מדהים
כמה זמן התמונה צולמה?
רמז?1- קנו גם אוכל לצורך החומריות (4,3)
אוי, היית יכול לכתוב אני מוטי, הוציאו אותי מהפורום הזה (5)7- אני מתמוטט עם מוט מה שמאפשר אחריו לתעד בצורה מקצועית יותר (5,4)(מ)
1- קנו גם אוכל לצורך החומריות (4,3)
6- יש גם שם מושל עבר בתנועה (5)
רמזים בבקשה:9- לא נעים לראות מישהו בתנועה עם בגדים כאלה (6)
נעמדים9- לא נעים לראות מישהו בתנועה עם בגדים כאלה (6)
הברקה - רעיון מפתיעתן בראש! זה רעיון מפתיע! (5)
נעמדים
לא נעים- נעמדים
מישהו בתנועה- נע
עם בגדים כאלו- מדים.
רמזים בבקשה:
1- האם זה שם של מאכל?
2- שם של מושל?
3- סוג של בגד?
zezeהברקה - רעיון מפתיע
תן - הב
בראש - רקה
הרביעית והשלישי בקצה (5)
כובע מסוג נקבה (5)
לימדת אותי מילה חדשה: מזנבת.כובע מסוג נקבה (5)
זהזהלימדת אותי מילה חדשה: מזנבת.
פחות התחברתי(למילה, לא להגדרה)
אני מבין שהכוונה חבלן - לחן ח' בלןנשאר גם את: שיר מפוצץ (4)
רמז: ח _ _ _
זה זהאני מבין שהכוונה חבלן - לחן ח' בלן
א"כ נדמה לי שזה לא תקין
כפל טריקים?א"כ נדמה לי שזה לא תקין, אולי כן?
ומדוע לא?
כפל טריקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים