מקרר חלקי חילוף למקרר SHARP

• הוסף לסימניות
הדגם לא ידוע לי,
מה שנשאר הוא מגירת חלב עליונה עם הדלת [69 ס"מ בעומק 30 למטה בגובה 12] וכן מדפים של הדלת של המקפיא והמקרר
הדגם נמצא כל מדבקה המודבקת על הצד הפנימי של המקרר בערך בשליש העליון
אם הדגם לא זהה מירב הסיכויים שלא יתאים
יש לשארפ עשרות דגמים

• הוסף לסימניות
אני רוצה מדף למקרר
מדף למוצרי חלב
מדף לבקבוקים עליון למקרר
איך יוצרים קשר???

• הוסף לסימניות
הדגם לא ידוע לי,
מה שנשאר הוא מגירת חלב עליונה עם הדלת [69 ס"מ בעומק 30 למטה בגובה 12] וכן מדפים של הדלת של המקפיא והמקרר
ביקשתי קודם,
איך יוצרים קשר?

או שאתם יכולים לשלוח מייל ל:
wantnoname1
בGMAIL

ממש תודה!

• הוסף לסימניות
יש תיעוד שאני ביקשתי הראשונה
אבל אין לי כח לריב....

• הוסף לסימניות
למסירה מגש של קוביות קרח למקרר שארפ sharp + מגירה לקוביות בבני ברק
חדש ממש
דגם המקרר - 2255 (מתאים גם לדגמים אחרים)
ככה נראה המגש (תמונה מהרשת)
pict0062.jpg

• הוסף לסימניות
צריכים בדחיפות מגירת ירקות
יש אולי מישהו שיודע היכן יש להשיג במחיר הגיוני או מישהו שיש לו למכור?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח עם מגירת ירקות ומדף לפריזר

תודה מראש

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת
אשמח לשמוע גם איפה אפשר לקנות אפילו במחיר רגיל
כי לא הצלחתי למצוא בגוגל חנות שמוכרת חלקי חילוף לדגם של המקרר שלי
מי שיודע על חנות או אתר שאפשר לקנות שם, או לדבר איתם בטלפון, בשביל לברר אם מה שהם מציעים מתאים לדגם שלי, אשמח לקבל פרטי יצירת קשר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נשאר מדף בקבוקים תחתון בדלת ?
אם עדיין רלוונתי אני מתעניין לגבי מדף תחתון לבקבוקים בדלת המקרר יש לי מקרר של בוש האם יש לכם מושג איפה אני קונה את החלק המקרר שלי הוא של 550 ליטר מקרר רגיל של בוש עם מקפיא למעלה ומקרר למטה

• הוסף לסימניות
אולי יש למשהו מדף למקרר 500 ליטרשל שארפ.

• הוסף לסימניות
מחפשת מדף למקפיא של מקרר שארפ (מקפיא עליון)
דגם 3830
586 ליטר
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיץ
מחפש גם למקרר שארפ מדף בקבוקים , וגם מדף למקפיא (דגם SJ 3655)
[ואגף אין מי שיודע \ חשב למצוא לבעיה הזו פתרון יצירתי
כי נראה שהחברה הזו את עיקר הכסף עושה מהחלקי חילוף, את המקררים הם מוכרים רק בתור כיסוי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה