מידע שימושי חלי ממן. דחוף

• הוסף לסימניות
האם ניסיתם לרזןת בקבוצות שלה?
יש למישהי מספר של הקבוצה שלה בבני ברק?
האם יורדים איתה ? .
נ. ב. כותבת השורות ניסתה עשרות דיאטות וללא הצלחה בהורדת קילוגרמים :eek:

• הוסף לסימניות
אם את עושה את התפריט את יורדת.
הירידה בקצב מתון -חצי קילו בשבוע בערך.
התפריט משביע מאוד.
נקודת התורפה בדיאטה הזו היא ההתארגנות - את חייבת להיות מאורגנת ולדעת מה את מתכננת לאכול במהלך היום.

יש לך את שתי הקבוצות האלו בבני ברק:
בני ברק אברבנאל 27, קרית הרצוג במעון אתי(נשים בלבד) דפנה
בני ברק רח' אברבנאל 60 מתנ"ס פרדס כץ דגנית

אם את רוצה יותר פרטים, תפני אליהם 1700-507-508
או באתר שלהם
או אצלי באישי ;)

• הוסף לסימניות
שלחתי באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1893673:
נקודת התורפה בדיאטה הזו היא ההתארגנות - את חייבת להיות מאורגנת ולדעת מה את

זו לא נקודת התורפה.
זו נקודת ההצלחה.

• הוסף לסימניות
אני לא ניסיתי הרבה דיאטות כי בכללי אף פעם לא הייתי צריכה.
רק אחרי הלידות הצטרפתי למעגל.
לא האמנתי בשום דיאטה עד שלבסוף הצליחה חברה לשכנע אותי ללכת לקבוצה עם מאמנת תזונה והצלחתי מאוד ב"ה.
ירדתי 15 קילו ועכשיו נשאר לי רק לשמור על זה..

קבוצה עוזרת יותר מכל דיאטות הפלא.
לאט אבל בטוח והכי חשוב - עם תזונה נכונה ומאוזנת.

• הוסף לסימניות
הייתי אצל חלי ממן וממליצה מאד על השיטה!!!
זו לא "דיאטה" זו דרך חיים בריאה ומומלצת.
גם הרבה אחרי שעזבתי את הקבוצה נשארו טבועים הרבה עקרונות חשובים
ואחרי הרבה שנים עשיתי שוב ברצינות לבד, בלי להשתתף בקבוצה והלך נהדר!

בקיצור, שווה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1893699:
זו לא נקודת התורפה.
זו נקודת ההצלחה.

עבורך.
מבחינתי הדיאטה הזו מושלמת חוץ מזה שצריך התארגנות מראש ואי אפשר להיות ספונטיים.
לי אישית - זה היה קשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1893673:
אם את עושה את התפריט את יורדת.
הירידה בקצב מתון -חצי קילו בשבוע בערך.
התפריט משביע מאוד.
נקודת התורפה בדיאטה הזו היא ההתארגנות - את חייבת להיות מאורגנת ולדעת מה את מתכננת לאכול במהלך היום.

יש לך את שתי הקבוצות האלו בבני ברק:
בני ברק אברבנאל 27, קרית הרצוג במעון אתי(נשים בלבד) דפנה
בני ברק רח' אברבנאל 60 מתנ"ס פרדס כץ דגנית

אם את רוצה יותר פרטים, תפני אליהם 1700-507-508
או באתר שלהם
או אצלי באישי ;)

תודה
הבעיה שאת התפריט שם אני מכירה ואוכלת בדיוק ככה ואפילו פחות ולא זזה במשקל ואפילו להפך
האם רישום לקבוצה(כשאין לי טיפת זמן ) יוסיף לי אם אני כן אוכלת מסודר כמו התפריט ויש לי משמעת עצמית ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרמבו;1893738:
ממליצה בחום על יעל קריב!

ניסיתי גם את שלה(בלי קבוצה )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1893858:
עבורך.
לי אישית - זה היה קשה.

למה התארגנות ?

• הוסף לסימניות
מרפרוף על התפריטים באתר של חלי ממן, זה ממש זהה לדיאטה של מיכל פתל,
ולי אישית זה התאים.
(ואם את פנויה בימי שלישי בוקר - אני ממש ממליצה על הקבוצה הזו!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1894001:
תודה
הבעיה שאת התפריט שם אני מכירה ואוכלת בדיוק ככה ואפילו פחות ולא זזה במשקל ואפילו להפך
האם רישום לקבוצה(כשאין לי טיפת זמן ) יוסיף לי אם אני כן אוכלת מסודר כמו התפריט ויש לי משמעת עצמית ?

קודם כל, קשה לי מאוד להאמין. אם את רוצה - את יכולה לעשות יומיים רישום, (אפשר להדפיס דף רישום מהאתר שלה) ולשלוח לי, אני אוכל לעזור לך למצוא את הנקודות הבעיתיות. מנוסה בזה ;).

נכתב ע"י רותי12;1894008:
למה התארגנות ?

כי את לא יכולה לקום בבוקר ולהגיד: "אוקי, נלך לעבודה, נקנה משהו בדרך, נסתדר... נחזור הביתה, נעמיד משהו צהריים", וכו'. את צריכה להיות מוכנה מהאתמול לדעת מה את הולכת לאכול, מה את לוקחת לעבודה, להכין את זה. להעמיד צהריים לפני שאת יוצאת, לדאוג למלאי של דברים רלוונטים לתפריט.
לא קשה בכלל, אבל מצריך התארגנות.

• הוסף לסימניות
כי את לא יכולה לקום בבוקר ולהגיד: "אוקי, נלך לעבודה, נקנה משהו בדרך, נסתדר... נחזור הביתה, נעמיד משהו צהריים", וכו'. את צריכה להיות מוכנה מהאתמול לדעת מה את הולכת לאכול, מה את לוקחת לעבודה, להכין את זה. להעמיד צהריים לפני שאת יוצאת, לדאוג למלאי של דברים רלוונטים לתפריט.
לא קשה בכלל, אבל מצריך התארגנות.[/QUOTE]

זה בכל דיאטה כך. לא?
לא יכולה לאכול מה שבא. צריכה להיות מחושבת, לא להתעצל ולהכין וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1894001:
תודה

1.קודם כל אין כזה דבר אצלה לאכול פחות, צריך לאכול בדיוק לפי התוכנית.
2. הקבוצה עוזרת: א. במוטיבציה ב. יש לך את מי לשאול שאלות ולבדוק למה את לא יורדת/תקועה וכו'
אני ירדתי מצוין עם התוכנית שלה (בלי קבוצה), וכל פעם שאני רוצה לחזור לאכילה נכונה אוטומטית אני חוזרת לתוכנית שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1894098:
קודם כל, קשה לי מאוד להאמין. אם את רוצה - את יכולה לעשות יומיים רישום, (אפשר להדפיס דף רישום מהאתר שלה) ולשלוח לי, אני אוכל לעזור לך למצוא את הנקודות הבעיתיות. מנוסה בזה ;).

לא קשה בכלל, אבל מצריך התארגנות.

לגבי התפריט אשמח לשלוח לך אם את מבינה בזה אולי תגידי לי איפה אני תקוענ כי ממש אין לי זמן לקבוצה
לגבי התארגנות כבר מימלא אני מאורגנת ככה שנים כי אני עובדת בבוקר וכל יום אני מכינה ארוחה ליום למחרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1895630:
לגבי התארגנות כבר מימלא אני מאורגנת ככה שנים כי אני עובדת בבוקר וכל יום אני מכינה ארוחה ליום למחרת

אם את לא חוששת מההתארגנות, מאד מאד ממליצה לך על השיטה של חלי ממן!
זאת דיאטה ממש טעימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1893858:
עבורך.
לי אישית - זה היה קשה.

תשובה מצחיקה.
כל היסוד של דיאטה זה התארגנות מוקדמת ולא משנה מה התפריט ומי המאמנת.
ורוב הסיבות של ההשמנה וחוסר ההצלחה לשמור זה מה שכתבת אחר כך:
אני אצא לעבודה אקנה משהו בדרך וכ"ו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1895763:
תשובה מצחיקה.
כל היסוד של דיאטה זה התארגנות מוקדמת ולא משנה מה התפריט ומי המאמנת.
ורוב הסיבות של ההשמנה וחוסר ההצלחה לשמור זה מה שכתבת אחר כך:
אני אצא לעבודה אקנה משהו בדרך וכ"ו...

לא מדוייק.
זה כמובן עניין של טעם אישי, ושל הרגלים, אבל היו תקופות שהיה קל לי יותר לחיות רק על ירקות, פירות ומים, מכיוון שזה לא הצריך התארגנות ויכולתי לאכול כמה שרציתי מתי שרציתי.

עכשיו אמנם זה לא מתאים לי, אבל ההתארגנות קשה לי. זה נכון שבכל דיאטה דרושה התארגנות, אבל בחלי זה בולט במיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה