אם יש לך צבע אחיד ברקע, בצבע ירוק, כחול תוכלי לעשות בתוכנת אפטר אפקט keyingנכתב ע"י HUXH86;850465:יש לי קטע וידאו של כדור מקפץ
ברצוני לשנות את הרקע לכדור ול"הקפיצו" ע"ג סרטון אחר...
אם אני לא טועה בבלנדר האלמנט של הכדור -צריך להבנות בתוכנה!?
אמת ויציב במידה ויש לך רקע אחיד (דבר שלא הובן בשאלה הראשונה) שימוש בהסרה לפי הדגימה של הצבע יהיה יעיל יותר (לא משנה הגוון).נכתב ע"י גיל קוליוק;850640:אם יש לך צבע אחיד ברקע, בצבע ירוק, כחול תוכלי לעשות בתוכנת אפטר אפקט keying
גם בלנדר משתמשת במעקב מצלמה כדי לגרום למסיכה לטייל עם האובייקט, כלי שקשה לי להאמין שאינו קיים גם בניוק.נכתב ע"י maor700;850707:אפטר אפקט היא תוכנה טובה למשימה הזו. יש לה כלי בשם RotoBrush שיודע לייצר מסכה שיודעת לעקוב אחרי האובייקט וחוסכת לך (לא לגמרי) את השינוי הידני.
בכל מקרה, משימות מהסוג הזה דורשות עצבים חזקים כי הם סזיפיות ביותר- קחי בחשבון.
נכתב ע"י רקורד;850849:אני אישית הייתי יוצרת כדור חדש בתוכנה כלשהיא ומקפיצה בפרימייר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים