חיתוך אלמנט בווידאו

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה הכי מקצועי לחתוך דמות בתנועה ...
המטרה: להריץ רקעים שונים.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לחתוך דמות בתנועה?
לחתוך את הרקע מסביב לה?

• הוסף לסימניות
אפטר אפקט, ניוק, ולאחרונה גם בלנדר.
למה שאת מחפשת קוראים מסיכה, פוסט על איך ליצור מסיכה טובה תוכלי למצוא פה.

• הוסף לסימניות
בבלנדר ??!!
יש לי קטע וידאו של כדור מקפץ
ברצוני לשנות את הרקע לכדור ול"הקפיצו" ע"ג סרטון אחר...
אם אני לא טועה בבלנדר האלמנט של הכדור -צריך להבנות בתוכנה!?

• הוסף לסימניות
לא, את עוברת למובי קליפ אדיטור (אוי אנגלית שפה נהדרת בעברית)
זה יביא אותך למסך הזה, ציינתי את המקומות החשובים ליצירת מסיכה לוידאו (לא לשכוח את ה+ בצד ימין ליצירת מסיכה חדשה)

קבצים מצורפים

• 10.jpg
    KB 230.6 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUXH86;850465:
יש לי קטע וידאו של כדור מקפץ
ברצוני לשנות את הרקע לכדור ול"הקפיצו" ע"ג סרטון אחר...
אם אני לא טועה בבלנדר האלמנט של הכדור -צריך להבנות בתוכנה!?
אם יש לך צבע אחיד ברקע, בצבע ירוק, כחול תוכלי לעשות בתוכנת אפטר אפקט keying

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;850640:
אם יש לך צבע אחיד ברקע, בצבע ירוק, כחול תוכלי לעשות בתוכנת אפטר אפקט keying
אמת ויציב במידה ויש לך רקע אחיד (דבר שלא הובן בשאלה הראשונה) שימוש בהסרה לפי הדגימה של הצבע יהיה יעיל יותר (לא משנה הגוון).
תוכנות שיתנו לך את זה הן

• אפטר אפקט
  • ניוק
  • בלנדר

• הוסף לסימניות
אפטר אפקט היא תוכנה טובה למשימה הזו. יש לה כלי בשם RotoBrush שיודע לייצר מסכה שיודעת לעקוב אחרי האובייקט וחוסכת לך (לא לגמרי) את השינוי הידני.
בכל מקרה, משימות מהסוג הזה דורשות עצבים חזקים כי הם סזיפיות ביותר- קחי בחשבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;850707:
אפטר אפקט היא תוכנה טובה למשימה הזו. יש לה כלי בשם RotoBrush שיודע לייצר מסכה שיודעת לעקוב אחרי האובייקט וחוסכת לך (לא לגמרי) את השינוי הידני.
בכל מקרה, משימות מהסוג הזה דורשות עצבים חזקים כי הם סזיפיות ביותר- קחי בחשבון.
גם בלנדר משתמשת במעקב מצלמה כדי לגרום למסיכה לטייל עם האובייקט, כלי שקשה לי להאמין שאינו קיים גם בניוק.

• הוסף לסימניות
תראה אין ספק שהיכולות של בלנדר מציעה בשלב הפוסט הן יותר ממרשימות כשמדובר בתוכנה שייעודה המרכזי הוא תלת וכל זה חינם אין כסף. חזק, אין מה להגיד.
עם זאת צורת העבודה איתה היא בשיטת Node-Base בדומה ל Nuke, Shake, Smoke, Flame שכולן תוכנות קימפוז ביסודן ושיטת הנודים מתאימה למשימה המרכזית שלהן שהיא קומפוזיטינג.

למשתמש הממוצע שהיכרותו עם תוכנות מקצועיות היא בעיקר עם כאלה של אדובי יהיה לו הרבה יותר קל להבין מי נגד מי באפטר אפקט שמבוססת על עבודה עם שכבות בדומה לפוטושופ ולא עם נודים שכל העניין הזה יהיה לו חדש לחלוטין.
מלבד זאת היכולות שהפנת אליהן בסרטון אינן דומות לאלו של הרוטוברוש. הרוטוברוש יודע לעקוב אחרי השינוים ולהתאים את הצורה של המסכה ולא רק להזיז את המיקום שלה להלן לינק:
http://www.youtube.com/watch?v=xYgfDUnA1Ys

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתי יוצרת כדור חדש בתוכנה כלשהיא ומקפיצה בפרימייר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;850849:
אני אישית הייתי יוצרת כדור חדש בתוכנה כלשהיא ומקפיצה בפרימייר...

גם אני!
קצת תנועה ורוטיישן.. וזה יראה מעולה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה