עוד נסיון:
מונה
מה עושה - מונה (סופר)
משה - מונה רוזנבלום
בחתונה - תזמורת
קצר רואי
אי- קצר את המילה רואי
אפשר לומר שהוא רואה מצוין. להפך- הוא קצר רואי.
מוסא, (מקורו בשם משה)2- מה עושה משה בחתונה למשל (4)
כמה משה איכא בגוגלא...אני רואה שלא חיפשת משה בגוגל![]()
חוגג.2- מה עושה משה בחתונה למשל (4)
מנגן?אני רואה שלא חיפשת משה בגוגל
זלז
קפריסיןבדיוק הבוקר חשבתי על-
אי אפשר לומר על מי שמקום מגוריו לא עיר או ארץ (7)
חוגג.
אצלי בחסימה הוא לא מופיע כשכותבים משה...הסברתי פה למעלה
גם אני לא ההרתי אותו עד לפני כמה ימים שעלה לכותרות ולכן אם כותבים 'משה' בגוגל הוא מיד יקפוץ ויובן שאליו הכוונה
אצלי בחסימה הוא לא מופיע כשכותבים משה...
אפשר רמז לחידה האחרונה?:
של אתרוגאיזו חסימה ?
של אתרוג
8- כשיש מפגש בין ההוא היא ואנחנו באמריקה זה נחשב לבעיה רפואית (6)
8- כשיש מפגש בין ההוא היא ואנחנו באמריקה זה נחשב לבעיה רפואית (6)
התשובה הסופית זה בעיה רפואית או שזה חלק מההגדרה?רמז : איך אומרים באנגלית אנחנו ?
משם תמשיכו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים