התייעצות חייבת עצה- כוויות בטיטול- דחוף :(

• פותח הנושא 3333
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לשפוך שמן זית

• הוסף לסימניות
לבן שלי האגיס גרם לכוויות קשות,
ואני יודעת שזה מהטיטול בגלל שהייתי משתמשת בכלל בפמפרס ופעם אחת קניתי חבילה של האגיס וזה היה זוועות!
מה שמאוד עזר לו היה קמח תפוחי אדמה.
הוא היה תינוק עם עור רגיש, קניתי מלחיה עם חורים גדולים ושמתי בתוכו קמח תפוחי אדמה וכל החתלה הייתי שופכת, היה מאוד מוצלח. גם כשלא היה לו אדום הייתי שמה לו וזה היה עוזר שלא יחזור.

• הוסף לסימניות
כן, את יודעת אם זה כמו של איזנשטיין, כי את זה כבר ניסיתי ולא עזר...
היה לי מכוויה ישנה של הבת שלי והתיעצתי איתה ואמרה שיכול לעזור ניסיתי ולא צלח...
אבל זה איזנשטיין לא ברנשטיין,
או שאולי התכוונת ברנטשילד? :)

אני מתכוונת למשחה של הגברת גרין בירושלים, היא כמו ברנשטיין
משחה צהובה בריח שמן זית, שווה לנסות אותה!

• הוסף לסימניות
כן, את יודעת אם זה כמו של איזנשטיין, כי את זה כבר ניסיתי ולא עזר...
היה לי מכוויה ישנה של הבת שלי והתיעצתי איתה ואמרה שיכול לעזור ניסיתי ולא צלח...
אבל זה איזנשטיין לא ברנשטיין,
או שאולי התכוונת ברנטשילד? :)

אני מתכוונת למשחה של הגברת גרין בירושלים, היא כמו ברנשטיין
משחה צהובה בריח שמן זית, שווה לנסות אותה!
המשחה לכוויות של אייזנשטיין היא המשחה של ברנשטיין והיא משווקת בירושלים ע"י אייזנשטיין.
בכל אופן, המשחה לכוויות הרגילה לא מיועדת לכך,
לברנשטיין יש משחה נוספת שנקראת 'משחת פנים' המשמשת לאיזורים עדינים.
המשחה מוכיחה את עצמה בעיקר בתפרחת חיתולים ובתפרים אחר לידה.

• הוסף לסימניות
נסי, יש משחה בשם אגיסן בייבי קונים אותה ללא מרשם..
לילדים שלי עזרה מאוד וביח החתלה להחתלה למרוח כמות נדיבה של פסטה בייבי מהסוג היותרסמיך יותר ומה שנותן כיסויי והגנה לעור.
והם זה לא עוזר...
תבקשי מרופא משחה שנקראת "הידואגיסטן"
והיא בטוח תעזור..
הרבה רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם מתאים לגיל קטן,
אצלי כשמתחילה אפילו קצת אדמימות (והיו פעמים שזה נהיה ממש רציני)
שמתי סילברול קרם.
משחת פלאים!!! צריך לזה מרשם.
סילברול משחה חזקה מאד לכויות. דרך אגב היא טובה חודש מהפתיחה

• הוסף לסימניות
סילברול - אם אני זוכרת נכון - לא בטוח שמותר בכזה גיל - תשאלי רוקח,
בעיות כמו שאת מתארת יכולות להיווצר כמו שכבר כתבו כאן:
1. מרגישות לסוג מסויים של טיטול, לכל תינוק מתאים סוג אחר (מנסיון!!!) אם לא עובר - תנסי את לעבור ;) (התכוונתי - לסוג אחר של טיטול).
2. סוג מאכל שאת אוכלת - כדאי לבדוק אם קשור לזה, מאיזה מאכל זה נהיה.
3. יכול להיות מסוג אבקת כביסה/ מרכך כביסה שיש לתינוקת רגישות אליו (גם זה מנסיון!)
4. בד"כ קורה בגיל קצת יותר גדול, אבל אולי הגברת שלך חרוצה, ולכן זה קורה אצלה מוקדם (יש דברים כאלה...) - שיניים!!! - ממש "מה רבו מעשיך ד'" ו"מבשרי אחזה אלוקה" - כשהשיניים של התינוק רוצות לצאת, החיך קשה, וקשה להן לבקוע אותו, מה עושה הקב"ה? - הופך את הרוק לחומצי וכך הוא מרכך את החניכיים ואז קל לשיניים לבקוע, בצורה כזו התינוק סובל פחות מכאבי הבקיעה (אומרים שאם אדם מבוגר היה צריך לעבור בקיעת שיניים - הוא היה נפטר ולא מסוגל לעמוד בכאבים הללו!!! - רק להבין את העוצמה...) מה כל זה קשור לכאן? - התינוק בולע את הרוק, הרוק עובר את מערכת העיכול ובין היתר מופרש גם עם ההפרשות בטיטול, אך אז קורה מה שבעצם קורה עם הרוק בחניכיים - הוא מבקיע את העור העדין של התינוק וגורם לשישו ושמחו....
והערת אגב - בד"כ בעלי עור לבן רגישים יותר לכל דבר (חוץ מהשמש - שזה ידוע) הם גם תופסים כל מיני סוגי פטריות מהר יותר... (רופאה אמרה לי, ומה שנכון - נכון...)
אז קודם כל אני מציעה לבדוק את האפשרויות האלה, דבר שני - מה שאני עושה במקרים כאלה: קודם כל - אצלי ההאגיס היה יותר טוב (שמעתי ממקור מוסמך שהחומרים שם הם הכי טבעיים - כותנה אמיתית ללא חומרים סינטטים), מטפחות לחות יוצאות מהתפריט מיד!!! רק מים וסבון - לשפשף ממש בעדינות שלא ישרוף, לייבש היטב בעדינות, ולהשאיר פתוח כמה שאפשר, כשרוצים לסגור - קרם אורה ועל זה מפזרת טלק (אפשר גם קמח תפו"א כמו שכתבו כאן - זה מאוד עוזר!!!) הרעיון הוא שהמשחה תישאר על הגוף והטלק/ק. תפו"א לא נותנים למשחה לרדת מהגוף ולא נותנים לנוזלים מהטיטול להיצמד לגוף - הם מייבשים אותו, בצורה כזו אין מגע כמעט בין ההפרשות לגוף וזה מאוד מזרז את ההחלמה! להחליף טיטול לעיתים קרובות ולהשאיר פתוח בין לבין כמה שאפשר - כמו שכתבתי, ובמצבים חריפים אני גם פותחת כל חצי שעה/שעה רק כדי למרוח שכבה נוספת של משחה עם טלק (אפשר על השכבה הקודמת, ואפשר לשטוף במים וסבון ולייבש היטב ואז למרוח שוב). באמת אחד הילדים אצלי הגיע למצב חריף שכל העור היה אכול לגמרי, קצת יותר מכוויות (נפתח ודימם) ורופא המשפחה אמר לנו אז להפסיק עם המגבונים ורק לשטוף, הוא נתן איזו משחה - חבל שאני לא זוכרת את שמה (בכל אופן עברו כבר כמה שנים...), אבל עצם זה ששטפתי ולא ניקיתי עם מגבון והשארתי פתוח כמה שאפשר - זה זירז מאוד את ההחלמה בנוסף למה שהמשחה עזרה. ומאז שהעור הבריא - הקפדתי (אצל אותו ילד במיוחד) למרוח בכל החתלה קרם אורה ועליה לשים טלק - בתור מניעה, וברוך ד' לא חזר. וכשאני רואה אצל תינוק שמשהו מתחיל - אני מיד מטפלת בצורה כזו כדי שלא יחריף. וברוך ד' כמעט וזה לא קורה שוב (גם אצל הילדים הכי בהירים שלי שהם ממש לבנים!(ולכן גם יותר רגישים)).
שתהיה רפואה שלימה!!!

• הוסף לסימניות
משחה לכוויות
אבל יש כאלה שאלרגים למשחה של גרין - הצהובה
ולכן כנראה זה לא עזר
אצ צריכה מששחה אחרת לכויות

• הוסף לסימניות
טוב שעברתם לפמפרס
הבן שלי היה רגיש
ושמתי לו רק פמפרס
והצלה בכאלה מקרים-טבע קוטן
ולא לשטוף בסבון! רק במים בלי סבון

עריכה-עד שהגבתי מעלי כתבו רק האגיס חח
אז אצלינו האגיס היה נורא
המסקנה-לנסות ולבדוק מה מתאים לה אישית
המשחה טבע קוטן מלא סטרואידים וזה ממש לא פשוט לשים בכמויות ויומיומי.

• הוסף לסימניות
רופא ילדים מומחה נתן לי 2 משחות לשים לסרוגין
הידרואגיסטן
ואפלומיצין

עזר קסמים לילד שלפתע תוך כמה שעות הגיע לדימומים :(

אין לי מושג לגבי החוזק של המשחות הנל
אבל בתכלס עזרו תוך יומיים לחלוטין.
משתמשת מאז רק באלה כל פעם שמשו מעיז להתחיל...

• הוסף לסימניות
וואי, אני מה זה מזדהה... קש לראות אותו סובל רוצים כבר שיעבור ומנסים כל מה שאפשר..... מעניין שאף אחת לא המליצה על פוראוור....(אל תנסי...לא ממליצה בכלל...)
ערבוב משחות עלול להיות בעייתי מאוד, וגם החלפת משחות כל רגע בכלל זה. אלא אם כן זה בהמלצת רופא שעל זה אני לא מדברת
אני ממליצה מנסיון על שפתון על בסיס שמן זית של בליסטקס (קופסה עגולה קטנה) וכמות נדיבה של קמח תפוחי אדמה.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה לגבי שטיפה במקום מגבונים,
איך בשבת,
עם מים חמים שהוכנו מראש?
קשה בלי זרם מים
אני קניתי בקבוק עם מתז (בחנות של כלי בית)
ולפני כל החתלה מילאתי במים חמימים.
,(גם בשבת, הוספתי בכלי שני מים מהדוד).

• הוסף לסימניות
רופא ילדים מומחה נתן לי 2 משחות לשים לסרוגין
הידרואגיסטן
ואפלומיצין

עזר קסמים לילד שלפתע תוך כמה שעות הגיע לדימומים :(

אין לי מושג לגבי החוזק של המשחות הנל
אבל בתכלס עזרו תוך יומיים לחלוטין.
משתמשת מאז רק באלה כל פעם שמשו מעיז להתחיל...
זה קורטיזונים בקטנה עם אנטיפטרייתי.
פעם ב- זה בסדר גמור.
(פחות מומלץ לשימוש קבוע)

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם רשמו כאן
אבל המשחה של וולדה מעולההה
מרגיעה אדמימות חזקה ממש בתוך שעות ספורות
מנסיון

• הוסף לסימניות
קודם כל מדובר על תינוקת בת חודשיים!
טוב, אז היה משהו מוזר שנראה כוויה, שמנו ביבי פסטה, לא עזר, שמנו אניטיול שאצל הגדולים עזר פלאים- פה רק החמיר את המצב
חזרנו ליומיים לביבי פסטה וחזר למצב הקודם, ניסינו אורה קרם- החמיר שוב חזרנו לביבי פסטה,
הלכנו לרופאת משפחה הביאה דקטקורט של פטריה, המצב רק החמיר,
חזרנו לרופאה, הביאה דרמוקבין -סטוראידים יום אחד נראה היה שהיה שיפור והשאר- נאדה,
הזהירה לא יותר משבוע, הפסקנו, הלכנו לרופא עור,
אמר לשים שוב דקטקורט אבל במקום 3 פעמים ביום כל החתלה ולפני יציאה או לילה לשים מעל אגיסטן ביבי,
ובנוסף להשרות פעמים ביום כמה דקות בקערה עם מים וסודה לשתיה- אל תעשו את זה התינוקת אחר כך צרחה שעות זה שרף (למרות שאני לא בטוחה שלא שיפר מעט- אבל אני לא מסוגלת לעשות לה את זה שוב)
אחרי הדקטקורט כל החתלה נהיה שם שמח תשמח, הכוויה עצמה באמת השתפרה אבל כל המסביב הצטרף לחגיגה המזעזעת,
ביאוש הלכנו שוב אבל הפעם לא לרופאת משפחה אלא לרופאת ילדים,
לא היה לה מה לחדש לי חוץ מאולי שוב דרמוקבין שלא מומלץ הרבה וגם לא עזר,

כמובן שכבר שבוע אין מגבונים בכלל בכלל רק שטיפה במים וסבון וניגוב עדין בטפיחות וסגירה של טיטול רק על מקום יבש לחלוטין,
עכשיו ניסינו לעבור לפמפרס, עד עכשיו היה אגיס, עוד לא יודעת מה בקשר לזה,

בבקשה דחוף עצה,
ראיתי שמן זית וקמח תפו"א זה עוזר גם במקרים שהרופאים הביאו כבר דברים עם סטרואידים ונגד פטריות?
ובבקשה דברים שלא שורפים לתינוק...
אויש, מסכנונת :(
נתנו פה מלא עצות טובות, ככה שאין לי הרבה מה להוסיף.
עוד דבר אחד:
כמה שיותר לאוורר את המקום.
(להשאיר בלי טיטול מדי פעם לכמה דקות)

• הוסף לסימניות
לא קראתי את התגובות מעלי, אבל אני רק שאלה?
האם ניסית לתת לה מטרנה לאחרונה.
הבן שלי ינק עד גיל שנה אבל באיזשהו שלב נתתי לו השלמות של מטרנה (מסוג מסוים, לא הרגילה)
והוא חטף כוויה לא נורמאלית
ולקח לי זמן להבין שזה קרה בגלל זה..

• הוסף לסימניות
בלת"ק
קרם אלוורה הירוק קר מהמקרר
למרוח על אזור הטיטול
תוך יומיים עבר לבן שלי בן השנתיים

• הוסף לסימניות
קניתי מלחיה עם חורים גדולים
קניתי את הרעיון תודה!
לברנשטיין יש משחה נוספת שנקראת 'משחת פנים' המשמשת לאיזורים עדינים.
המשחה מוכיחה את עצמה בעיקר בתפרחת חיתולים ובתפרים אחר לידה.
אני ינסה להשיג,
נסי, יש משחה בשם אגיסן בייבי קונים אותה ללא מרשם..
את זה ניסיתי, את ההידרו לא, אני יבדוק,
@ש.א.ז. תודה על ההשקעה! אני באמת לא משתמשת במגבונים, אנסה את מה שכתבת!
אני קניתי בקבוק עם מתז (בחנות של כלי בית)
ולפני כל החתלה מילאתי במים חמימים.
,(גם בשבת, הוספתי בכלי שני מים מהדוד).
ובמה ניגבת? אני לא רוצה מגבונים, אין לי מטליות בד,
@mg3 לא נתתי מטרנה...

• הוסף לסימניות
טוב מאתמול בלילה, התחלתי פמפרס במקום אגיס (מנסה...)
וקמח תפו"א אני חושבת שהיום אני ינסה עם שמן זית, וקמח תפוא" כל היום ובין לבין השריה בקערה עם תה קמומיל, (רופאת ילדים אמרה...)

אני מקווה שבערב הוכל לעדכן על שיפור גדול, ולא לנסות את ההידרואגיסטן והטבע קוטן וכו',
נראה לי שאחרי הלילה עם הקמח הילדה פחות סובלת כשהיא יוצאת (אני מחליפה מיד אבל עד הלילה כל פעם ידעתי לפי הבכיות שהיא טיפה יצאה,

• הוסף לסימניות
קודם כל מדובר על תינוקת בת חודשיים!
טוב, אז היה משהו מוזר שנראה כוויה, שמנו ביבי פסטה, לא עזר, שמנו אניטיול שאצל הגדולים עזר פלאים- פה רק החמיר את המצב
חזרנו ליומיים לביבי פסטה וחזר למצב הקודם, ניסינו אורה קרם- החמיר שוב חזרנו לביבי פסטה,
הלכנו לרופאת משפחה הביאה דקטקורט של פטריה, המצב רק החמיר,
חזרנו לרופאה, הביאה דרמוקבין -סטוראידים יום אחד נראה היה שהיה שיפור והשאר- נאדה,
הזהירה לא יותר משבוע, הפסקנו, הלכנו לרופא עור,
אמר לשים שוב דקטקורט אבל במקום 3 פעמים ביום כל החתלה ולפני יציאה או לילה לשים מעל אגיסטן ביבי,
ובנוסף להשרות פעמים ביום כמה דקות בקערה עם מים וסודה לשתיה- אל תעשו את זה התינוקת אחר כך צרחה שעות זה שרף (למרות שאני לא בטוחה שלא שיפר מעט- אבל אני לא מסוגלת לעשות לה את זה שוב)
אחרי הדקטקורט כל החתלה נהיה שם שמח תשמח, הכוויה עצמה באמת השתפרה אבל כל המסביב הצטרף לחגיגה המזעזעת,
ביאוש הלכנו שוב אבל הפעם לא לרופאת משפחה אלא לרופאת ילדים,
לא היה לה מה לחדש לי חוץ מאולי שוב דרמוקבין שלא מומלץ הרבה וגם לא עזר,

כמובן שכבר שבוע אין מגבונים בכלל בכלל רק שטיפה במים וסבון וניגוב עדין בטפיחות וסגירה של טיטול רק על מקום יבש לחלוטין,
עכשיו ניסינו לעבור לפמפרס, עד עכשיו היה אגיס, עוד לא יודעת מה בקשר לזה,

בבקשה דחוף עצה,
ראיתי שמן זית וקמח תפו"א זה עוזר גם במקרים שהרופאים הביאו כבר דברים עם סטרואידים ונגד פטריות?
ובבקשה דברים שלא שורפים לתינוק...
רק צינקוד
ריח מסריח אבל תוך 2 החלפות שיפור מטןרף!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה