כוחנו באחדותנו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש קישור?
יש קישור?
כולם!! רשומים בדתות ללא יוצא מן הכללמישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר?
הם רוצים אישור תים ללימוד בכולל, הבעיה שכל מי שהוא בגיל שהוא מחוייב בגיוס לא נתמך ע"י משרד הדתות ואין אפשרות להוציא לו את הטופס
מענייןכולם!! רשומים בדתות ללא יוצא מן הכלל
אני ג"כ בגיל גיוס וקיבלתי אישור תים
נ.ב. יש כוללים שרשומים בנדרים פלוס ע"ש "מלכ"ר" ושם אפשר לבד להוציא את האישור תים
בהצלחה
האם הצלחת בסוף להוציא אישור טים ???מעניין
אצלינו האחראי אמר שכיון שאני לא נתמך ממשרד הדתות הוא לא יכול להוציא לי
אגב עד מתי הרישום בדרך כלל?
תנסה במייל תמיכה המופיע במודעה בתחילת האשכולהגשנו בקשה ומנסים לבדוק סטטוס
אך חסר מזהה
ממי אפשר לבדוק או לשחזר ?
לא צריך כאלה פרוצדרות, לאחותי השם משפחה מעוברת והם קיבלו כרגיל....אפשר, לתת ת.ז. של הסבתא (ששם מופיע שם בוכרי בשם הנעורים) + ספח עם מספרי זהות של הילדים, + ת.ז. של האבא\האמא(כנ"ל עם ספח) + ת.ז. של האישה
מתי הכנס?עדיין פתוח.
איך נרשמים?אין בסוכות יש רק בפסח ונראה לי נסגר אבל את יכולה לנסות להרשם
איך נרשמים?
הוא כתב את זה ב- 2024 אז כניראה שכבר א"א להירשםההרשמה נסגרת עוד שבוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים