- הוסף לסימניות
חברות יקרות, שאלה לי אליכן
עד כמה מומלץ לשים לילד חלאקה חליפה? ואיזה אלטרנטיבות קיימות?
תמיד טענתי שחליפה לילד קטן זה מסרבל. אבל פתאום לקראת צילומי החלאקה התחשק לי למדוד לו חליפה. אז יצאתי הערב עם הילדים כדי לנצל את הסוף עונה, מדדתי לו והוא לא כל כך נתן לי, היה כבר עייף והשתולל, אז גם לא הצלחתי להתרשם כמו שצריך והייתי בלחץ כבר ללכת.. אז קניתי את החליפה.
עכשיו אני מרגישה הרהורי חרטה..
שילמתי על החליפה הרבה כסף 250 ש"ח במקום 350. ג'קט+מכנס.
ואני לא בטוחה שזה לא מסורבל עליו, וגם איזה הזדמנויות כבר יהיה לי להלביש לו את זה? בצילומים, בפסח ובחלאקה עצמה?
אה, וגם אולי בר"ה הבא...
וזהו, זה יהיה כבר קטן.
בשבתות רגילות אני לא חושבת שאשים לו חליפה. במיוחד שזה יהיה קיץ. וגם אין לנו אירוע באופק. (נגמרו החגיגות
)
אני נורא מתלבטת אם ללכת מחר להחזיר את זה, כי אם לא אעשה את זה עד יום ראשון אז אני כבר לא אוכל לקבל את הכסף חזרה...
אשמח לשמוע את דעתכן (זה בן ראשון שלי שעושה חלאקה
)
עד כמה מומלץ לשים לילד חלאקה חליפה? ואיזה אלטרנטיבות קיימות?
תמיד טענתי שחליפה לילד קטן זה מסרבל. אבל פתאום לקראת צילומי החלאקה התחשק לי למדוד לו חליפה. אז יצאתי הערב עם הילדים כדי לנצל את הסוף עונה, מדדתי לו והוא לא כל כך נתן לי, היה כבר עייף והשתולל, אז גם לא הצלחתי להתרשם כמו שצריך והייתי בלחץ כבר ללכת.. אז קניתי את החליפה.
עכשיו אני מרגישה הרהורי חרטה..
שילמתי על החליפה הרבה כסף 250 ש"ח במקום 350. ג'קט+מכנס.
ואני לא בטוחה שזה לא מסורבל עליו, וגם איזה הזדמנויות כבר יהיה לי להלביש לו את זה? בצילומים, בפסח ובחלאקה עצמה?
אה, וגם אולי בר"ה הבא...
וזהו, זה יהיה כבר קטן.
בשבתות רגילות אני לא חושבת שאשים לו חליפה. במיוחד שזה יהיה קיץ. וגם אין לנו אירוע באופק. (נגמרו החגיגות
אני נורא מתלבטת אם ללכת מחר להחזיר את זה, כי אם לא אעשה את זה עד יום ראשון אז אני כבר לא אוכל לקבל את הכסף חזרה...
אשמח לשמוע את דעתכן (זה בן ראשון שלי שעושה חלאקה
הנושאים החמים

Reactions: ליליאן, מה חובתו בעולמו, ממינה ועוד 7 משתמשים10 //