מידע שימושי חלוקת "מילגה של תורה" לאברכים -מהעדה הבוכרית בלבד-

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר?
הם רוצים אישור תים ללימוד בכולל, הבעיה שכל מי שהוא בגיל שהוא מחוייב בגיוס לא נתמך ע"י משרד הדתות ואין אפשרות להוציא לו את הטופס

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר?
הם רוצים אישור תים ללימוד בכולל, הבעיה שכל מי שהוא בגיל שהוא מחוייב בגיוס לא נתמך ע"י משרד הדתות ואין אפשרות להוציא לו את הטופס
כולם!! רשומים בדתות ללא יוצא מן הכלל
אני ג"כ בגיל גיוס וקיבלתי אישור תים
נ.ב. יש כוללים שרשומים בנדרים פלוס ע"ש "מלכ"ר" ושם אפשר לבד להוציא את האישור תים
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כולם!! רשומים בדתות ללא יוצא מן הכלל
אני ג"כ בגיל גיוס וקיבלתי אישור תים
נ.ב. יש כוללים שרשומים בנדרים פלוס ע"ש "מלכ"ר" ושם אפשר לבד להוציא את האישור תים
בהצלחה
מעניין
אצלינו האחראי אמר שכיון שאני לא נתמך ממשרד הדתות הוא לא יכול להוציא לי
אגב עד מתי הרישום בדרך כלל?

• הוסף לסימניות
הגשנו בקשה ומנסים לבדוק סטטוס
אך חסר מזהה
ממי אפשר לבדוק או לשחזר ?

• הוסף לסימניות
אפשר, לתת ת.ז. של הסבתא (ששם מופיע שם בוכרי בשם הנעורים) + ספח עם מספרי זהות של הילדים, + ת.ז. של האבא\האמא(כנ"ל עם ספח) + ת.ז. של האישה
לא צריך כאלה פרוצדרות, לאחותי השם משפחה מעוברת והם קיבלו כרגיל....
בלי כל מיני הוכחות.
שנה שעברה כל מיני כאלה עם שם משפחה שנגמר בב' כמו יברוב או שם טוב וכו' ניסו להיכנס דרך בעלי למילגות, לא הבינו שהב' זה לא הסיפור....😊😉

• הוסף לסימניות
נראה לי כבר נסגר הרישום אבל אתה יכול לנסות

• הוסף לסימניות
הרישום לפסח נסגר?
אם כן, איך אפשר להרשם למלגה של סוכות? (אם יש גם אז...)
תודה רבה.
(מדברת על המלגה לבוכרים)

• הוסף לסימניות
אין בסוכות יש רק בפסח ונראה לי נסגר אבל את יכולה לנסות להרשם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה