התייעצות חייבת עצה- כוויות בטיטול- דחוף :(

• פותח הנושא 3333
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמובן שכבר שבוע אין מגבונים בכלל בכלל רק שטיפה במים וסבון וניגוב עדין בטפיחות וסגירה של טיטול רק על מקום יבש לחלוטין,
אגב, אולי תורידי את הסבון.
רק שטיפה במים חמימים, עדיף זורמים.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה, באיזה סבון את משתמשת?

• הוסף לסימניות
המשחה טבע קוטן מלא סטרואידים וזה ממש לא פשוט לשים בכמויות ויומיומי.

אני יודעת ועשיתי את זה בהתייעצות עם רופאת ילדים
לבן שלי זה עזר, ומיד.
ולעניות דעתי ילד שסובל ועצבני
אני ישים כל דבר שיעזור לו...
ויום אחד נוסף של סבל בעיני הוא מיותר
תמיד אני מסתכלת על מצב בהשוואה אלי
אם הייתי ככה סובלת, הייתי מחכה? מנסה 1000 דברים כשיודעת שמריחה של טבע קוטן תוך יום וחצי עוזרת לגמרי?
לא מדובר על תקופות ארוכות
אלא 5 ימים פעם ב(הכי גרוע תוך חודש בערך שוב)
כנראה שאם הייתי צריכה יותר ויותר הייתי עושה שיקול נוסף

• הוסף לסימניות
כלי שני מהדוד שבמטבח....
כשר למהדרין.
ניסית פעם לרחוץ ילדים בצורה כזאת???
ויתכן מאוד שבמקרה כזה באופנים מסוימים רב יתיר להשתמש במים חמים מהברז
צריך לשאול...

• הוסף לסימניות
ניסית פעם לרחוץ ילדים בצורה כזאת???
ויתכן מאוד שבמקרה כזה באופנים מסוימים רב יתיר להשתמש במים חמים מהברז
צריך לשאול...
בטח ניסיתי, הרבה פעמים :)
הפעם האחרונה היתה בשבת האחרונה.

וכן, שווה לשאול יש מצב שיהיה אפשר להשתמש במים מהברז.
במיוחד בגיל חודשיים.
ובמיוחד בגלל ששטיפה במים זורמים במצב המתואר פה יעילה יותר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני יודעת ועשיתי את זה בהתייעצות עם רופאת ילדים
לבן שלי זה עזר, ומיד.
ולעניות דעתי ילד שסובל ועצבני
אני ישים כל דבר שיעזור לו...
ויום אחד נוסף של סבל בעיני הוא מיותר
תמיד אני מסתכלת על מצב בהשוואה אלי
אם הייתי ככה סובלת, הייתי מחכה? מנסה 1000 דברים כשיודעת שמריחה של טבע קוטן תוך יום וחצי עוזרת לגמרי?
לא מדובר על תקופות ארוכות
אלא 5 ימים פעם ב(הכי גרוע תוך חודש בערך שוב)
כנראה שאם הייתי צריכה יותר ויותר הייתי עושה שיקול נוסף
את לגמרי צודקת בגישה, אם לעצמנו היינו עוזרים, לא פייר לתת לילד לסבול...
יחד עם זאת, 5 ימים בפעם בחודש זה די הרבה.
השאלה העיקרית אם זה גורם לנזק שיעשה לו יותר גרוע - למשל דיקוק של העור שיכול להופיע בשימוש יתר של סטרואידים, במיוחד באזור כל כך רגיש. ואז כשיש עור דק יותר, יש גם יותר התפרצויות.
אני הייתי ממליצה, כמו שאני ממליצה לילדים עם עור אטופי, למצוא משחה נוספת, בלי סטרואידים, שאפשר להשתמש בה בלב שקט באופן קבוע, ואז בס"ד יווצר יותר מרחק בין ההתפרצויות, ויהיה אפשר להשתמש בפחות סטרואידים.
למשל, להשתמש יום יום בבפנטן משחת החתלה ( @א. לוי בשבילך, את רואה שאני אכן אוהדת שלה ;) ), או במשחת החתלה של מוסטלה, ואז יכול להיות בעז"ה שתצטרכי פחות פעמים את הטבע קוטן.
ועדיין, כשתצטרכי - בטח שתשימי. מסכימה איתך שאסור לתת לילדים לסבול.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם כתבו פה, לא עברתי על כל האשכול
אצלי תמיד מאד מאד עזר אוליביול של ד"ר פישר

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין יעזור...
היה לי אותו סיפור עם בני שכיום בה הוא בן 3 והסיפור מאחורינו
לילה אחד במצב של כויה וצרחות של הילד הרמתי טלפון לרב אפרים פונפודר מאשדוד שמומחה גדול מאוד לכויות הוא המליץ על משחה בשם: פוליקוטן
בזה הסתיים הסיפור כשהכל עבר החזרתי לארון וכשרק התחיל מיד מרחתי וחסל!
אגב אותו סיפור שאת מתארת עברתי עם בני ואני בטוחה מנסיון עם עוד ילד שכל פעם שהוא הוציא שיניים ככה הוא שילשל ומיד התפתחה כויה בגיל הגדול יותר מגיל שנה כשהם כל הזמן מוציאים שיניים זה היה אחת לשבועיים ואז זה נרגע וחוזר חלילה מה שהכי נכון זה שטיפה במקלחת לאחר כל החתלה וייבוש טוב של המקום (הרבה נתתי גם להסתובב פתוח כדי שייתייבש ואז שמתי חזרה טיטול)
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
לילה אחד במצב של כויה וצרחות של הילד הרמתי טלפון לרב אפרים פונפודר מאשדוד שמומחה גדול מאוד לכויות הוא המליץ על משחה בשם: פוליקוטן
בזה הסתיים הסיפור כשהכל עבר החזרתי לארון וכשרק התחיל מיד מרחתי וחסל!
רק לידיעה, פוליקוטן היא תאומה של טבעקוטן שאכן הומלצה כאן באשכול בחום רב.

(הרבה נתתי גם להסתובב פתוח כדי שייתייבש ואז שמתי חזרה טיטול)
טיפ מעולה, מומלץ בחום!!!!

• הוסף לסימניות
לגבי בפנטן, בגלל שהיא משחה עדינה וקלה היא נעלמת במהירות אחרי סגירת הטיטול. אצלי היא היתה יעילה יותר כשעליה מרחתי משחה עמידה כמו משחת החתלה של דר פישר או בייבי פסטה או אורה קרם וכד'.

• הוסף לסימניות
קודם כל מדובר על תינוקת בת חודשיים!
טוב, אז היה משהו מוזר שנראה כוויה, שמנו ביבי פסטה, לא עזר, שמנו אניטיול שאצל הגדולים עזר פלאים- פה רק החמיר את המצב
חזרנו ליומיים לביבי פסטה וחזר למצב הקודם, ניסינו אורה קרם- החמיר שוב חזרנו לביבי פסטה,
הלכנו לרופאת משפחה הביאה דקטקורט של פטריה, המצב רק החמיר,
חזרנו לרופאה, הביאה דרמוקבין -סטוראידים יום אחד נראה היה שהיה שיפור והשאר- נאדה,
הזהירה לא יותר משבוע, הפסקנו, הלכנו לרופא עור,
אמר לשים שוב דקטקורט אבל במקום 3 פעמים ביום כל החתלה ולפני יציאה או לילה לשים מעל אגיסטן ביבי,
ובנוסף להשרות פעמים ביום כמה דקות בקערה עם מים וסודה לשתיה- אל תעשו את זה התינוקת אחר כך צרחה שעות זה שרף (למרות שאני לא בטוחה שלא שיפר מעט- אבל אני לא מסוגלת לעשות לה את זה שוב)
אחרי הדקטקורט כל החתלה נהיה שם שמח תשמח, הכוויה עצמה באמת השתפרה אבל כל המסביב הצטרף לחגיגה המזעזעת,
ביאוש הלכנו שוב אבל הפעם לא לרופאת משפחה אלא לרופאת ילדים,
לא היה לה מה לחדש לי חוץ מאולי שוב דרמוקבין שלא מומלץ הרבה וגם לא עזר,

כמובן שכבר שבוע אין מגבונים בכלל בכלל רק שטיפה במים וסבון וניגוב עדין בטפיחות וסגירה של טיטול רק על מקום יבש לחלוטין,
עכשיו ניסינו לעבור לפמפרס, עד עכשיו היה אגיס, עוד לא יודעת מה בקשר לזה,

בבקשה דחוף עצה,
ראיתי שמן זית וקמח תפו"א זה עוזר גם במקרים שהרופאים הביאו כבר דברים עם סטרואידים ונגד פטריות?
ובבקשה דברים שלא שורפים לתינוק...
לא קראתי את התגובות שמעלי, אותו סיפור בערך... עזר דרמקומבין שהוא גם נגד דלקות וגם נגד פטריות. צריך מרשם רופא, מרחתי שכבה דקיקה אחרי יומיים עבר, נכון שזה לא טבעי אבל לפעמים אין ברירה.
הרבה ס״ד

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אצלנו עוזר שילוב כזה:
מורחים דרמקומבין, ומעל זה אינוטיול (הדרמקומבין-לריפוי, האינוטיול- להגנה)
וחוץ מזה מפזרים טלק- שיספוג את השתן ש'תורם' לכוויות...
הקומפלקס הזה עוזר ממש!!!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עדינול קלאסיק של חברת טבע-למרוח שכבה דקה
ומעל קמח תפו"א אדמה בנדיבות, לייבוש האזור.
פתרון גם לקפלי שומן בתינוקות אצלי חסך שימוש במשחות סטרואידים.
לא להשתמש במגבונים. (במיוחד לא כשהעור מגורה)
טיטולי אגיס-לא טובים.
אני משתמשת בטיטולי פרימיום-מצוינים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה