- הוסף לסימניות
גאולה זה בהדר-"באמצע ההר", הים הוא למטה, הכרמל הוא למעלה....ממש עזרת לי.
מה שכתבת "כיוןן מעלה " "כיוון מטה". התכוונת מהים או מרחוב גאולה?
גאולה זה בהדר-"באמצע ההר", הים הוא למטה, הכרמל הוא למעלה....ממש עזרת לי.
מה שכתבת "כיוןן מעלה " "כיוון מטה". התכוונת מהים או מרחוב גאולה?
בהדר למעלה צריך לצייןגאולה זה בהדר-"באמצע ההר", הים הוא למטה, הכרמל הוא למעלה....
בהדר למעלה צריך לציין
לדעתי האישית רחוק מהכל![]()
לא להתבלל יש שני הכשרים בחיפה שניהם מעוליםבאמת הכשר הבד"ץ זה בשורה חדשה
כי שאר המקומות ההכשר של איגוד הרבנים ( הרב במברגר וכו..)
רק לתושבי חיפה
וואו מושלם אם כן. איך מבררים. באתר לא מוזכר כלום על ימי רביעי בחינם בכלל. גם לא בחופש
למה נראה לכם?גם כשהיה בחינם היה לתושבי הדר בלבד! (עם הצגת ת.ז.)
למה נראה לכם?
אני פעם הייתי ולא שאלו כתובת מגורים.
חיפשתי עכשיו בגוגל מצאתי רק בין התאריכים 1/3/21-30/6/21 כתוב לקהל הרחב, לא כתוב לתושבי חיפה,
אבל כתוב שלא כלול ימים של חופשה של מערכת החינוך.
תמיד כדאי לברר קודםמצד שמאל מתחיל המסלול 'נחל לוטם' שם ממשיכה מסלול לאורך כל המסלול הוא מוצל ויש לשבת מסלול ממש נח וכייף
יהוו הזויתמיד כדאי לברר קודם
שנה שעברה לא גזמו שם את הצמחיה ובקושי היה אפשרות לעבור
מדריך טיולים שפגשנו סיפר לנו שהיו צריכים לחלץ משפחה שהלכה שם.
דןןקא בגאולה אין המון קווים(בס"ה-16, 24)גאולה זה החלק העליון של השכונה החרדית. בהחלט רחוק יותר "מהמרכז המסחרי" של השנים האחרונות של חיפה שזה אומר רחוב מיכאל, ולכן ציינתי למעלה שיש להם הרבה עליות ומדרגות לעלות אם הם עם עגלות. עדיין בגאולה יש תחנות אוטובוס לאורך הרחוב שמאפשרות נגישות.
ולעומת רחובות אחרים שגם אם יש בהם תחנות אוטובוס מספר הקוים מצומצם יותר. בגאולה יש אפשרות גם לעלות למעלה לכרמל וגם לרדת למטה להדר תחתון ועיר התחתית וכמובן הים.
נכון מאוד כל הרחובות מיכאל בר כוכבא נווה הדר זבולון והסביבה קרובים ממש לכל התחבורה המרכזיתדןןקא בגאולה אין המון קווים(בס"ה-16, 24)
קווי אוטובוס נמצאים בארלוזורוב ובאזור של הרצל וילג
למי שחשוב נגישות לתחבורה ציבורית שיוודא שהדירה קרובה לאחד מהרחובות הנ"ל
כיום רמת ויזניץ היא הקצה של הקצה לשל חיפה -רחוק מהחנויות, רחוק מהתחבורה הציבורית ורחוק מכל הבתי כנסיות ,
למעשה- בעבר רמת ויזניץ היתה מאד פופולארית מכיון שהיה מדובר באזור חרדי למהדרין לעומת שאר הרחובות 'המתחרדים'
אבל כיום גם כל האזור של מיכאל הוא חרדי לגמרי כך שמבחינת נופשים קל יותר להתסדר באזור זה
איפה זה?ויש את האאוטלט השווה בקריון,
זה בלב המפרץ-גם אפשר להגיע במטרונית מהדר, רבע שעה נסיעהאיפה זה?
מזה? מה יש שם?ויש את האאוטלט השווה בקריון, לנשים בנופש עם אשרי מצומק זה כיף חיים
יש את האאוטלט השווה בקריון
נראה לי שבלבלתם בין שתי מקומות שונים.זה בלב המפרץ-גם אפשר להגיע במטרונית מהדר, רבע שעה נסיעה
העירייה רחוקה כמה דקות הליכה מהדר החרדית, ושם לא חסר מנינים, באיזור העיריה עצמו לא נראה לי שיש בית כנסת בכללמישהו יודע על בית הכנסת פעיל בימי חול באזור עיריית חיפה???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים