דרוש מידע חיסון

• הוסף לסימניות
הי עשיתי לבת שלי בגיל שנה תחיסונים המקובלים חוץ מהמחומשת כי לא יכלה לקבל אותה ועכשיו היא בת שנה וחודשים ועכשיו עשיתי לה סיום שני ועדין יש לה חום עד 9 זה יכול להיות כזה המון זמן וחום כזה גבוהה?

• הוסף לסימניות
הי עשיתי לבת שלי בגיל שנה תחיסונים המקובלים חוץ מהמחומשת כי לא יכלה לקבל אותה ועכשיו היא בת שנה וחודשים ועכשיו עשיתי לה סיום שני ועדין יש לה חום עד 9 זה יכול להיות כזה המון זמן וחום כזה גבוהה?
את מתכוונת שיש לה חום 39? בהחלט יכול להיות עד 3 ימים. חכי למחר.
אם עד מחר לא יורד - תפני לרופא, יכול להיות שזה בסדר, ויכול להיות שהיא מפתחת מחלה.

• הוסף לסימניות
כן התכוונתי 39 תאמת שאתמול ההיתי איתה ברופא עינים ופתאום היום פיתחה דלקת עם הפרשות בעין אחת מוזר לא יודעת כבר למה זה קשור אולי לחיסון אולי לטיפות ששמו לה ברופאה עינים

• הוסף לסימניות
לא תמיד החום קשור לחיסון... תעקבי אחריה , תראי שהיא עירנית ולא אפטית , אם החום יורד עם משככי כאבים או שלא , זה נתונים חשובים להבין מה רמת הדחיפות... מנסיון שלי אחרי חיסון פוליו לבת שנה ושמונה, ביום השלישי היא התעוררה עם 40 מעלות שלא הצלחתי להוריד כמה שעות, ובהתחלה קישרתי את זה לחיסון, רופא אמר לי לחכות לבדיקות דם מחר, אבל לא חיכיתי וב''ה הגענו לבית חולים בזמן, היה לה משהו אחר לחלוטין (חיידק) שככל הנראה לא קשור בכלל לחיסון והקב''ה עזר והיא טופלה בזמן.
אז פשוט תיהיי עירנית.
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
החיסון של גיל שנה יכול להיות עם חום גבוה מאד.
אצל הבן שלי היו 40 מעלות.
גם דלקת עיניים אופיינית מאד לחיסון הזה

• הוסף לסימניות
את כל החיסונים עשתה ממזמן חוץ מהמחומשת שעשתה השבוע זה יכול לעשות דלקת עינים החיסון של המחומשת?? תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לפני שנה וחצי, ביתי בת ה7 וחצי אז - התלוננה שהיא לא רואה טוב עם המשקפיים. נו. הלכנו לאופטיקה לעשות בדיקת ראיה.
עלה לה המספר בהרבה.
הציעו לנו לעשות עדשות מיוחדות שעוזרות לעצור את העליה של המספר.
עלו לנו יותר מ1000₪ רק העדשות!
שלמנו.
אחרי כמה חודשים , נשברה לה עדשה. התקשרתי ואמרו שצריך להזמין עדשה אחרת כי זה עדשות יקרות ולא במלאי. הזמנתי ושלמתי שוב מעל 500₪ על עדשה אחת.
עכשיו עברו עוד כמה חודשים והנה היא שוב מתלוננת.
ניסיתי להתקשר אליהם המון, ואין מענה.
החלטתי לגשת לאופטיקה אחרת שקבלתי המלצות על יושר ושירות. ואכן, עלה לה המספר בעוד 1.75!!!
הציעו לי שוב לעשות עדשות מיוחדות. אמרתי להם שאין טעם כי זה לא עבד. המליצו על חברה אחרת. תכלס לא עשיתי את היקרות הפעם.
אבל!!
הם היו בהלם שאין לנו אחריות. כלומר הסבירו לנו שהעדשות האלו מגיעות עם אחריות שאם תוך שנה עולה המספר - הם מחליפים עדשות בחינם, וגם על דבר יש אחריות ומחליפים בחינם!
פניתי לאופטיקה הראשונה עכשיו בתביעה - מה זה??? למה לא אמרו לי שיש אחריות? למה לא אמרו לי לבוא לביקורת? למה גבו ממני שוב כסף על העדשה שנשברה? ולא אמרו לבוא לבדיקה חוזרת?
בטלפון הפקידה הודתה שאני צודקת ואמרה שאין לה תשובות. הדרך היחידה זה לבוא לדבר עם המנהל ( אגב היא נסתה ממש לשכנע לבוא לבדיקה עכשיו ולקנות את העדשות היקרות של חברה אחרת.... )
הוא לא עונה לטלפונים. רק אם באים לדבר פנים אל פנים.
הבנתם את השערורייה?
אשמח לכל עזרה מה לעשות נגדם.
מידע שימושי תשלום לשדכנית
אני רשומה כשדכנית במאגר שידוכים ובזמני הפנוי מנסה להיות שליחה לעזור לעוד מישהו לבנות בית וגם לעזור לבית שלנו בתוספת הכנסה
יש במאגר אשכנזים וספרדים וחצי חצי שהם נכנסים לשתי הרשימות
בכללים של המאגר כתוב שהתשלום לפי מה שהשדכן קבע, מה שקורה שהרבה פעמים לא קוראים את כל הכללים...

בקיצור עשיתי שידוך ב"ה, 2 משפחות עם סיפורים משפחתיים מורכבים, בנוסף שתיהם שנה שנתיים מעל הגיל כבר ובנוסף אחד חצי חצי ואחד שלושת רבעי ספרדי ורבע אשכנזי... אבל הם רשומים ברשימה האשכנזית ומצהירים שהם חצי חצי,

עכשיו אחרי המזל טוב האמא שואלת כמה היא חייבת אמרתי לה 4000 אמרה אבל זה לאשכנזים אנחנו ספרדים ונותנים 1500 שקל אמרתי לה תשאלי רב והצד השני כשביקשתי 4000 אמרה אז כל צד 2000.... פתאום הם ספרדים. חוץ מהאי נעימות שצריך לבקש את הכסף אני מרגישה עכשיו שהם כאילו עושים את הטובה הכי גדולה שהם נותנים לי את מה שמגיע לי על העבודה... [עדין לא נתנו, בתקווה גדולה שיתנו]

זהו, זה הסיפור ואני מספרת אותו כי כל הטלפונים הדיבורים הפגישות לוקחות הרבה זמן, הרבה פעמים בזמנים לא נוחים וצריך שוב ושוב ועדכן ולהתקשר הלוך חזור, מעבר לזה התשלום הוא כזה כדי שימשיכו להציע גם אם לא הולך, זה תשלום על כל ההצעות שעבדו עליהם הרבה ובסוף לא הלכו. כמה שדכניות יש שמוכנות להשקיע ככ הרבה מזמנן ללא תשלום? נכון זה חסד אבל זה חסד שלוקח המון המון זמן ובזמן הזה הן צריכות להביא פרנסה ואז אם אין לספרדים מספיק הצעות שיבינו למה

זה לא תמיד כך כי עשיתי שידוך לספרדים ששילמו מיד בעצמם ובשמחה ותודה. אבל עכשיו, לעת עתה יצא לי החשק לגמרי ואני פונה לרשימה האשכנזית... מי שרוצה שילמד ויפיק את הלקח המתבקש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה