- הוסף לסימניות
דיברתי על החיסון הריאלילא בהכרח, לדוגמא, החיסון הישראלי -ינתן במנה אחת
דיברתי על החיסון הריאלילא בהכרח, לדוגמא, החיסון הישראלי -ינתן במנה אחת
אבל לפי מה שכתבת, נשארו לחסן כ-8 מיליון אנשים,
שזה אומר 16 מיליון מנות חיסון.
וחוץ מזה, עכשיו ברצינות:לא בהכרח, לדוגמא, החיסון הישראלי -ינתן במנה אחת
12על ילדים/נערים-מאיזה גיל?
הממ.. כנראה שהוא לא ממש נוסה,לדוגמא: האם החיסון נוסה על אוכלוסיה הסובלת מהשמנת יתר?
על מוחלשי מערכת חיסון?
על זקנים בני 80+?
מצד אחד זה מפחיד, מצד שני זה מרגיע שמישהו עקב אחרי כל תופעת לוואי שמתרחשת אחת ל100 אלף.באופן כללי
אם להתייחס לכל ההפחדות שבעלוני התרופות
הייתי כותבת צוואה לפני כל אקמול
השכל שבראשי גורם לי לשמור על עצמי, ולהטיל ספק בריא ונורמלי בחיסונים שטרם נודע מהם.כל מי ששכל בראשו , והוא בן 80+ יעדיף לקבל מנת חיסון (שנבדקה ברמת בטיחות גבוהה) מאשר מחלה שנמצאה גורם לתמותה באחוזים גבוהים.
עבור ילדים ונשים הרות לא יבוצע החיסון מאחר ולא יודעים את ההשפעות שלו על אוכלוסיה זו.לדוגמא: האם החיסון נוסה על אוכלוסיה הסובלת מהשמנת יתר?
על מוחלשי מערכת חיסון?
על זקנים בני 80+?
על ילדים/נערים-מאיזה גיל?
זה משמעותי.
אם התשובה היא לא- נותרו רק כ-40-50% מכלל האוכלוסיה שבכלל יכולים להתחסן.
את לא נשמעת בת 80+השכל שבראשי גורם לי לשמור על עצמי, ולהטיל ספק בריא ונורמלי בחיסונים שטרם נודע מהם.
בעז"ה כשאשתכנע שהם טובים, אתחסן.
כולנו מדברים על חיסון עם אישור הFDA, ברור.השכל שבראשי גורם לי לשמור על עצמי, ולהטיל ספק בריא ונורמלי בחיסונים שטרם נודע מהם.
בעז"ה כשאשתכנע שהם טובים, אתחסן.
אז שיקבלו יותר מנות....עבור אנשים עם השמנת יתר יש חשש רציני שהחיסון לא ישפיע עליהם
אין מדובר בבעיית כמות חומר החיסון יחסית למשקלאז שיקבלו יותר מנות....
עכשיו יותר מדברים על הילדים שלא יחוסנו כי לי ניסו ילדיםיש מצב בכלל אנשים עם השמנת יתר יהיו בפאזה השנייה של החיסון הישראלי, זה בנוסף לבני 80+...
מעולה.עכשיו יותר מדברים על הילדים שלא יחוסנו כי לי ניסו ילדים
למען האמת אני די בשוק.....מעולה.
כי היום בביה"ס של בתי חיסנו נגד שפעת.
האומללה הרחפנית שכחה איפה שמה את הפתק החתום שבו היה כתוב שאיני מאשרת את החיסון.
האחות לא שעתה לתחנוניה של הילדה להתקשר אלי,
ואמרה לה שאם היא לא מוצאת את הפתק היא תתן לה את החיסון.
הסוף הטוב- חיפשה עיפרון בקלמר ומצאה את הפתק.
אין לי איך לאמת את הסיפור אבל כך סיפרה הילדה כמשיחה לפי תומה.
שימו לב.
מי שלא מעונין שיחסנו את הילד שלו נגד שפעת
לא כדאי להסתפק בפתק.
להתקשר לאחות ולומר לה זאת במלים ברורות.
וסליחה על הסטיה מהנושא.
אפשר לומר שהיא ממש ניצלה בנס..מעולה.
מעלים את זה לסדר היום??מעולה.
אין לי איך לאמת את הסיפור אבל כך סיפרה הילדה כמשיחה לפי תומה.
שימו לב.
מי שלא מעונין שיחסנו את הילד שלו נגד שפעת
לא כדאי להסתפק בפתק.
להתקשר לאחות ולומר לה זאת במלים ברורות.
וסליחה על הסטיה מהנושא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים