מקרר חלקי חילוף למקרר SHARP

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת כמה ליטר המקרר
נראה לי של 550 ליטר קירור היברדי
עם מקפיא למעלה

• הוסף לסימניות
אם נחמי וויס לא רוצה
אז ברון ביקש
ואם גם לו לא יסתדר אז לגעת בנקודה
ניתן ליצור קשר במייל pilpilonprog בג'ימייל

• הוסף לסימניות
אף אחד לא רוצה???

• הוסף לסימניות
הראשון שיצור קשר במייל יקח

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע היכן ניתן להשיג מדף למקפיא של שארף 520 ליטר (דגם 2256)
בחנות מיטל שמוזכרת יש ב320 שח מי יודע היכן אפשר להשיג במסירה, או במחיר סמלי יותר

• הוסף לסימניות
גם אני מעונין במדף למקפיא שארפ מקרר דגם SJ - 2266
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בזה

• הוסף לסימניות
מנסיון, חבל לקחת מקורי, אפשר להזמין מדף אצל זגג, לתת לו מידות מדויקות, ולומר לו שצריך את זה למקפיא, הוא יביא מדף עבה שלא מתפוצץ בקור, ישייף אותו בזויותיו, וזהו.

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו למקרר מזגג - מרוצים מאד

• הוסף לסימניות
אתם יכולים להמליץ לי על זגג בירושלים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת כעת תבנית נוספת של ביצים למקרר שארפ, יש מידע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!!
וואי למה כזה יקר...
יש לי סיכוי למצוא באלי משהו דומה בזול?

• הוסף לסימניות
בררתי במיטל צריך לצלצל לומר להם את הדגם
ואז הם בודקים אם יש
לי אמרו שיש מדף ב 180שח
ויש ב200שח
מגרת ירקות 380.

• הוסף לסימניות
יש ברשותי את כל המדפים והמגירות, למקרר ולמקפיא של מקרר שארפ . למכירה בחצי מחיר, כחדש ממש.
ניתן לפנות באישי.
לדוג' מדף 100 שח
מגירה 200 שח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה