חידות הגיון חיה בהגיון :)

• הוסף לסימניות
היי :)
לאלה שבבידוד או שסגורים בבית
ורוצים קצת תעסוקה למח ולנפש

הוראות כיצד לפתור הגדרות הגיון
שחברתי לפני שנים -לעזרת הפותרים
מעלה כאן:
624787-90ceda050685f7a9a510bf18d94340d5.jpg

624789-65e49e2a94b033c17867cf2a521d1553.jpg

624791-c0ff9de0f4460ce3302a0970cc1bd253.jpg

בהצלחה !

מדהים

כמה זמן התמונה צולמה?

הקטע בתמונה הזאת זה
שנסענו קבוצה של צלמים בראשות חברי שלומי
מקבוצת הצילום של שלומי לאגמון החולה
לצלם בזריחה את האכלה של העגורים
ומאוחר יותר הסתובבנו באיזור
ואז הגענו לגשר הזה
מיד הבנתי את הפוטנציאל , שמתי חצובה
פילטר כהה לחשיפה ארוכה , צילמתי והמשכנו
הלאה
כשהגענו הביתה העלתי את התמונה לפורום שהיה לנו בקהבוצה ההיא וכולם שם שואלים איםה צילמתי
את זה
בקיצור שלומי מנהל הקבוצה מאוד התלהב ושנה
אחכ כמו בכל שנה הוציא אוטובוס עם צלמים
לאגמון החולה ומספר לצלמים שהולכים לצלם
צילום יפה של גשר עם אפקט של מים זורמים
מגיעים לאגמון מוצאים את המקום ו......
אין מים !! רק גשר מעפן ! :)
ומאז כבר כמה שנים הוא לוקח קבוצה פעם בשנה
מגיע למקום בתקווה שהפעם יהיו שם מים
ויבש שם כמו הנגב
אפילו לא טיפה
מה הסתבר ?
שבמקרה באותו הלילה ירד שם מבול לפני שהגענו
והנחל הקטן הזה התמלא במים וזה לא מחזיק שם יותר מיום יומיים
שאר הזמן יבש :)

7- אני מתמוטט עם מוט מה שמאפשר אחריו לתעד בצורה מקצועית יותר (5,4)(מ)
אוי, היית יכול לכתוב אני מוטי, הוציאו אותי מהפורום הזה (5) ;)(כמובן, לשבוע, אבל כך מסתדר בחידה אות י')
סתם בצחוק

גם אני כתבתי פעם חידה עם טריק על טריק,
ו- @moti!a הסביר שזה לא הוגן כלפי הפותרים.
אם יש טריק הוא צריך להופיע, כי אחרת איך אפשר לדעת שצריך למצוא מילה, ואז לגלות גם מה הטריק שלה?
קיצער, הכל טוב, ככה לומדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה