דרוש מידע חליפות קטיפה לבנים לחתונה

• הוסף לסימניות
ראיתי במלאנג'

• הוסף לסימניות
איזה צבע? שחור?
אם שחור יש לי שתי חליפות מידה 4,5
יכולה להשאיל בשמחה.

וחוץ מזה תעשי חיפוש בפורום לפני כמה זמן ראיתי כאן מידע על גמ"ח חליפות לבנים לאירועים

• הוסף לסימניות
יש מלאנג, אנגלס, בנים, רייצל לא חסר
השאל אם רוצים לקנות

• הוסף לסימניות
תודה לעונות
לא מעונינת לקנות זה מבחינתי דבר חד פעמי...
אשמח להשאלה או השכרה
ו_ כבר פניתי לגמח בב"ב ולא מצאתי
אין לי אף אחד בירושלים לכן מעדיפה לראות תמונה קודם.

• הוסף לסימניות
גם לי יש סגולות קטיפה
מידות 5,6
להשאלה בשמחה

• הוסף לסימניות
לא התאים לי סגול בגלל שהבנות לובשות חום
צריכה חליפות חומות או שחורות
תודה ענקית על הנכונות והרצון...
אשמח לעוד מידע

• הוסף לסימניות
זה מענין אותי, אני אנסה להתקשר למספרים שנתת

• הוסף לסימניות
יש לי חליפות קטיפה סגולות להשאלה
מידות 2.3
ויש אפשרות להשיג מידות נוספות
אני צריכה לילד בן 6, כמו שכבר כתבתי
לא יודעת אם אתן מדברות על אותו סוג
אבל אני אשמח מאד לראות את זה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איזה צבע? שחור?
אם שחור יש לי שתי חליפות מידה 4,5
יכולה להשאיל בשמחה.

וחוץ מזה תעשי חיפוש בפורום לפני כמה זמן ראיתי כאן מידע על גמ"ח חליפות לבנים לאירועים

@אנכי הקטנה

אשמח מאד לחליפה מידה 5
רלוונטי עוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה