- הוסף לסימניות
בודקת לך פרטים ליצירת קשראשמח לקבל המלצות על מישהי בטבריה
בודקת לך פרטים ליצירת קשראשמח לקבל המלצות על מישהי בטבריה
אני חושבת שגיטי ברנד מטבריה, אלו הפרטים שלה:בודקת לך פרטים ליצירת קשר
למדת את זה בנוסף למקצוע אחר? או זה משהו שעומד בפני עצמו... חושבת ללמוד בשביל לעזור לילד שליגם אני למדתי אצל זיוה שגיא ברימון
ויכולה להעיד שאפילו על עצמי הרגשתי שינוי לטובה ב"ה.
בתהליך האימון לומדים ממש לשנות דפוסי חשיבה (יושב הרבה על סיביטי)
לפתח חשיבה חיובית שאצל אנשי הקשב יש נטיה למחשבות שליליות באופן אוטומטי
עובד מדהים על דימוי עצמי
וכמובן קובעים מטרה אימונית ועובדים עליה
המטרות הם בתחומים של וויסות רגשי (התפרצויות זעם-מכירות?) התארגנות, ניהול זמן, דחיינות, וכו'...
האימון לא מהווה תחליף לתרופה! האימון לא יעזור לילדה להקשיב ולא יעזור לה במוסחות.
אבל, אצל מתבגרות (אני מתמחה בעיקר במתבגרות) יש שינוי מדהים שנותן כח לעיתים למתבגרת להוריד את התרופה ולהתאמץ יותר.
או למתבגרות שבמילא מתנגדות מאד לתרופה.
בהצלחה רבה!!!!
יש את הקורס אימון הורי לילדי קשב של איבון לנדאו (דרך ארגון אילה)למדת את זה בנוסף למקצוע אחר? או זה משהו שעומד בפני עצמו... חושבת ללמוד בשביל לעזור לילד שלי
יש לך פרטים?זה בירושלים?יש את הקורס אימון הורי לילדי קשב של איבון לנדאו (דרך ארגון אילה)
מיועד לאמא שרוצה לטפל בילד שלה בעצמה.
כן, בירושליםיש לך פרטים?זה בירושלים?
יודעת אם זה שווה? מומלץ?כן, בירושלים
אאל"ט נפתח השבוע מחזור חדש
כמובן זה ממש לא לטפל באחרים, רק לתת כלים לילד שלך.
פה את יכולה לראות את הפרטים:
![]()
אימון הורי - ארגון אילה
www.ayalla.org.il
תכתבי לי למייל shironet.prog בגימייל.יודעת אם זה שווה? מומלץ?
בנוסף למקצוע שלי שגם הוא בתחומי ההוראה והחינוךלמדת את זה בנוסף למקצוע אחר? או זה משהו שעומד בפני עצמו... חושבת ללמוד בשביל לעזור לילד שלי
אפשר לקבל פרטים שלך להתייעצות?באיזה אזור?
אני בצפת, מתחילה יחסית אבל גם עם הכשרה בהוראה רגילה+ ה. מתקנת (שיטת ד"ר גד דואר- ממקימי מכון אחיה למי שמכיר...), שזה יתרון מבחינת ההיכרות עם בעיות קשב.
אם רלוונטי אני אכתוב את מס' הטלפון שלי.
אשמח לטלפוןבאיזה אזור?
אני בצפת, מתחילה יחסית אבל גם עם הכשרה בהוראה רגילה+ ה. מתקנת (שיטת ד"ר גד דואר- ממקימי מכון אחיה למי שמכיר...), שזה יתרון מבחינת ההיכרות עם בעיות קשב.
אם רלוונטי אני אכתוב את מס' הטלפון שלי.
יש את הקו ADHD-כאן מדברים על זה,אשמח לטלפון
אשמח למספריש את הקו ADHD-כאן מדברים על זה,
הקו עצמו ללא עלות,
עם המון תוכן ושיתופים.
ויש בו גם את קורס "אמא מאמנת"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים