הבת של הקב"ה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מסכימה עם זה מאוד!!!אבל בינינו היא צודקת
מסכימה עם זה מאוד!!!אבל בינינו היא צודקת
הפתיחה של האשכול בהתחלה נשמע כמו דיון ואח"כ כבקשת מידע.למה להסכל על זה כך???
כבר כתבתי על זה:זה כנראה מצב תסכול וחוסר גדול בכך
לא לכולם זה נדרש וחסר
מותר לרצות להשתחרר, לצאת, להנות,
ואם רוצים אפשר לחפש, מופעים ,
לצאת לחוגים, קורסים, לקבוע מפגש עם חברות, הליכה, וכד'
לא כולם מחפשים חברה או צריכים/יכולים.
צודקת,הכוונה- בעניין החסר?אבל בינינו היא צודקת
אני מבית של בעלי תשובה, זה הכל עניין של בחירה והמון כוח רצון.כביכול בעמדת נחיתות מול החרדי הממוצע, תמיד מנסים להבין את הניואנסים, הסטייל ואורח החיים השונה, ממילא הוא מצטנע יותר ונכנס יותר לתוך עצמו ובמשך השנים מרגיש זאב בודד משהו.
נכון, לכן כתבתי שזה לא כולם.אני מבית של בעלי תשובה, זה הכל עניין של בחירה והמון כוח רצון.
מי שרוצה חברה ומשקיע, יצליח בעזרת השם!
עובדה, אני מסתדרת מצויין! ומכירה עוד הרבה כאלו.
כואבת איתך יחד את התגובות המאד לא מתאימות שהיו כאן לאורך האשכול, על שאלה מאד לגיטימית.קצת נפגעתי מחלק מהתגובות פה והגישה של אנשים אבל בסדר.. מרגיש לי ששופטים אותי בלי באמת להכיר אותי
קצת עלו לי דמעות בעיניים מתגובה מסוימת אבל אני מניחה שאני צריכה לעשות עבודה לא לקחת ללב ולהתעלם.
כשכתבתי את האשכול הזה אתמול בלילה.
הייתה מסיבה בבית. מסיבה חד פעמית בלית ברירה לא לרוח בני הבית אבל היה חייב להיות משהו.
וזה החזיר אותי אחורה. רק בסוף כשכולם ישבו לדבר והמוזיקה התעדנה התיישבתי קצת כדי לא להיות תקועה בחדר לבד.
והיה לי קשה. מאוד. ברוך ה' שיש סליחות כדי לשנות את האווירה.
אז אני אסביר לכם כי אולי לא הייתי ברורה.
בתור אחת שהתחזקה - רוב החברות שעדיין אני איתן בקשר - נשואות עם ילדים וגרות רחוק ואין הרבה תקשורת או אפשרות לצאת לגיחה.
עם כמעט כל החברות הקשר נותק כי הסגנון כבר לא מתאים.
הרבה חברות הכרתי דרך פייסבוק והיינו יוצאות לכל מיני מקומות שהיום בתור חרדית אני לא אלך אפילו למשהו פשוט כמו באולינג כי האווירה שם לא מתאימה. וכמובן שמכירים חברים דרך חברים וכו'...
אני בן אדם חברותי מאוד מאוד מאוד שאוהב לדבר ולהכיר אנשים זרים. הייתי מדברת עם אנשים זרים מח"ול או סתם אנשים באמצע תל אביב שבא להם לשחק קלפים וחסר להם שחקן אז למה לא להצטרף אליהם?
הסגנון הזה ברוך ה' כבר לא שייך אליי היום.
גם אם יש קצת חברות אז לא מרגישה שיש יותר מידי אפשרויות לצאת וגם תמיד צריך לשמור על עצמך לא להתפזר ולהפתח יותר מידי כדי לשמור על ההלכה כמו שצריך (הזמינו אותי לערב צוות מעבודה שעזבתי לפני שנה כי מאוד אוהבים אותי שם ואני עדיין קצת בקשר ועם כמה שבא לי להשתחרר ולהנות אני שוב פעם מסרבת. כי האווירה לא מתאימה ויש גם בנים. פעם זה לא היה מזיז לי)
רוב הבנות החדשות שהכרתי שוב פעם באותה סיטואציה - גרות רחוק ממני מאוד.
אני לא גרה בתוך אוכולוסיה חרדית ולא בתוך המיינסטרים החרדי.
ולכן אני שואלת את השאלה הזאת כי באמת מעניין אותי לדעת איך אפשר להכיר.
ולא. זה לא דיון בשביל "לשנות אוכלוסיה"
כי זה שלכם לא חסר אז ברוך ה'. לי זה חסר.
נמאס כבר שכל דבר מחפשים איך לקחת לשלילי
תפסיקו להיות עם היד קלה על המקלדת.
שבת שלום.
נשמע שאת עוברת תהליך מדהים ומפתח,קצת נפגעתי מחלק מהתגובות פה והגישה של אנשים אבל בסדר.. מרגיש לי ששופטים אותי בלי באמת להכיר אותי
קצת עלו לי דמעות בעיניים מתגובה מסוימת אבל אני מניחה שאני צריכה לעשות עבודה לא לקחת ללב ולהתעלם.
כשכתבתי את האשכול הזה אתמול בלילה.
הייתה מסיבה בבית. מסיבה חד פעמית בלית ברירה לא לרוח בני הבית אבל היה חייב להיות משהו.
וזה החזיר אותי אחורה. רק בסוף כשכולם ישבו לדבר והמוזיקה התעדנה התיישבתי קצת כדי לא להיות תקועה בחדר לבד.
והיה לי קשה. מאוד. ברוך ה' שיש סליחות כדי לשנות את האווירה.
אז אני אסביר לכם כי אולי לא הייתי ברורה.
בתור אחת שהתחזקה - רוב החברות שעדיין אני איתן בקשר - נשואות עם ילדים וגרות רחוק ואין הרבה תקשורת או אפשרות לצאת לגיחה.
עם כמעט כל החברות הקשר נותק כי הסגנון כבר לא מתאים.
הרבה חברות הכרתי דרך פייסבוק והיינו יוצאות לכל מיני מקומות שהיום בתור חרדית אני לא אלך אפילו למשהו פשוט כמו באולינג כי האווירה שם לא מתאימה. וכמובן שמכירים חברים דרך חברים וכו'...
אני בן אדם חברותי מאוד מאוד מאוד שאוהב לדבר ולהכיר אנשים זרים. הייתי מדברת עם אנשים זרים מח"ול או סתם אנשים באמצע תל אביב שבא להם לשחק קלפים וחסר להם שחקן אז למה לא להצטרף אליהם?
הסגנון הזה ברוך ה' כבר לא שייך אליי היום.
גם אם יש קצת חברות אז לא מרגישה שיש יותר מידי אפשרויות לצאת וגם תמיד צריך לשמור על עצמך לא להתפזר ולהפתח יותר מידי כדי לשמור על ההלכה כמו שצריך (הזמינו אותי לערב צוות מעבודה שעזבתי לפני שנה כי מאוד אוהבים אותי שם ואני עדיין קצת בקשר ועם כמה שבא לי להשתחרר ולהנות אני שוב פעם מסרבת. כי האווירה לא מתאימה ויש גם בנים. פעם זה לא היה מזיז לי)
רוב הבנות החדשות שהכרתי שוב פעם באותה סיטואציה - גרות רחוק ממני מאוד.
אני לא גרה בתוך אוכולוסיה חרדית ולא בתוך המיינסטרים החרדי.
ולכן אני שואלת את השאלה הזאת כי באמת מעניין אותי לדעת איך אפשר להכיר.
ולא. זה לא דיון בשביל "לשנות אוכלוסיה"
כי זה שלכם לא חסר אז ברוך ה'. לי זה חסר.
נמאס כבר שכל דבר מחפשים איך לקחת לשלילי
תפסיקו להיות עם היד קלה על המקלדת.
שבת שלום.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //