- הוסף לסימניות
אתה ממש בטוח שככה ניסו את כל החיסונים? בדקת את זה?בכל חיסון עד הקורונה היו מנסים אותו על בעלי חיים, וגם על מניקות ומעוברות, וכאן לא ניסו, וזה מוזר....
אתה ממש בטוח שככה ניסו את כל החיסונים? בדקת את זה?בכל חיסון עד הקורונה היו מנסים אותו על בעלי חיים, וגם על מניקות ומעוברות, וכאן לא ניסו, וזה מוזר....
זה לא נכון לא ניסו על בעלי חיים, וזה שלא ניסו על נשים בהריון זה בעיה כי אז אין ראיה שהחיסון מפריעה לילודה...את כל החיסונים כולל הקורונה מנסים באותה דרך.
קודם על בעלי חיים ואז שלב בטיחות שמנסים על כמה אנשים ואז שלב של בחינת תופעות לוואי ואז שלב של יעילות.
חיסון הקורונה עבר את כל השלבים הללו בדיוק כמו כל חיסון אחר רק באינטנסיביות ובלי סחבות בירוקרטיות.
ניסוי על נשים בהריון נערך לכל החיסונים שנים אחרי שהן מאושרים ומאד באיטיות ובזהירות.
כן זה ידוע, תשאל כל פרופסור..אתה ממש בטוח שככה ניסו את כל החיסונים? בדקת את זה?
לא ידוע לי שזה כזה ידוע.כן זה ידוע, תשאל כל פרופסור..
את מוזמנת לברר, סוף פסוק..לא ידוע לי שזה כזה ידוע.
מנסים חיסונים על נשים בהריון? באופן נורמלי?
לא חושבת.
אולי רק חיסונים ייעודיים, כמו חיסון לשעלת.
ובכל מקרה, כרגע לא מתכוונים לתת את החיסון לנשים בהריון, בדיוק מטעמי בטיחות.
זה לא נכון לא ניסו על בעלי חיים, וזה שלא ניסו על נשים בהריון זה בעיה כי אז אין ראיה שהחיסון מפריעה לילודה...
את מוזמנת לברר, סוף פסוק..
וכן למר.את מוזמנת לברר, סוף פסוק..
לא יכולתי שלא להגיב, אפילו שזה קצת ענתיקה.ידוע לי גם מרופאים שעימם שוחחתי על הנושא, וגם ממפגשים שלי עם אנשים העוסקים במחקר רפואי,
שאסור לעשות ניסויים על נשים בהריון. וגם על ילדים.
(הסיבה לנשים בהריון היא שבעצם מעורב פה עוד אדם שלא הסכים לניסוי)
למיטב ידיעתי, גם חיסון השעלת לא נבדק על נשים בהריון, למרבה החלמאות.לא ידוע לי שזה כזה ידוע.
מנסים חיסונים על נשים בהריון? באופן נורמלי?
לא חושבת.
אולי רק חיסונים ייעודיים, כמו חיסון לשעלת.
ובכל מקרה, כרגע לא מתכוונים לתת את החיסון לנשים בהריון, בדיוק מטעמי בטיחות.
בהחלט נשמע חלמאות במיטבה.למיטב ידיעתי, גם חיסון השעלת לא נבדק על נשים בהריון, למרבה החלמאות.
אני רואה עכשיו שאחרי שהתחילו בעולם לחסן לשעלת בהריון, נעשה מעקב אחרי תוצאות ההריון אצל נשים שחוסנו לשעלת, והמסקנה היתה שהחיסון בטוח, לא נצפו השפעות על ההריון.בהחלט נשמע חלמאות במיטבה.
כי אצל בעלי החיים כן היה,לא הבנתי מה הנושא עם החיסון אם נבדק על בעלי חיים או רק על אנשים וכו וכו הרי אין קורונה אז בשביל מה החיסון?
כמו שכבר אמר כאן מישהו איפשהולא הבנתי מה הנושא עם החיסון אם נבדק על בעלי חיים או רק על אנשים וכו וכו הרי אין קורונה אז בשביל מה החיסון?
פשוט חבל על האנרגיות החיסון לא טוב ובכלל אין קורונה סוף פסוק.![]()
אין לי מושג על המספרים הנ"ל,שאלה שמעניינת אותי:
טורחים כ"כ להביא לישראל מיליוני מנות חיסון,
נניח וכולם היו רוצים להתחסן,
הרי אוכלוסיות של חולים במחלות שונות ומשונות לא נבדקו, נגיד שהם לפחות 10% מהאוכלוסיה
נשים בהריון, עוד כמה אחוזים
ילדים ותינוקות, עוד איזה 8%
(מחפשת נתונים ברורים ולא מוצאת)
כמה כבר נשאר?
לא בהכרח, לדוגמא, החיסון הישראלי -ינתן במנה אחתשזה אומר 16 מיליון מנות חיסון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים