חיהלה מהדרום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תהיי זכאית ל8 שבועותעבדתי רק שלוש חודשים מלאים ועוד שלוש חודשים לפני עם תלוש מאוד נמוך של כמה ימי עבודה,
לפני כן לא עבדתי,
אני זכאית לדמי לידה חלקיים או שצריך תלושים מאותו מקום עבודה ושש תלושים מלאים??
תהיי זכאית ל8 שבועותעבדתי רק שלוש חודשים מלאים ועוד שלוש חודשים לפני עם תלוש מאוד נמוך של כמה ימי עבודה,
לפני כן לא עבדתי,
תודה על המענה!תהיי זכאית ל8 שבועות
מכתב מנוסח לבד שמסביר את השינויים בשכראשמח לדעת איזה אישור בקשת מהמעסיק, זה משהו שהוא צריך לנסח לבד? או שיש נוסח מוכן בביטוח לאומי?
אין חובה שיהיו מאותו מעסיק. אבל חובה 6 מלאים עד הלידהעבדתי רק שלוש חודשים מלאים ועוד שלוש חודשים לפני עם תלוש מאוד נמוך של כמה ימי עבודה,
לפני כן לא עבדתי,
אין חובה שיהיו מאותו מעסיק. אבל חובה 6 מלאים עד הלידה
(כלומר שלא תלדי בתוך החודש ה6)
תמיד אפשר לערעראני ילדתי שבועיים אחרי התאריך שהוא היה באמצע החודש באותו חודש לא עבדתי חוץ מיום בתחילת החודש ולא יכולתי לקבל מחלה ידעתי שלא יחושב לי על החודש הזה אבל השם רצה וילדתי שעתיים אחרי תחילת החודש הבא כתבתי להם שעזבתי את העבודה בתחילת החודש כי לא יכולתי לעבוד ושיחשבו חודש קודם אבל יתעלמו
יש עוד מה לעשות? ילדתי לפני 9 חודשים
אכן
- עבודה בחלק מהחודש נחשבת לחודש עבודה מלא.
עבדתי במשרד החינוך במשרה לא קבועהתמיד אפשר לערער
אבל לא הבנתי את השאלה מה התאריך שהמעסיק רשם על היציאה לחל"ד?
אשמח שתסבירו יותר ברור מה הבעיה אצליכם בשביל שאוכל להנחות אותכםעבדתי במשרד החינוך במשרה לא קבועה
לא יודעת מה הם רשמו כנראה הביטוח לאומי רשמו לבד את התאריך של הלידה
את צריכה להצהיר מתי יצאת לחל"דלא עבדתי כל החודש האחרון מרוב עייפות אז הודעתי לבית ספר שאני לא יעבוד עוד ובסופו של דבר ילדתי רק חודש לועזי אחר כך בראשון לחודש שבועיים אחרי התאריך
לקחתי את החופשה בידיעה שהחופשת לידה תהיה על חודש קודם
דיוק מושלםאת צריכה להצהיר מתי יצאת לחל"ד
לא משנה מתי ילדת
מותר לצאת עד 7 שבועות לפני התל"מ
והמעסיק גם צריך לכתוב בטופס את תאריך היציאה לחל"ד
לא את תאריך הלידה
אם הפסקת לעבוד ב15.8 וילדת ב4.9
התאריך המחושב הוא החל מ15.8
ויחושבו חודשים 7.6.5. או 7.6.5.4.3.2.
אם זה בונוסים קבועים כל חודש לא מאמינה שיתייחסו לזה.אם אני מקבלת בונוסים בחודש העוקב ז''א תלוש חודש הבא על אף שאני יולדת בחודש הנוכחי, זה נספר או שזה תאריך הלידה עצמו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים