דרוש מידע חנויות בפרקטי החדש

• הוסף לסימניות
באיזה שעות פתוח בחנוכה?

• הוסף לסימניות
מה הכתובת המדויקת של המתחם פרקטי??
אשמח ממש למידע
איך מגיעים בתחבורה ציבורית, ון כתובת לוויז (לא החלטתי איך לנסוע...)
תודה!!

• הוסף לסימניות
יש להם גם שאטלים משפע חיים נראה לי
בוויז לכתוב פרקטי והוא מוצא את זה

מי שמתכנן לקנות שם כמות של דברים לדעתי ממש כדאי לבוא עם רכב אפילו שאין שם חניות קרובות כי האפשרות האחרת (אוטובוס ושאטלים) ממש לא נוחה אני ראיתי שם ממש דחיפות לשאטלים

• הוסף לסימניות
אני באתי בתחב"צ והיה סביר - יש להם שאטלים די מסודרים.
יש שני מסלולים - ארוך שמסתובב בירושלים, בערך כל שעה, וקצר שיוצא מהחניון של הר חוצבים בערך כל רבע שעה.
חזור אאל"ט זה רק השאטל הארוך כל 20 דקות - חצי שעה.
הם מסבירים בטלפון על השאטלים - פתיח מוקלט.

• הוסף לסימניות
מה הכתובת המדויקת של המתחם פרקטי??
אשמח ממש למידע
איך מגיעים בתחבורה ציבורית, ון כתובת לוויז (לא החלטתי איך לנסוע...)
תודה!!
בתחבורה ציבורית קו 54 מציר שמגר שפע חיים וממרכזית הארזים יורדים בתחנה קרית המדע א' וחוזרים עד הכיכר
אפשר גם לנסוע בשאטל שלהם, או בקווים 40,46,506 למי שרלוונטי לו
כתובת לוויז קריית המדע 24 ירושלים

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת האם הקולקציה החדשה של הבגדים הגיעה לפרקטי

• הוסף לסימניות
מה שעות הפתיחה בימים אלה של ערב פסח?

• הוסף לסימניות
משהו סיפרה לי שכל מי שרוצה יכול לקנות שם.
לבקש מספר ממי שרשום שם וככה אפשר לקנות.
זה נכון? שמעתם על זה?

• הוסף לסימניות
משהו סיפרה לי שכל מי שרוצה יכול לקנות שם.
לבקש מספר ממי שרשום שם וככה אפשר לקנות.
זה נכון? שמעתם על זה?
טכנית, נכון
הם לא מוודאים שום דבר איתך חוץ מהמספר...
השאלה אם הם מוכנים..

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על הריהוט של איזה חנות זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה