סלטים חיפוש מתכון - סלט פטריות

• הוסף לסימניות
נראה לי הבנתי למה הכוונה.
מטגנים בשמן פטריות שלמות משימורים,
כשנראים פה ושם סימני טיגון על הפטריות, להוסיף בשפע רוטב טריאקי וכמה שפריצים של רוטב צ'ילי מתוק.
להוסיף ממש מעט מים ולבשל דקה 2.
אפשר לשים שומשום לקישוט.
הכנתי את זה הרבה מאוד פעמים.
תודה! אנסה להכין, זה נראה לי המתכון הזה

• הוסף לסימניות
המתכון שלי לסלט פטריות:
1 בצל
1 סלסלת פטריות טריות
מטגנת רצועות בצל, כשמתחיל להשחים מוסיפה פטריות טריות, ממשיכה לטגן עוד קצת ומוסיפה מלח, פלפל שחור גרוס, בערך כף סילאן, ובערך כף רוטב סויה או רוטב טריאקי, לפני ההגשה מפזרת שומשום.
בתאבון!

• הוסף לסימניות
אוקיי, אז הנה המתכון שלי, גרסה שונה לחלוטין אבל אני לא זוכרת שבת ב-25 שנים האחרונות שלא הכנו אותו,
וכל מי שטעם הפך אותו לבייסיק....
בצל אחד -לטגן עד שמשחים
סלסלת פטריות טריות חתוכות לקוביות ומוסיפים לבצל, ומחכים שכמעט כל הנוזלים שמופרשים מהפטריות יתאדו.
מוסיפים כפית פפריקה מתוקה ומלח ופלפל לפי הטעם.
לפני כניסת שבת מניחים על הפלטה ומורידים לפני ההגשה.
בהצלחה ובתיאבון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה