על מה אתה בונה?נכתב ע"י smeshi;426660:מותר, הם לא נחשבים לעובדי ע"ז.
נכתב ע"י קוביה;426694:יש גם את המוזיאון הטכנולוגי (או משהו כזה), מתאים למבוגרים, אפשר לבלות שם שעות!
אשמח לשמוע מי הרב ומנין אתה לוקח את מסקנותיך על תורת האמונה של הדת הבהאית. פשוט לי ידוע אחרת. אחד משתינו פשוט טועה ואשמח לדעת מי הוא.נכתב ע"י smeshi;426715:הדת הבאהית מבוססת על אמונה בא-ל אחד.
אסור להכנס למקדש שלהם כמו שאסור להכנס לכנסייה (ממילא גם לא יכניסו אותך), אבל אין בעיה לטייל בגנים.
בדיוק הייתי בשבת בחיפה ודברתי עם המשפחה שלי על זה. הם הזכירו שם של רב חיפאי שאמר כך, אבל אני לא זוכרת את שמו.
מצטרף!!!!נכתב ע"י smeshi;426719:המדעטק == שווה ++!
ביום ללא טיפת צל, בלילה גדוש (גם בחרדים)... אבל זה לא מוריד כהוא זה מיופיו של המקום.נכתב ע"י נעמה458;426733:פארק הכט. (פארק אתגרי)
פארק הממוקם בכניסה הדרומית של חיפה, משקיף אל הים, ולאורכו טיילת, מרחבי דשא ומתקני ספורט.
נכתב ע"י smeshi;426715:הדת הבאהית מבוססת על אמונה בא-ל אחד.
אסור להכנס למקדש שלהם כמו שאסור להכנס לכנסייה (ממילא גם לא יכניסו אותך), אבל אין בעיה לטייל בגנים.
בדיוק הייתי בשבת בחיפה ודברתי עם המשפחה שלי על זה. הם הזכירו שם של רב חיפאי שאמר כך, אבל אני לא זוכרת את שמו.
טיילת לואי הינה יותר למבוגרים. אין בה משחקים וכאלו. היא טיילת הצופה על חיפה והמפרץ מפסגה מדהימה (הפרויקט הבא של יוסי מור?). עם הרבה ספסלי ישיבה ופינות מוצלות. טוב כשילוב במסלול לארוחה ומנוחה.נכתב ע"י נעמה458;426755:עוד אטרקציה לילדים (ואולי גם להורים?!)- הכרמלית- הרכבת התחתית של חיפה.
כמו"כ- טיילת לואי, טכנודע, גן החיות (בגן האם), פארק לוקי-בקרית אתא.
מיד אחרי תשעה באב מופצת בריכוזים החרדיים חוברת מיוחדת עבור הנופשים בחיפה, בשם "מידענית" - הנותנת מידע מדוייק של כל האתרים למיניהם, עם פרטים מדוייקים, וכן מידע אודות שירותים נוספים כמו מסעדות כשרות וכדו'.
תהנו, וברוכים הבאים.
נכתב ע"י שי דרומי;426723:אשמח לשמוע מי הרב ומנין אתה לוקח את מסקנותיך על תורת האמונה של הדת הבהאית. פשוט לי ידוע אחרת. אחד משתינו פשוט טועה ואשמח לדעת מי הוא.
בהחלט יכול להיות הרב קלופט. יש יהודי חשוב מאוד בחיפה, מגדולי תלמידי החכמים שבה ורו"כ לאברכים מצוינים, ששמו הרה"ג שניאור קלופט שליט"א. אברר אצלו באמת. ולעניין הכת עצמה, לי ידוע, שהכת סוגדת ליופי וטוענת שהוא מקור הכח בעולם (עפ"ל). לקישור המצ"ב אני חסום, אולם אחפש מידע על הכת.נכתב ע"י smeshi;426801:פשוט, הדת הבאהית מקורה באיסלאם. אם אתה מתעניין בדתות תוכל לקרוא עליה
http://he.wikipedia.org/wiki/הדת_הבהאית
ואם מותר או לא, תברר מה אומר על זה הרב קלופט (מקווה שאני זוכרת נכון!).
אגד נוסעת בשבת בעוד מקומות לצערנו. אם כי בקווים עירוניים דומני ששם זה הוא המקום היחיד.נכתב ע"י ariels;426759:ועוד משהו -
מי שמקפיד לבקר רק באתרים שומרי שבת - זה קצת בעיה בחיפה
אפילו אגד נוסעים שם בשבת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים