דרוש מידע חלוקת תעודות בחינוך מיוחד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני מורה בחינוך מיוחד לתלמידות בנות 18,19 בעלות קשיים מורכבים אבל מבינות ענין!
קיבלתי את ציוני הצוות לתעודות
ואני בדילמה קשה.
יש צוות שנתן ציונים נמוכים כמו 8 7/8 -
ויש צוות שנתן 10
והשאלה- האם לעשות לבנות בכיתה שיקוף אמיתי ולומר להן למה קיבלו ציון נמוך
או
האם לכתוב להן ציונים של 9 ו- 10 כי במילא לתעודה אין משמעות לטווח הארוך.
אשמח לשמוע את דעתכם....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חושב שמידי גבוה יראה מוזר,
אבל מצד שני לדעתי אין ספק שיש לעלות להם את הציונים,
לפחות אנחנו יכולים לתת להם תחושה טובה והרגשה טובה, אז בוודאי.
רק שוב שלא יהיה מידי מצועצע.

• הוסף לסימניות
הצוות שנתן ציונים נמוכים טוען שזו הדרך ללמד אותם סינגור עצמי, ללכת למורה בעצמן ולשאול על הציון וכן לעשות שיקוף אמיתי למצבן.
כעובדת בחנ''מ, אני מצדדת בעמדה שאומרת לעשות הרגשה טובה, הבחורות האלה מן הסתם נתקלות בכל כך הרבה אתגרים על כל צעד ושעל, הייתי רואה את מתן התעודות כהזדמנות להאיר הארות ולשקף את ההתקדמויות הקטנות והגדולות.
(בבית הספר בו אני עובדת אין ציון מספרי אלא רק מלל המתאר את התפקוד בתחום).
בכל אופן אם מחליטים ללכת על מתן הציון האמיתי והמשקף- חובה לעשות הטרמה לפני כן, לדבר על רגשות שיכולים לעלות עם קבלת התעודות (שמחה, עצב, אכזבה וכו') ודרכי פעולה אפשריים לסינגור עצמי.

• הוסף לסימניות
כעובדת בחנ''מ, אני מצדדת בעמדה שאומרת לעשות הרגשה טובה, הבחורות האלה מן הסתם נתקלות בכל כך הרבה אתגרים על כל צעד ושעל, הייתי רואה את מתן התעודות כהזדמנות להאיר הארות ולשקף את ההתקדמויות הקטנות והגדולות.
(בבית הספר בו אני עובדת אין ציון מספרי אלא רק מלל המתאר את התפקוד בתחום).
בכל אופן אם מחליטים ללכת על מתן הציון האמיתי והמשקף- חובה לעשות הטרמה לפני כן, לדבר על רגשות שיכולים לעלות עם קבלת התעודות (שמחה, עצב, אכזבה וכו') ודרכי פעולה אפשריים לסינגור עצמי.
מסכימה עם דעתך לגמרי!
מה שאעשה- ישיבת צוות ונעלה את הנושא. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה