התייעצות חיסכון לטווח קצר

• הוסף לסימניות
פחות או יותר, כן
אף אחד לא מבטיח 4.5% בדיוק, יש גם הבדל קטן בין קרן כספית שמשקיעה מעט באג"ח קונצרני לבין כזו שהיא רק פקדונות בבנקים (פקמ) והלוואה למדינה (מקמ)
אבל זה אמור להיות באיזור של ריבית בנק ישראל

כמובן שאם ריבית בנק ישראל תרד התשואה תרד בהתאם
עשית לי סדר
רציתי לדעת שאני לא מפסיד כסף בגלל חוסר מידע
תודה רבה !!
וגמר חתימה טובה
לך ולכל העונים

• הוסף לסימניות
אני אישית השתמשתי במגדל כשרה (5138094), גם כשרה גם מעט קונצרני גם דמי ניהול טובים
טיפ אחד - לדאוג למשוך את הכסף יומיים לפני, כי זה שהכסף מופיע בחשבון לא אומר שאפשר להשתמש בו אלא צריך לחכות ליום שלמחרת. לפחות ככה היה בבנק שלי ולא שמתי לב ושילמתי כסף על הזמן ביניים שהחשבון היה "במינוס"

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
האם זהו המספר של הקרן?
אני בבנק הפועלים וראיתי שיש אפשרות לקרן "מיטב כספית 5123898"
מומלץ?
זה המספר של מיטב הכשרה. המספר שרשמתם לא כשרה.

לגבי מומלץ אפשר להעזר בהשוואה של פאנדר בקישור הנ"ל להשוות תשואות ודמי ניהול (יש כמה כשרות)

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
האם זהו המספר של הקרן?
אני בבנק הפועלים וראיתי שיש אפשרות לקרן "מיטב כספית 5123898"
מומלץ?
זו קרן לא כשרה :(
יש לך את מגדל כספית כשרה (עם הכשר העדה החרדית וגלאט הון) תכתוב בחיפוש מספר 5138094
אגב: אין משמעות לאיזה בנק אתה נמצא, המספר קרן הוא זה שמשנה. כמו שזה לא משנה באיזה סופר אתה קונה את המוצרים, משנה איזה מוצרים אתה קונה.

• הוסף לסימניות
רוצה להדגיש שאין הבדל בתשואה בין כשרה ללא כשרה. ההבדל הוא רק איזה נכסים הקרן מחזיקה.

• הוסף לסימניות
זו קרן לא כשרה :(
יש לך את מגדל כספית כשרה (עם הכשר העדה החרדית וגלאט הון) תכתוב בחיפוש מספר 5138094
אגב: אין משמעות לאיזה בנק אתה נמצא, המספר קרן הוא זה שמשנה. כמו שזה לא משנה באיזה סופר אתה קונה את המוצרים, משנה איזה מוצרים אתה קונה.
תודה רבה!!! מאד עוזר לי
יש אולי המלצה לבנק ללא עמלות גבוהות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא על הבנק לא על הקרן?
תן לי רק להבין אותך יותר: בלי קשר לקרן כספית, אתה משלם כרגע עמלות בחשבון שלך בבנק הפועלים. ואתה מעוניין לפתוח חשבון בנק בבנק עם עמלות הכי זולות. נכון?
אז כדאי שתדע שיש הרבה בנקים שנותנים כמה שנים ללא עמלות עו"ש בפתיחת חשבון וניוד משכורת. שווה לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
תן לי רק להבין אותך יותר: בלי קשר לקרן כספית, אתה משלם כרגע עמלות בחשבון שלך בבנק הפועלים. ואתה מעוניין לפתוח חשבון בנק בבנק עם עמלות הכי זולות. נכון?
אז כדאי שתדע שיש הרבה בנקים שנותנים כמה שנים ללא עמלות עו"ש בפתיחת חשבון וניוד משכורת. שווה לבדוק את זה.
גם בלי ניוד ובלי משכורת

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח חשבון בנק שיהיה רק לחיסכון. וכל הכסף שם יהיה בקרן כספית.
כדאי אולי לפתוח חשבון נוסף בבנק הפועלים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח חשבון בנק שיהיה רק לחיסכון. וכל הכסף שם יהיה בקרן כספית.
כדאי אולי לפתוח חשבון נוסף בבנק הפועלים?
חשבון נוסף באותו בנק לא יוכל להיות ללא עמלות. ממליץ לחשוב על עוד פתרונות.
כך או כך, זו כבר סטיה משמעותית מנושא האשכול, ממליץ לפתוח אשכול נוסף או לשלוח הודעה פרטית/מייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה