מיכל הולנד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא יודעת מה יותר מסוכן, הבלון או החוט.גם את זה היא מחלקת בכל יום הולדת. לכל ילד בלון מנופח עם חוט.
לא יודעת מה יותר מסוכן, הבלון או החוט.גם את זה היא מחלקת בכל יום הולדת. לכל ילד בלון מנופח עם חוט.
וככה קוראים סכנות!!!כל אלה שלא מודעים לסכנה, או מודעים אבל לא מעירים, לא נמצאים בפרוג
במקרה שלנו היא ידעה שזה לא מומלץאני חושבת שזה נובע אך ורק מחוסר מודעות של הגננת.
היא לא תיקח על עצמה לסכן ילדים קטנים,
אפשר לגמור בכלא על כזה דבר,
לכן צריך להעיר בעדינות, ולשלוח עוד כמה אימהות שיעירו גם,
ולפקוח לה את העיינים.
היא מאוד אנטי ממתקיםמה כ"כ בוער לה לחלק פופקורן ?
הזויה וחסרת אחריות, סליחה. מה הכוונה "ידעה ולא חשבה שצריך להתייחס ברצינות"?במקרה שלנו היא ידעה שזה לא מומלץ
כשאמרתי לה שאנחנו לא נותנים לילדה פופקורן, היא מיד אמרה "אה, בכלל שזה סכנת חנק?"
לא חידשתי לה כלום
היא רק לא חשבה שצריך להתייחס לזה ברצינות
נכון, כי צבע מאכל זו סכנה אדירה, אבל חנק? בקטנה...היא מאוד אנטי ממתקים
היא לא מחלקת שום ממתק כל השנה
כנראה שהיא רצתה לחלק להם משהו במסיבת סוף שנה בלי "להרעיל" אותם
קוראים לזה תסמונת "לי זה לא יקרה."הזויה וחסרת אחריות, סליחה. מה הכוונה "ידעה ולא חשבה שצריך להתייחס ברצינות"?
נכון, כי צבע מאכל זו סכנה אדירה, אבל חנק? בקטנה...
מכירה טיפוסים כאלו, שדוגלים בתזונה "טבעית" ונותנים לילדים שלהם אגוזים בגיל שנה וחצי.נכון, כי צבע מאכל זו סכנה אדירה, אבל חנק? בקטנה...
במדרג הסכנותואיך לגבי ממתקים שמחלקים בקבלת שבת/ימי הולדת??
אצל הבת שלי ( בת 3) חילקו השנה:
סוכריות על מקל (על כל סוגיהם..)
סוכריות קטנות ומסוכנות
ועוד כל מיני ממתקים מאדדד זולים ממשנת יוסף או יש שהם ממש סכנה אמיתית של חנק (וגם הרעלת צבע מאכל אבל זה לאשכול אחר...)
אף פעם לא הבנתי, רק לי זה מפריע?? לאמהות שמחלקות את זה אין בעיה שילד כל כך קטן יאכל ממתק כזה?
כבר שמעתי על גננות שבקשו בתחילת שנה לשים לב לנושא הזה והזהירו שלא יחלקו ממתק מסוכן.....
וזה בהחלט מרגיש שאין כל כך שימת לב לנושא אצל הרבה מאד משפחות.....
אין לי שום בעיה עם פופסים ובמבה אדומה.. יש לי בעיה עם אבקות, סוכריות קפיץ וכל מיני רעלים שגם בגלל המחיר שלהם בוחרים בהם ואז בנוסף לרעל יש גם סכנת חנק.במדרג הסכנות
סכנת חנק היא מיידית
וסכנה מתזונה לקויה כמו צבעי מאכל היא מתמשכת,
ולכן בהחלט במבה אדומה עדיפה על סוכריות.
ופופסים ממשנת יוסף עדיפים עשרת מונים מפופקו של אוסם במכולת היוקרתית
א. אני לא בטוחה שרק 2 העירו לה. כשבנ"א משוכנע (או משכנע את עצמו) שאין בעיה, האמירות האלו לא נתפסות לו בתודעה.אז אם זה לא רק אני וכולם כאן לא נותנים, למה במשך 10 שנים רק אני ועוד אמא אחת הערנו לה?
גם אני התחלתי לעשות את זה לבת ה-3.5, תחת השגחה, וקראתי כאן שגם החלקים הלבנים נשאפים בקלות וזו אכן הבעיה של רוב הפיצוחים (וכן!! גם הבמבה!!!! אםילו שאני כן נותנת)- נשאפים לגרון בנשימה קלה..אני או בעלי מפרקים לו אחד אחד והוא אוכל רק את החלקים הלבנים הרכים...
לגמרי איתך!!!! ומפתיע אותי כל פעם שאנשים מרימים גבה כשאני אומרת שזה מסוכן!אותי יותר מלחיץ הבלונים שמחלקים חופשי בגנים.
מסכימה איתך כ"כ!!אף פעם לא הבנתי, רק לי זה מפריע?? לאמהות שמחלקות את זה אין בעיה שילד כל כך קטן יאכל ממתק כזה?
הזוי בעיני שאנשים לא יודעים שבלונים מסוכנים.לגמרי איתך!!!! ומפתיע אותי כל פעם שאנשים מרימים גבה כשאני אומרת שזה מסוכן!
מענין, כנראה שזה מסוג שיעורי שמירת הלשון- מי שזהיר הולך לשמוע, כך מי שזהיר על ילדיו- שומע מה מסוכן ומה לא... [נכון. אפשר להימנע מהרבה דברים בגלל סכנה ויש כאלו שיאמרו שזו הגזמה. אך אני חושבת שמה שהוגדר במשרד הבריאות כסכנה לילדים זו לא הגזמה].
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים