הפרעות קשב חייבת להמליץ- אימון קשב

• הוסף לסימניות
טעות, גיטי ברנד היא לא מטבריה.
אלא רבקי
פלא' 0527642043
או מיכל גולדברג
רכסים
054-8459849
mg8459849אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה מניסיון מאמן קשב בבני ברק לבחור בן 13
אבל מישהו ממש מוצלח עם הצלחות בשטח, תודה

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי אצל זיוה שגיא ברימון
ויכולה להעיד שאפילו על עצמי הרגשתי שינוי לטובה ב"ה.

בתהליך האימון לומדים ממש לשנות דפוסי חשיבה (יושב הרבה על סיביטי)
לפתח חשיבה חיובית שאצל אנשי הקשב יש נטיה למחשבות שליליות באופן אוטומטי
עובד מדהים על דימוי עצמי
וכמובן קובעים מטרה אימונית ועובדים עליה
המטרות הם בתחומים של וויסות רגשי (התפרצויות זעם-מכירות? ;) ) התארגנות, ניהול זמן, דחיינות, וכו'...

האימון לא מהווה תחליף לתרופה! האימון לא יעזור לילדה להקשיב ולא יעזור לה במוסחות.
אבל, אצל מתבגרות (אני מתמחה בעיקר במתבגרות) יש שינוי מדהים שנותן כח לעיתים למתבגרת להוריד את התרופה ולהתאמץ יותר.
או למתבגרות שבמילא מתנגדות מאד לתרופה.

בהצלחה רבה!!!!
למדת את זה בנוסף למקצוע אחר? או זה משהו שעומד בפני עצמו... חושבת ללמוד בשביל לעזור לילד שלי

• הוסף לסימניות
למדת את זה בנוסף למקצוע אחר? או זה משהו שעומד בפני עצמו... חושבת ללמוד בשביל לעזור לילד שלי
יש את הקורס אימון הורי לילדי קשב של איבון לנדאו (דרך ארגון אילה)
מיועד לאמא שרוצה לטפל בילד שלה בעצמה.

• הוסף לסימניות
אימון הקשב צריך להיות דוקא פרונטלי?
יש מידע על מאמן קשב?

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?
אני בצפת, מתחילה יחסית אבל גם עם הכשרה בהוראה רגילה+ ה. מתקנת (שיטת ד"ר גד דואר- ממקימי מכון אחיה למי שמכיר...), שזה יתרון מבחינת ההיכרות עם בעיות קשב.
אם רלוונטי אני אכתוב את מס' הטלפון שלי.
אפשר לקבל פרטים שלך להתייעצות?

• הוסף לסימניות
האם לשיטה של ד''ר שגיא יש הוכחות מדעיות ליעילות שלה?

• הוסף לסימניות
מחפשת מישהי ברמה גבוהה לילדה בת 11 בבני ברק
בדגש על שיפור כישורי חברה ובטחון עצמי
לא מחפשת מישהי מתחילה

• הוסף לסימניות
מחפשת מאמנת קשב בירושלים לבחורה
תודה

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?
אני בצפת, מתחילה יחסית אבל גם עם הכשרה בהוראה רגילה+ ה. מתקנת (שיטת ד"ר גד דואר- ממקימי מכון אחיה למי שמכיר...), שזה יתרון מבחינת ההיכרות עם בעיות קשב.
אם רלוונטי אני אכתוב את מס' הטלפון שלי.
אשמח לטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה