טיול חיפאים? מסתובבים בחיפה? כנסו לעזור!

• הוסף לסימניות
בהדר למעלה צריך לציין
לדעתי האישית רחוק מהכל ;)

גאולה זה החלק העליון של השכונה החרדית. בהחלט רחוק יותר "מהמרכז המסחרי" של השנים האחרונות של חיפה שזה אומר רחוב מיכאל, ולכן ציינתי למעלה שיש להם הרבה עליות ומדרגות לעלות אם הם עם עגלות. עדיין בגאולה יש תחנות אוטובוס לאורך הרחוב שמאפשרות נגישות.
ולעומת רחובות אחרים שגם אם יש בהם תחנות אוטובוס מספר הקוים מצומצם יותר. בגאולה יש אפשרות גם לעלות למעלה לכרמל וגם לרדת למטה להדר תחתון ועיר התחתית וכמובן הים.

• הוסף לסימניות
באמת הכשר הבד"ץ זה בשורה חדשה
כי שאר המקומות ההכשר של איגוד הרבנים ( הרב במברגר וכו..)
לא להתבלל יש שני הכשרים בחיפה שניהם מעולים
יש את מה שאתם קוראים איגוד הרבנים, שזה כשרות של רבני הקהילות החסידיים בחיפה כגון הרב זולדן וכדו'.
ויש את מערכת הכשרות שע"י הקהילה החרדית חיפה בראשות הרב במברגר (שהוא אישית גם אחד מרבני בד"ץ שארית ישראל)
ההכשרים האלו לא נופלים מהרמה של הכשרויות הארציות

• הוסף לסימניות
רק לתושבי חיפה
וואו מושלם אם כן. איך מבררים. באתר לא מוזכר כלום על ימי רביעי בחינם בכלל. גם לא בחופש
גם כשהיה בחינם היה לתושבי הדר בלבד! (עם הצגת ת.ז.)
למה נראה לכם?
אני פעם הייתי ולא שאלו כתובת מגורים.
חיפשתי עכשיו בגוגל מצאתי רק בין התאריכים 1/3/21-30/6/21 כתוב לקהל הרחב, לא כתוב לתושבי חיפה,
אבל כתוב שלא כלול ימים של חופשה של מערכת החינוך.

• הוסף לסימניות
מבחינת מיקום ד
למה נראה לכם?
אני פעם הייתי ולא שאלו כתובת מגורים.
חיפשתי עכשיו בגוגל מצאתי רק בין התאריכים 1/3/21-30/6/21 כתוב לקהל הרחב, לא כתוב לתושבי חיפה,
אבל כתוב שלא כלול ימים של חופשה של מערכת החינוך.

הייתי שם כמה פעמים ותמיד בדקו ת.ז. ונתנו צמידים לפי מספר הילדים בספח

• הוסף לסימניות
מסלול שנתתי אותו כמה פעמים פה מתאים למשפחות בשלל גילאים:

מסלול מוצלח ביותר חביב ונח כבר הצעתי אותו לכמה אנשים
לוקחת תרכבת יורדת במרכז השמונה שם הולכת רגלית כמה שניות לכרמלית שזה גם אטקרציה זה רכבת תת קרקעית יורדת תחנה אחרונה- גן האם וניכנסת עד הסוף לכיוון הגן חיות ובמקום להכנס לגן יש מצד שמאל מתחיל המסלול 'נחל לוטם' שם ממשיכה מסלול לאורך כל המסלול הוא מוצל ויש לשבת מסלול ממש נח וכייף ממשיכה עד היציאה והלכת רגלית לפארק הכט שם אפשר גם לרדת לים
אחרי זה אפשר לעשות עוד הליכה רגלית או אוטובוסים (צריך לבדוק אם יש ) למערת אליהו ושם אם רוצים אפשר לרדת ברכבל (נחמד בתור אטרקציה לא יודעת כמה שווה תהמתנה ותכסף) ואפשר גם לרדת ברגל נקרא מסלול סטאל לה מאריס (משהו כזה)
בהצלחה :)

דבר נוסף יש את נחל יגור : מסלול למיטיבי לכת (באופן אישי עשינו את זה גם ילדים בני 6)
והדבר של חיפה : הים חוף השקט -ימים א' ג' ה' - בנות ימים ב' ד' ו' -בנים

• הוסף לסימניות
מצד שמאל מתחיל המסלול 'נחל לוטם' שם ממשיכה מסלול לאורך כל המסלול הוא מוצל ויש לשבת מסלול ממש נח וכייף
תמיד כדאי לברר קודם
שנה שעברה לא גזמו שם את הצמחיה ובקושי היה אפשרות לעבור
מדריך טיולים שפגשנו סיפר לנו שהיו צריכים לחלץ משפחה שהלכה שם.

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי לברר קודם
שנה שעברה לא גזמו שם את הצמחיה ובקושי היה אפשרות לעבור
מדריך טיולים שפגשנו סיפר לנו שהיו צריכים לחלץ משפחה שהלכה שם.
יהוו הזוי
כניראה בגלל הקורונה
כי כבר בתור ילדים היינו הולכים לשם כל שנה
תודה על העידכון

• הוסף לסימניות
גאולה זה החלק העליון של השכונה החרדית. בהחלט רחוק יותר "מהמרכז המסחרי" של השנים האחרונות של חיפה שזה אומר רחוב מיכאל, ולכן ציינתי למעלה שיש להם הרבה עליות ומדרגות לעלות אם הם עם עגלות. עדיין בגאולה יש תחנות אוטובוס לאורך הרחוב שמאפשרות נגישות.
ולעומת רחובות אחרים שגם אם יש בהם תחנות אוטובוס מספר הקוים מצומצם יותר. בגאולה יש אפשרות גם לעלות למעלה לכרמל וגם לרדת למטה להדר תחתון ועיר התחתית וכמובן הים.
דןןקא בגאולה אין המון קווים(בס"ה-16, 24)
קווי אוטובוס נמצאים בארלוזורוב ובאזור של הרצל וילג
למי שחשוב נגישות לתחבורה ציבורית שיוודא שהדירה קרובה לאחד מהרחובות הנ"ל
כיום רמת ויזניץ היא הקצה של הקצה לשל חיפה -רחוק מהחנויות, רחוק מהתחבורה הציבורית ורחוק מכל הבתי כנסיות ,
למעשה- בעבר רמת ויזניץ היתה מאד פופולארית מכיון שהיה מדובר באזור חרדי למהדרין לעומת שאר הרחובות 'המתחרדים'
אבל כיום גם כל האזור של מיכאל הוא חרדי לגמרי כך שמבחינת נופשים קל יותר להתסדר באזור זה

• הוסף לסימניות
דןןקא בגאולה אין המון קווים(בס"ה-16, 24)
קווי אוטובוס נמצאים בארלוזורוב ובאזור של הרצל וילג
למי שחשוב נגישות לתחבורה ציבורית שיוודא שהדירה קרובה לאחד מהרחובות הנ"ל
כיום רמת ויזניץ היא הקצה של הקצה לשל חיפה -רחוק מהחנויות, רחוק מהתחבורה הציבורית ורחוק מכל הבתי כנסיות ,
למעשה- בעבר רמת ויזניץ היתה מאד פופולארית מכיון שהיה מדובר באזור חרדי למהדרין לעומת שאר הרחובות 'המתחרדים'
אבל כיום גם כל האזור של מיכאל הוא חרדי לגמרי כך שמבחינת נופשים קל יותר להתסדר באזור זה
נכון מאוד כל הרחובות מיכאל בר כוכבא נווה הדר זבולון והסביבה קרובים ממש לכל התחבורה המרכזית

• הוסף לסימניות
איקאה קרית אתא וצמוד אליה יש פארק מקורה מהמם לילדים
יש תח"צ מסודר לשם .

ויש את האאוטלט השווה בקריון, לנשים בנופש עם אשרי מצומק זה כיף חיים

• הוסף לסימניות
יש הרבה אטרקציות בקריות-שזה נסיעה של 25 דקות במטרונית מהאיזור החרדי. יש פארק טראמפ-ממש חדש ויפה, יש חי פארק (גן חיות ענק) ובתוכו גם לונה פארק, יש שם טילות יפות, מסלולים לאופניים ועוד

• הוסף לסימניות
יש את האאוטלט השווה בקריון
זה בלב המפרץ-גם אפשר להגיע במטרונית מהדר, רבע שעה נסיעה
נראה לי שבלבלתם בין שתי מקומות שונים.
יש את לב המפרץ- קניון שנמצא במרכזית, קניון עם חנויות ומחירים קלאסיים.
ויש בחוצות המפרץ אאוטלט של המון חנויות מוכרות ואיכותיות במחירים אפסיים- כנראה התכוונת לזה,
ואני ממש ממליצה לנסוע לשם למי שבקטע לקניות ויש שם גם אטרקציות לכל המשפחה, נראה לי שהזכירו אותם כאן.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על בית הכנסת פעיל בימי חול באזור עיריית חיפה???
העירייה רחוקה כמה דקות הליכה מהדר החרדית, ושם לא חסר מנינים, באיזור העיריה עצמו לא נראה לי שיש בית כנסת בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה