נכתב ע"י OR_Design;1301784:אני תמיד אומרת לו אתה לא חייב לאכול..אבל לא מכינה להם משהו אחר ובסוף הם אוכלים. בערך....
זה לא בסדר? מצד אחד את צודקת, מצד שני יש לי קרוב משפחה למשל שלא אוכל שום דבר כמו עגבניה מלפפון חצילים שעועית וכל מיני כאלה, בשבת הוא לא נוגע בשום, אבל שום סלט, ואוי ואבוי אם יהיה על הדג עגבניה או גמבה, או שבמוקרם יהיה מרק עוף פטריות, או בקציצות איזה עלה בצבע ירוק
אז אולי אם אמא שלו הייתה דואגת יותר להציע לו מכל הדברים לאכול הוא לא היה ככה?
אולי זה בגלל שתמיד היה משהו שהוא אוהב אז את מה שפחות הוא לא אכל...
אז שיאכלו בשר מה יקרה אם זה לא טעים?? ולא לאכול את זה בכלל זה עדיף?
הלב שלי היום ממש אמר לי לתת לו לאכול
אני חושבת שאת צודקת..
מה זה פרוסת לחם??ככה בלי שום ממרח?
נכתב ע"י ירושלמער;1301819:מחר בבוקר כשהוא קם ומתלבש תגידי לו אני ממש מעריכה אותך שאפי' שהיית כל כך רעב אתמול התאפקת והלכת לישון בלי לאכול כי אמא אמרה שאחרי האוכל לא אוכלים, ואפי' שהיה לך קשה עם זה בכל אופן התאפקת ושמעת בקול אמא, ולכן תתני לו אפי' איזה וופלה בתור שאת באמת מעריכה אותו על זה, ואני מבטיח לך שיותר הוא לא יאכל אחרי שתעשי סטופ, ולא עוד אלא הוא יבין שאת באמת התכוונת את טובתו. (בדוק ומנוסה)
נכתב ע"י OR_Design;1301918:אני זוכרת טוב מאד שלילה אחד אח שלי היה מאד רעב , ואמא שלי אמרה שלא אוכלים עכשיו או משהו כזה (לא זוכרת בדיוק את כל הסיפור) והבאתי לו בשקט בשקט עוגיות דרך החלון שהפריד בין החדר שלי לשלו.
נכתב ע"י ariels;1301807:לגבי אוכל שלא אוהבים - אני משתדלת שיהיו כמה אופציות, זה באמת לא פייר להכריח את זה שלא אוהב אורז - לאכול אורז. בדיוק כמו שלי לא בא לפעמים על האוכל, בהבדל שאני יכולה להכין לי משהו אחר, והקטנים לא.
(ה"אופציה" יכולה להיות גם כריך פשוט, לא חייב ארוחה של 8 מנות...)
נכתב ע"י eden7115;1301936:(סתם משהו ששמעתי בנושא: הצרפתים ידועים כאניני טעם מגיל צעיר, ילדים מבינים באוכל ואוכלים במסעדות גורמה הכל כמו מבוגרים. בדקו ומצאו שהסיבה היא שבצרפת נהוג לתת גרברים עד גיל שנתיים, אבל כיאה למדינה שאוכל טוב עומד בראש סדר עדיפויותיה - יש שם גרברים בהמון טעמים, של עופות ובשר וכבד אווז וכמובן כל הפירות והירקות וכו' וכו' - כך שעד גיל שנתיים הילד נחשף למגוון עצום של טעמים ולכן "אוהב" אותם גם כשהוא גדול יותר).
נכתב ע"י OR_Design;1301918:זה נכון עד גיל מסוים.. אני לא חושבת שאני יגיד לילד בן 13 (בעתיד....) שהוא לא יכול להכין לו משהו לאכול כי הוא כבר די גדול בשביל זה.
אני זוכרת טוב מאד שלילה אחד אח שלי היה מאד רעב , ואמא שלי אמרה שלא אוכלים עכשיו או משהו כזה (לא זוכרת בדיוק את כל הסיפור) והבאתי לו בשקט בשקט עוגיות דרך החלון שהפריד בין החדר שלי לשלו.
אני מנסה להרגיש מה שהוא הרגיש.. ולא הייתי רוצה להיות במקום אמא שלי, שכך הילד שלי ירגיש שהתנהגתי אליו.
אני בטוחה שהילדים זוכרים את זה להורים... למרות שגבול מסוים כן חייב להיות הרי אין מצב לאכול באמצע הלילה כמו שאת אומרת.
בקיצור... לא פשוט לחנך ילדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: 360 מעלות1 //