חידות הגיון חיה בהגיון :)

• הוסף לסימניות
היי :)
לאלה שבבידוד או שסגורים בבית
ורוצים קצת תעסוקה למח ולנפש

הוראות כיצד לפתור הגדרות הגיון
שחברתי לפני שנים -לעזרת הפותרים
מעלה כאן:
624787-90ceda050685f7a9a510bf18d94340d5.jpg

624789-65e49e2a94b033c17867cf2a521d1553.jpg

624791-c0ff9de0f4460ce3302a0970cc1bd253.jpg

בהצלחה !

הרוב קובע!!!

מעניין מה חושבים כולם האם המקבץ היה קשה?

תשובתי: כן
@moti!a אני סקרנית לראות כמה הגדרות תחת קטגוריה 'קשה' אצלך
אפשר לקבל כמה?

אה... בשבילך רוב המקבץ הזה :p:p:D:D:D
וחוץ מזה את לא יכולה להתלונן
בקשת מקבץ קשה אז מה זה משנה איך אני מגדיר
אותו ?
את קבלת קשה :)

אה... בשבילך רוב המקבץ הזה :p:p:D:D:D
וחוץ מזה את לא יכולה להתלונן
בקשת מקבץ קשה אז מה זה משנה איך אני מגדיר
את קבלת קשה :)
לא מדברת בשביל עצמי
מעניין אותי לראות את ההגדרות הכלולות תחת קטגוריה ''קשה'' בלי קשר אלי

לא מדברת בשביל עצמי
מעניין אותי לראות את ההגדרות הכלולות תחת קטגוריה ''קשה'' בלי קשר אלי

אה....
למשל הגדרה כמו :

לא שחקן (3,3)
או סרט אימה (6,5)

וכרגע לא עולות לי בראש עוד
כשאזכר אעלה אותם לכאן

כן, ברור. אתה צודק.
"בחודש יוני בדרך כלל" זה שבוע הספר
אבל ה"כדי לקרוא' הוא גם 'ספר'? אז למה פעמיים?
או שזה שייך ל"שבוע הספר"

כדי לעשות את ההגדרה קלה יותר הרחבתי
את הרמז וכיוונתי גם לקריאה וגם ליריד שחל ביוני

זה ידעתי מיד.
אבל

זה לא עלה על דל דעתי.

הרעיון בפתירת הגדרות גם של מילים לא מוכרות הוא שאם יש לך הבנה לפתרון בחלק מההגדרה
כמו כאן , שמיד ידעת שזה תרמית מחלק של ההגדרה זה לחפש בגוגל או המילון את המילה ולראות איך היא קשורה לחלק השני של ההגדרה , במקרה הזה איך הטלה קשורה לתרמית :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה