מאפים חלות- עם ביצים או בלי?

• הוסף לסימניות
תמיד עושה בלי-
לאחרונה נתקלתי בכמה בלוגים שבמתכונים יש ביצים.
מענין אותי מה אומרים פה המומחים בענין?

• הוסף לסימניות
המתכון של @ה. בקר הוא בלי ביצים,
לא יודעת מה בשבילכם אבל בשבילי זה אומר הרבה - אם היא לא שמה אז גם אני.
אולי היא תסביר לך למה ומה ההבדל,
מהנסיון שלי עם המתכונים שלה היא יודעת בדיוק מה היא עושה.

• הוסף לסימניות
זנ לגמרי ענין של טעם
אני שמה 2 ביצים על קילו
זה מרקם שונה לחלוטין ולדעתי טעים יותר

פשוט תנסי פעם אחת ותראי את ההבדל

• הוסף לסימניות
אני אופה בלי ביצים (המתכון של @ה. בקר ).
לדעתי, חלות מבצק עם ביצים נוטות להתייבש מהר יותר.

• הוסף לסימניות
תבררו את העניין של החלות העגולות.
אני שמעתי שעושים אותם כדי לא לקלוע את החלות של ר"ה...
המדד שלי לכל דבר בחיים הוא "מה הסבתא עשתה.."
שהיא עשתה עגול זה בטוח
אם זה היה בקליעה אני לא זוכר
נברר אצל האימא שתחי'

• הוסף לסימניות
אני מכינה בלי ביצים ופעם אחת ניסיתי מתכון יוצא יותר עוגתי ויבש... חזרתי להכין בלי...

• הוסף לסימניות
אני מכינה בלי ביצים ופעם אחת ניסיתי מתכון עם, יוצא יותר עוגתי ויבש... חזרתי להכין בלי...

• הוסף לסימניות
חלות עם ביצים הן במרקם יותר עוגתי
אבל הן גם מתייבשות יותר מהר
אם כבר אתם מוסיפים, אז רק חלמונים.

• הוסף לסימניות
זה בשביל לא להיות בלחץ..
כשיש זמן מכין מקילו קמח ולהקפאה
הכל רגיל רק בסוף מריחה קלה של דבש

חלה.jpg

• הוסף לסימניות
האם אתן שמות משפר אפיה<

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה