5- הנושא : עבד על טורף ! (5)
8- בלשון עממית זה נפלא , מטורף ! שיכול להופיע עם זקן (5)
10- משה שם את הנר (3,2)
משה שם - ביאור
הנר = בי - אור
קביל ?
הר נבו10- משה שם את הנר (3,2)
מתח-תן5- הנושא : עבד על טורף ! (5)
אש-מאירמז :
8 - בלשון עממית זה נפלא , מטורף ! שיכול להופיע עם זקן (5)
8 - שלום מטורף ! שיכול להופיע עם זקן (5)
איזה יופי תוכלו לעזור לי פתרתי הכל נשאר לי רקאז אם כבר עזרת לי ככ
אשמח לכמה אחרונים
הרב פתרתי לבד! במאמצים רבים
* המטוס התכופף ונשרף- יו×ד? יוקד?
* בן של סבא מלך - ××ד?
* חי באמריקה- י×?
* בית תקול- ה×?
זהו! תודה!!!
אחרי שההיא גלתה הבנתי. כל הזמן חפשתי מילים עם 3 אותיות...
מצח יןמעל העיניים יש מטבע שריחו רע **ח*נ
גמאשתה אגם בלול **א
שביבביבש? אדרבה! זה משהו. ש**ב
פתרונות החל מהשעה 21:15 בלבד !
9- מבריח
מניס- מבריח. אולי הריח מבריח והמילה חבר מסתתרת במילה מבריח. - נכון???
עודף משקל5- מה מקבלים כשמשלמים 100 אגורות על מוצר שעולה פחות בשמן (4,4)
כמובן3- כפי שאפשר להבין הוא דומה לארצי (5)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים