מהם ה2 ששרלוט לא פתרה?אז מגיע לך בונוס![]()
מהם ה2 ששרלוט לא פתרה?
כי הצלחתי לפתור רק שתיים
אולי אלו הנעלמים שלה?
(או שהיא כבר הספיקה לפתור)
כן לשניהם, אה?
מהם ה2 שלא נפתרו?
הבנתי, פרשתי.בהחלט מקבץ מאתגר
לא הלך בקלות ...
כתבתי על עצמיהבנתי, פרשתי.
היו שלום עד למקבץ הקל הבא.
מאחר וכתבת מה שכתבת על עצמך,כתבתי על עצמי
אבל יתכן ויהיו כאלה שהמקבץ היה קל עבורם
שווה לנסות ולפתור, חבל לפרוש אם מתחברים לעניין.
אבל כבודו פרש מראש עוד לפני שכתבתימאחר וכתבת מה שכתבת על עצמך,
העדפתי מראש לפרוש בכבוד.
שהרי אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר?
כבודה עובדת בבוקר, רק בערב היא מתפנה לסקור את המקבץ.אבל כבודו פרש מראש עוד לפני שכתבתי
השעה כעת כבר רבע לתשע
והמקבץ עלה בבוקר
זה לא קרה בגללי
(לא מוכנה שיאשימו אותי)
פ. הלר היה נשמע לי איזה רב בכיר העוסק בקירוב קרובים ורחוקיםכבודה
אני לא רבה עם אחדפ. הלר היה נשמע לי איזה רב בכיר העוסק בקירוב קרובים ורחוקים
נחמד שזו רבה...
![]()
דו2- טון של הרבה מים עם עוף בחטיף (7)
מסטיק - בזוקה4- נלעס נגד טנקים (5)
סרט אמריקאי - בן חור (ע"פ גוגל)7- סרט אמריקאי עם כסף חופשי (5,2)
חכה לו - דג דגים8- חכה לו אולי זה סול עם בסים (4,2)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים