נכתב ע"י סימולציה;1893673:נקודת התורפה בדיאטה הזו היא ההתארגנות - את חייבת להיות מאורגנת ולדעת מה את
נכתב ע"י רותי בן שימול;1893699:זו לא נקודת התורפה.
זו נקודת ההצלחה.
נכתב ע"י סימולציה;1893673:אם את עושה את התפריט את יורדת.
הירידה בקצב מתון -חצי קילו בשבוע בערך.
התפריט משביע מאוד.
נקודת התורפה בדיאטה הזו היא ההתארגנות - את חייבת להיות מאורגנת ולדעת מה את מתכננת לאכול במהלך היום.
יש לך את שתי הקבוצות האלו בבני ברק:
בני ברק אברבנאל 27, קרית הרצוג במעון אתי(נשים בלבד) דפנה
בני ברק רח' אברבנאל 60 מתנ"ס פרדס כץ דגנית
אם את רוצה יותר פרטים, תפני אליהם 1700-507-508
או באתר שלהם
או אצלי באישי![]()
נכתב ע"י קרמבו;1893738:ממליצה בחום על יעל קריב!
נכתב ע"י סימולציה;1893858:עבורך.
מבחינתי הדיאטה הזו מושלמת חוץ מזה שצריך התארגנות מראש ואי אפשר להיות ספונטיים.
לי אישית - זה היה קשה.
נכתב ע"י רותי12;1894001:תודה
הבעיה שאת התפריט שם אני מכירה ואוכלת בדיוק ככה ואפילו פחות ולא זזה במשקל ואפילו להפך
האם רישום לקבוצה(כשאין לי טיפת זמן ) יוסיף לי אם אני כן אוכלת מסודר כמו התפריט ויש לי משמעת עצמית ?
נכתב ע"י רותי12;1894008:למה התארגנות ?
נכתב ע"י רותי12;1894005:ניסיתי גם את שלה(בלי קבוצה )
נכתב ע"י רותי12;1894001:תודה
הבעיה שאת התפריט שם אני מכירה ואוכלת בדיוק ככה ואפילו פחות ולא זזה במשקל ואפילו להפך
האם רישום לקבוצה(כשאין לי טיפת זמן ) יוסיף לי אם אני כן אוכלת מסודר כמו התפריט ויש לי משמעת עצמית ?
נכתב ע"י סימולציה;1894098:קודם כל, קשה לי מאוד להאמין. אם את רוצה - את יכולה לעשות יומיים רישום, (אפשר להדפיס דף רישום מהאתר שלה) ולשלוח לי, אני אוכל לעזור לך למצוא את הנקודות הבעיתיות. מנוסה בזה.
כי את לא יכולה לקום בבוקר ולהגיד: "אוקי, נלך לעבודה, נקנה משהו בדרך, נסתדר... נחזור הביתה, נעמיד משהו צהריים", וכו'. את צריכה להיות מוכנה מהאתמול לדעת מה את הולכת לאכול, מה את לוקחת לעבודה, להכין את זה. להעמיד צהריים לפני שאת יוצאת, לדאוג למלאי של דברים רלוונטים לתפריט.
לא קשה בכלל, אבל מצריך התארגנות.
נכתב ע"י רותי12;1895630:לגבי התארגנות כבר מימלא אני מאורגנת ככה שנים כי אני עובדת בבוקר וכל יום אני מכינה ארוחה ליום למחרת
נכתב ע"י סימולציה;1893858:עבורך.
מבחינתי הדיאטה הזו מושלמת חוץ מזה שצריך התארגנות מראש ואי אפשר להיות ספונטיים.
לי אישית - זה היה קשה.
נכתב ע"י רותי בן שימול;1895763:תשובה מצחיקה.
כל היסוד של דיאטה זה התארגנות מוקדמת ולא משנה מה התפריט ומי המאמנת.
ורוב הסיבות של ההשמנה וחוסר ההצלחה לשמור זה מה שכתבת אחר כך:
אני אצא לעבודה אקנה משהו בדרך וכ"ו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים