חליפה לילד בן שלוש?

• הוסף לסימניות
חברות יקרות, שאלה לי אליכן
עד כמה מומלץ לשים לילד חלאקה חליפה? ואיזה אלטרנטיבות קיימות?

תמיד טענתי שחליפה לילד קטן זה מסרבל. אבל פתאום לקראת צילומי החלאקה התחשק לי למדוד לו חליפה. אז יצאתי הערב עם הילדים כדי לנצל את הסוף עונה, מדדתי לו והוא לא כל כך נתן לי, היה כבר עייף והשתולל, אז גם לא הצלחתי להתרשם כמו שצריך והייתי בלחץ כבר ללכת.. אז קניתי את החליפה.
עכשיו אני מרגישה הרהורי חרטה..
שילמתי על החליפה הרבה כסף 250 ש"ח במקום 350. ג'קט+מכנס.
ואני לא בטוחה שזה לא מסורבל עליו, וגם איזה הזדמנויות כבר יהיה לי להלביש לו את זה? בצילומים, בפסח ובחלאקה עצמה?
אה, וגם אולי בר"ה הבא...
וזהו, זה יהיה כבר קטן.

בשבתות רגילות אני לא חושבת שאשים לו חליפה. במיוחד שזה יהיה קיץ. וגם אין לנו אירוע באופק. (נגמרו החגיגות ;) )

אני נורא מתלבטת אם ללכת מחר להחזיר את זה, כי אם לא אעשה את זה עד יום ראשון אז אני כבר לא אוכל לקבל את הכסף חזרה...

אשמח לשמוע את דעתכן (זה בן ראשון שלי שעושה חלאקה :) )

• הוסף לסימניות
אני קניתי לחלאקה חליפה במידה קצת גדולה, עשיתי קצת תיקונים, וכך הם לבשו את זה כשנתיים לכל האירועים והחגים.

• הוסף לסימניות
בלידר קניתי לפני שבוע לבנים שלי חליפות משגעות 3 חלקים ב-150 ש"ח, לאירוע (חליפות של פאביו).
ככה הלב כואב הרבה פחות...

• הוסף לסימניות
אני גם טוענת שזה מסורבל לילד בן 3 , אבל מצאתי במחיר ממש שווה (120 ש"ח) חליפת 3 חלקים (ווסט, מכנס וג'קט) אז היה לי שווה, כי הוא לבש בצילומים, בחגים ומידי פעם בשבתות.
אבל במחיר כמו שכתבת נראה לי שסתם יכאב לך הלב לראות את זה שוכב בארון.....כי הם לא כ"כ אוהבים את זה ובמיוחד כמו שכתבת שנכנסים לקיץ וחם להם עם זה.
את יכולה לקנות לו רק ווסט ומכנס שזה יותר קליל, מתאים לקיץ ויפה לצילומים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי אם קונים חליפה זה באמת לפני ר"ה. הבנים שלי בקושי השתמשו בחליפות, אבל הבן הקטן שלי הצטלם עם חליפה(ירושה מאחיו אבל יפה...) ויצאו תמונות מקסימות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וויני פו;1192641:
בלידר קניתי לפני שבוע לבנים שלי חליפות משגעות 3 חלקים ב-150 ש"ח, לאירוע (חליפות של פאביו).
ככה הלב כואב הרבה פחות...

ברצינות? ובעלי בדיוק ראה מודעה של לידר בעיתון ואמר לי: אולי בלידר יש? ופסלתי אותו שהסחורה שם לא כזו איכותית, שליום-יום אולי אני אקנה משם.. :cool:

נכתב ע"י grafix;1192616:
אני קניתי לחלאקה חליפה במידה קצת גדולה, עשיתי קצת תיקונים, וכך הם לבשו את זה כשנתיים לכל האירועים והחגים.

אם אני הייתי לוקחת לו מידה גדולה יותר, זה בכלל היה מסורבל עליו..

• הוסף לסימניות
השבוע מממש היו בקידישיק (עזרא 11 ) חליפות מלאות 3 חלקים ב150 ש"ח, כחול כהה מבריק בגזרה מעולה

• הוסף לסימניות
טוב, אני הולכת להחזיר את זה, שכנעתם אותי. או שאקנה לו משהו בזול, או שלא אקנה בכלל.
(ולצילומים של החלאקה מקסימום נשאיל ממישהו..)

• הוסף לסימניות
אני קניתי חליפה מהממת של 'דיפלומט' בשהחיינו
עלה לי 260 בעונה!

3 חלקים בד לא חלק ומיוחד!

לבש את זה לחתונה , בחלאקה, בשבת חנוכה שהלך לבהיכנס וזהו אה וגם לתמונות
מחכה לפסח להלביש לו,
הוא מתוק וחמוד עם זה

בהתחלה התלבטתי נורא כמוך
ובסוף בעלי הכריע בדקה ה-99 שילד חלאקה צריך חליפה
זה נראה לו מוזר חלאקה בלי חליפה ועם סריג כלשהוא (אצלינו הולכים לאדמור ולחיידר)
לקחת מחברות אני לא אוהבת כי את צריכה לשמור ב10 עיינים
תאמת שאפילו לא כיבסתי את החליפה והווסט רק את המכנס

ועוד סיבה היא שיש לי בן אחריו :)
בקיצור הצלחות

• הוסף לסימניות
זהו, שאני שילמתי 269 ש"ח, 2 חלקים. אומנם זה יפה מאד, אבל כואב לי הלב..
(הוא גם הבן הקטן שלי, ככה שגם אם יהיה לי בן בקרוב, יהיה לו חלאקה לפחות עוד כמעט 4 שנים.. :) )
אני אחליף ואסתכל באמת בקידישיק
מקווה שיחזירו לי את התשלום בלי לבעיות (חוק החזר תוך 48 שעות..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1192683:
מקווה שיחזירו לי את התשלום בלי לבעיות (חוק החזר תוך 48 שעות..)

פעם לי עשו בעיות להחזרה מיום חמישי לראשון, כי הם טענו שהם פתוחים במוצ"ש.
אז כבר עברו 2 ימי עבודה.
אבל באתי מוכנה עם דפים מוכנים של החוק, [ששם זה מוגדר 48 שעות]
אמרתי למוכר שאם הוא רוצה נשב יחד לבדוק את החומר שורה אחרי שורה...
הוא שחרר אותי מיד עם הכסף מזומן...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1192690:
פעם לי עשו בעיות להחזרה מיום חמישי לראשון, כי הם טענו שהם פתוחים במוצ"ש.
אז כבר עברו 2 ימי עבודה.
אבל באתי מוכנה עם דפים מוכנים של החוק, [ששם זה מוגדר 48 שעות]
אמרתי למוכר שאם הוא רוצה נשב יחד לבדוק את החומר שורה אחרי שורה...
הוא שחרר אותי מיד עם הכסף מזומן...;)

ביום שישי הם פתוחים רק בתיאום מראש (אני לא אביא אותה לחנות בשביל להחזיר..)
ובמוצ"ש הם סגורים
לכאורה לא אמור להיות בעיות
ה' יעזור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1192616:

לילד בן 3 עדיף חליפה זולה שיושבת עליו בול מחליפה יקרה "שתולה" עליו.

• הוסף לסימניות
אני מצאתי בהזדמנות בגירנדולה שני בלייזרים מעלפים לטעמי- פסים דקים כחול בהיר ושמנת עם סמל כחול בצד. המעלה היא שהם מבד כותנה ובלי ביטנה אבל עומדים פיקס. ככה הילד לא נראה זקו ומצד שני זה לבוש ומכובד.
יש לי סט ג'קט דומה לגיל חצי שנה. אולי אני יכולה להשכיר למי שמעונין.

• הוסף לסימניות
אני קניתי חליפה ב350 ש"ח לחלאקה...
הוא הלך עם זה רק לצילום, חלאקה, ופסח..... ואני ממש לא מתחרת! (בצידו הוא רוצה ללכת עם זה כל שבת!! רק לא רציתי שהוא יהרוס את זה)
אני בכלל לא מתחרטת!! כן היה לי שווה להשקיע 350 ש"ח לחלאקה (זה היה לי חשוב כמו צילום סטודיו ששלמתי 550)
אני אישית לא הייתי מחזירה............

• הוסף לסימניות
על צילום אני משקיעה הרבה הרבה יותר מ-550 ש"ח.
אבל אם אני יכולה לקנות חליפה ב-150 ש"ח יפה, למה לא?
אם זה היה משהו שנלבש הרבה, שווה להשקיע בשביל האיכות. אבל בשביל הצילומים..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judi2525;1192705:
לילד בן 3 עדיף חליפה זולה שיושבת עליו בול מחליפה יקרה "שתולה" עליו.
לא הבנתן אותי, אני בחיים לא ילביש לילד חליפה שלא יושבת עליו בול!
רק מה, קניתי חליפה יקרה, והיה לי שווה להשקיע בתיקונים כדי שהחליפה תשמש אותי מספיק זמן, ובחלאקה החליפה הייתה נראית מקסים, ובמשך הזמן הורדתי את התיקונים.

• הוסף לסימניות
בזארה יש ז'קטים מהממים ב140 שקל, סגנון פחות מחויט (סוג של בלייזר)
אני קניתי את זה לחלאקה של הבן שלי וגם השנה קניתי לו שוב לארוע
את יכולה להתאים כל מיני מכנסיים לזה (היום הולך השילובים) אני בשבתות רגילות הלבשתי גם מכנסי כותנה אלגנטיות שיש לזה לוק יותר ספורטיבי (משגע!!)
הז'קט היה כחול וגיוונתי עם בז'/כאמל
הז'קט מאוד נוח ולא מסורבל ובחורף את יכולה להלביש את זה כמו סוודר.
אני אחפש תמונה ואעלה בהמשך

• הוסף לסימניות
אני גם התלבטתי רבות...
ואיך שהוא אחי הביא לא יודעת מאיפה גקט שחור בדיוק במידה שלו ושמנו לו את זה לחלאקה...
יש ווסטים ואביזרים יותר יפים מחליפה..תלוי בגזרה של החליפה ובגוף של הילד.הילד שלי נראה גדול אז זה היה מהמם!אבל יש ילים גוזלים ורזים שזה נראה כמו עמוד עם חליפה ...וזה בכלל לא מחמיא..

• הוסף לסימניות
עשינו צילומי חלאקה בלי חליפה!!! העזנו... ויצא מהמם! עם עניבה לבד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת