את צודקת, טעות הקלדה שליאגב, התכוונתי הוציא נוזל מפיו - רִיֵר. שלא תהיה מילה מיותרת בהגדרה.
סמי הכבאי5. מאי כביסה תמיד נותן שירות (3, 5)
סמי הכבאי.5. מאי כביסה תמיד נותן שירות (3, 5)
נראה לי שבשונה ממוטי קיבלנו פיסוק של התרתי
3. חצי זוג ולו בן, קחי סוג קידומת! (7)
למה יותר מסובך מכל חידהגם אם הפיסוק כאן לפי התשובה זה עדיין נראה מסובך
אם זה הפיסוק זה נראה לכאורה שאין רמז ראשילמה יותר מסובך מכל חידה
חלק 1 - חצי זוג ולו בן
חלק 2 - קחי סוג קידומת!
אולי המילה קחי לא משתלבת לי
לא ידעתי שיש רמז ראשי בחידות תרתיאין רמז ראשי
לא ידעתי שיש רמז ראשי בחידות תרתי![]()
בכל הגדרת הגיון יש 2 רמזים לפתרון
אחד ראשי והשני משני
המשני יכול להיות כל טריק שהוא כמו אנגרם (ערבוב אותיות בחלק מההגדרה כמו בנגדרת המלונה )
מישהו הצליח לפתור את זה????למה יותר מסובך מכל חידה
הפיסוק אינו לפי התרתי.נראה לי שבשונה ממוטי קיבלנו פיסוק של התרתי
לא. אל תרימי ידיים.תמשיכי לנסות וללמד.טוב הרמתי ידים![]()
שם משפחה של זוג מוכר?הקידומת מוכרת בכל תשחץ פשוט.
הזוג אינו מילה נרדפת לזוג, אלא זוג מוכר.
לאשם משפחה של זוג מוכר?
מה פירוש זוג מוכר?
אני חשבתי על מספריםשם משפחה של זוג מוכר?
גם אניאני חשבתי על מספרים
אז אולי זוג או פרטגם אני
תמנונה הדגישה שלא מדובר במילה נרדפת לזוג
איך זה מסתדר עםאז אולי זוג או פרט
זוג מוכר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים