- הוסף לסימניות
ראיתי את זה באחד מקבצי הגוגל-שיטס הנפלאים שלך:באיזה שנים בדקתם?
ראיתי את זה באחד מקבצי הגוגל-שיטס הנפלאים שלך:באיזה שנים בדקתם?
תחשבו לפי 12%שנתי (לא ריאלי, כמו שהדמחי"ם נותנים), ותוסיפו אחרי ה-15 שנה של ההפקדות עוד 5 שנים של רווחים בלי הפקדות (כידוע שחתונה זה בד"כ לא לפני גיל 20...), ותגיעו לתוצאה שכתבתי.
ומי אמר שזה לא נכון?לפי מה שאתם אומרים יותר שווה להשקיע בזה מאשר בדירה
אתה מתכוון יועץ להשקעות במניות?בנדלן עולה התפעול עולה משכנתא ריביות גדולות עולה מס רכישה.
אני מחפש יועץ השקעות טוב
לעומת נדל"ן בארץ שעולה משכנתא וריביות ויש מס רכישה,,בנדלן עולה התפעול עולה משכנתא ריביות גדולות עולה מס רכישה.
אני מחפש יועץ השקעות טוב
אל תכניס פה את נושא הנדל"ן בחו"ללעומת נדל"ן בארץ שעולה משכנתא וריביות ויש מס רכישה,,
בנדל"ן בחו"ל ניתן לרכוש נכס בסכום של ההון העצמי בארץ
וללא צורך במשכנתא ואין מס רכישה גם בנכס ה20,
ואפשר להגיע ל8% תשואה נטו, רק מלהשכיר את הנכס.
מבלי לחשב את העלאת ערך הנכס עם השנים.
מאיפה הבנת את זה?לפי מה שאתם אומרים יותר שווה להשקיע בזה מאשר בדירה
זה לא כ"כ אינדיקציה.מאיפה הבנת את זה?
איך תסביר שאנשים שהשקיעו בנדלן בבית שמש לפני 3 שנים עשו ב-3 שנים 900K
מכירה אישית מישהו כזה
גם אם תחשב את כל העלויות מסביב, (משכנתא, ריביות, מיסים וכו...) עדיין לא נראה לי שבשוק ההון אפשר להרוויח כזה סכום בכזה טווח זמן, אני טועה?!
כן.אני טועה?!
rhon.co.il
חבל לרוץ ישר לפתיחת חשבון השקעות רגיל לפני שבודקים כל אפיקי ההטבות שפתוחים עבורך. בחשבון השקעות רגיל יש מס רווחי הון, עמלות חודשיות. לפני שנוגעים בזה כדאי לבדוק אפיקים שמקבלים פטור מס או דחיית מס.ערב טוב
אני רוצה להשקיע 20000 ואח"ז סכום חודשי יחסית (לסביבתי) גבוה
במחקה מדד עולמי או בנאסד"ק 100 וכד' בקרנות איריות
אני קצת מבולבלת
איפה כדאי מבחינת
עמלות
מיסוי
שקל דולר
אני לא רוצה לגעת בזה אלא להשקיע וזהו לא פאסיבי,
אשמח לעזרתכם
@אמת מארץ תצמח @מקצועי בלבד @ה. שלמה @דניאל נבון (אחלה אתר!)
אשמח לעזרת כולכם.
בלי לבלבל אותי תודה.
ואולי באמת כן שווה דרך ברוקר עולמי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים