דיון חנויות לא מכבדים את הלקוחות ועוברים על החוק?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
סיפור לשיפוטכם ולתגובתכם:
קניתי מכנס, לבן שלי, ברשת חרדית ידועה וידועה גם ב(אין) שירות לקוחות המזעע, אבל לא חלמתי עד להיכן:
הכפתור של הרוכסן נשבר על הלבישה הראשונה שמתי לו ובאתי לסגור, פשוט יצא מהמקום, ולא שהוא לבש כמה שעות!
חזרתי אליהם בתמימותי לבקש מכנס אחר, המוכרת אומרת לי: '’אי אפשר, צריך לשלוח לשירות לקוחות’’ טוב אז זיכוי, אי אפשר, צריך לשלוח קודם לשירות לקוחות, טוב נצטרך לחזור לפה... יש ברירה?
מתקשרים אחרי יומיים תיקנו לך את הבגד, וואו, טוב מה אני יגיד.. לקחתי ואני רואה בבית שתקעו כפתור אחר בכלל לא קשור!!,
שוב חזרתי, ושוב, לא, אי אפשר, צריך לשלוח לשירות לקוחות, ואז חזרו אלי וכן, הם הבינו שהיה איזה בעיה?? אז הסכימו ברוב חסדם שאקח מכנס חדש, לא יאומן!! חזרתי הביתה שמחה, נגמר הסיפור, לא?
אותו דבר במכנס החדש! ושוב, חזרתי אליהם וספרתי מה היה מהתחלה למוכרת האדיבה יאמר לשבחה, והרי מה היא בס’’ה, עובדת, לא אשמה... שלחה הודעה לבוסית, ו.. הופ, אבל היא מצטערת מאוד, צריך לשלוח את זה לשירות לקוחות.. כאן התערב בעלי והודיע חגיגית שחוקי חייבים לתת זיכוי ואם לא, נתבע אותם, וצעקות... ו... לא היה להם ברירה ’’נתנו זיכוי’’.
עכשו אני שואלת קודם כל בשביל להיות בטוחה, מה החוק אומר במצב כזה חייבים לתת בגד חדש או זיכוי מיד, נכון?
ולאחר מעשה, האם לתבוע אותם על כל הטירוף הזה, או לשלוח את הסיפור לרשות להגנת הצרכן, יש עם מי לדבר שם? או שגם זה לא עוזר,
חייבים לעצור את הניצול הזה, שסליחה אבל קורה (כמעט) רק בחנויות חרדיות, ולמה????
למה שאני נכנסת לחנות במגזר הכללי אפילו אחרי שעבר זמן החלפה, הרבה פעמים יחליפו בכיף שלא לדבר על סיפור כזה מיד נותנים מה שתרצה זיכוי/ בגד אחר,
ופה רק עם צעקות ואיומים הולך משהו.

• הוסף לסימניות
הייתי פעם אחת עדה למקרה דומה ברשת חרדית
זוועה.

באליאקספרס יש לי גם לפעמים קצת.... אבל לא ככה!!! ממש לא. ובטח לא אחרי ששילמת מהונך :(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני מנחשת לבד איזה רשת
כיבסתי חולצה של 60 שח בדיוק לפי ההוראות והיא התכווצה בכביסה הראשונה
שלחו לשירות קוחות
אחרי שבועיים קוראים לי לבא לקחת ומוצמד פתק שבבדיקת מעבד.. קשקושים...אין להם איך לעזור לי משהו כזה.
איבדתי את האמון בהם.
היה לי אותו ספור עם בגד אחר שעלה 160 ממש יקר לתקציב שלנו וגם התכווץ.
הבגדים שם לא צפויים אם מתכווץ או לא
והמועדון בכלל...
אני לא נכנסת להצטופף בקופה בשביל שרות לקוחות גרוע וסחורה שלא ידוע מה יקרה לה אחרי לבישה אחת...

וסליחה אם לא מדובר על אותה חנות...

• הוסף לסימניות
האמת לא יצא לי לקנות שם כמעט, ושמעתי הרבה סיפורים, עד שזה שהגיע אלי😔
אני לא קונה שם יותר בל’’נ, מי שרוצה לקנות ממני את הזיכוי?...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי קרה משהו דומה.
כעקרון אמורים לקבל כסף חזרה, לא זיכוי. אבל הם סומכים על זה שלא תתלונני.
לדעתי, צריך פשוט להתלונן, ואני אומרת את זה גם לעצמי, כי לפעמים נשארים עם עוגמת הנפש ושוכחים שאפשר לעשות משהו.
אז הנה, לדעתי אפשר לפנות כאן:

• הוסף לסימניות
זה לצערי כל הרשתות במגזר לי היה סיפור דומה ברשת אחרת, קניתי מכנס לבני שנקרע אחרי השימוש הראשון ובאתי להחזיר ושלחו את המכנס לתיקון (שזה מדהים בפני עצמו ...) ועד היום זה לא חזר אלי
כשאני באה לחנות אומרים לי אני רק מוכרת .... המנהלת אומרת שתבואי מחר בין 10 ל 11 וכיוצא בזה
תכלס נשארתי בלי מכנס ובלי כסף העיקר צאו והתפרנסו זה מזה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
זה הזוי שזה ככה, קניתי לפני חודש מגפונים בחנות בממילא אחרי לבישה של חודש הם קצת נפתחו חזרתי אליהם ובלי להתתווכח בכלל זיכו אותי בחזרה בכל הסכום.
חבל שבחנויות משלנו לא יודעים מה זה יחס ללקוחות ועל הכל אין אחריות.

• הוסף לסימניות
תשמחו שזה רק מכנס
אני קניתי בתחילת עונה חלוק יקר בחנות יקרה ברוממה אחרי כביסה אחת לפי כל ההוראות כמובן כל הדוגמא התקלפה חזרתי אז הם אמרו שצריך לשלוח לחברה שתשלח למעבדה ויראו בקיצור לא גמרתי לחפור להם ואחרי כמה שבועות של חפירות אז הם אמרו שברוב טובם וחסדם הם יספגו את הנזק והם זיכו אותי בחלוק אחר ממה שאני אבחר כמובן שלא רציתי שוב את הדגם והייתי חייבת להתפשר ולקחת משהו אחר כי הם לא הסכימו אפילו להביא לי זיכוי לדברים אחרים רק חלוק בקיצור לשם אני לא חוזרת יותר

• הוסף לסימניות
זה קורה בחלק מהחנויות במגזר שלנו, ובחלק מהחנויות במגזר הכללי.
אני יכול לתת המון סיפורים הופכים על חנויות במגזר שלנו.

כיוון שאנו קונים בדרך כלל בחנויות חרדיות, אז רוב הסיפורים שאנו נתקלים בהם הם מחנויות חרדיות.
אין זה מלמד על הכלל!
וכן, צאו והתפרנסו זה מזה. ברור!

• הוסף לסימניות
זה קורה בחלק מהחנויות במגזר שלנו, ובחלק מהחנויות במגזר הכללי.
אני יכול לתת המון סיפורים הופכים על חנויות במגזר שלנו.

כיוון שאנו קונים בדרך כלל בחנויות חרדיות, אז רוב הסיפורים שאנו נתקלים בהם הם מחנויות חרדיות.
אין זה מלמד על הכלל!
וכן, צאו והתפרנסו זה מזה. ברור!
במחילה, שטויות במיץ!!!
ויעידו על כך עשרות פעמים! שאני לבד החלפתי בשקט ובקלות בחנויות מהמגזר הכללי ומשם אני לרוב גם קונה, רק אתמול הייתי בקרטר’ס והחליפו לי אחרי שעבר תאריך ההחזרה! מה שלעולם לא קורה כמעט במגזר שלנו, ומכירה ושמעתי המון סיפורים מאחרים, ורק באשכול שנפתח פה כבר כתבו ע’’ז אחרים אותו דבר.

• הוסף לסימניות
זה לצערי כל הרשתות במגזר לי היה סיפור דומה ברשת **** *** קניתי מכנס לבני שנקרע אחרי השימוש הראשון ובאתי להחזיר ושלחו את המכנס לתיקון (שזה מדהים בפני עצמו ...) ועד היום זה לא חזר אלי
כשאני באה לחנות אומרים לי אני רק מוכרת .... המנהלת אומרת שתבואי מחר בין 10 ל 11 וכיוצא בזה
תכלס נשארתי בלי מכנס ובלי כסף העיקר צאו והתפרנסו זה מזה...
לי קרה (לא יודעת אם זה החנות שהמתלוננת הראשונה מדברת עליה)
החזרתי אפודת סריג אחרי שהבן שלי לבש כמה שעות, יצאו מלא צ'פים,
קראתי בפרוג שרשור שלם על הדגם הזה ושזיכו את כולם, ומשום מה אותי מסרבים לזכות,
אין לי מושג היכן האפודה נמצאת עכשיו, בכל פעם שהגעתי לחנות אמרה המוכרת שלא ידוע לה, היא רק מוכרת...
כבר שנה וחצי אחרי, אין לי אפודה ולא כסף חזרה.
אני לחנות הזאת לא נכנסת (בל"נ) !!!!!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי בחנות בבני ברק בגדי נשים
קניתי ביום חמישי דקה לפני הסגירה
והחזרתי ביום שישי בשעת הפתיחה
ענו לי שאני יכולה להחזיר אבל אין להם כסף מזומן בקופה
אז נתנו לי זיכוי שיחליפו לי למזומן
אחרי חצי שנה של טרטורים ואיומים שאני פונה לקו החם החזירו לי רק 200 שח
בטענה שזה המזומן שיש להם כרגע...
ובהמשך נאבד לי הקבלה כך שהפסדתי מעל 150 שח...

• הוסף לסימניות
טוב שציינת לרוב
כי בגדי שבת חגיגיים למעט אולי קיווי שהסחורה לא מי יודע מה בעיני
לא מצאתי בשום מקום
אז מה? נשב לתפור?
אני מוצאת בגדי שבת הרבה פעמים בזארה למשל, אבל גם בחנויות במגזר החרדי יש כאלה ולא רוצה להכנס לשמות שאני לא יודעת מה טיב שירות הלקוחות כי ב’’ה לא קרה לי תקלות בבגד עצמו למעט החלפות שבתוך הזמן הם היו בסדר אבל החנות הזאת מתברר שהסחורה שלהם זבל מלכתחילה.

• הוסף לסימניות
אני מוצאת בגדי שבת הרבה פעמים בזארה למשל, אבל גם בחנויות במגזר החרדי יש כאלה ולא רוצה להכנס לשמות שאני לא יודעת מה טיב שירות הלקוחות כי ב’’ה לא קרה לי תקלות בבגד עצמו למעט החלפות שבתוך הזמן הם היו בסדר אבל החנות הזאת מתברר שהסחורה שלהם זבל מלכתחילה.
חשבתי דיברת בכללי
לא התכוונתי לחנות מסויימת
וגם החנות עליה דיברו פה
קונה שם הרבה ולא נפלתי עם בגד זבל
לגבי השירות, טעון שיפור, בהחלט

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחנות בבני ברק בגדי נשים
קניתי ביום חמישי דקה לפני הסגירה
והחזרתי ביום שישי בשעת הפתיחה
ענו לי שאני יכולה להחזיר אבל אין להם כסף מזומן בקופה
אז נתנו לי זיכוי שיחליפו לי למזומן
אחרי חצי שנה של טרטורים ואיומים שאני פונה לקו החם החזירו לי רק 200 שח
בטענה שזה המזומן שיש להם כרגע...
ובהמשך נאבד לי הקבלה כך שהפסדתי מעל 150 שח...
בתור אחת שעובדת בחנות, כיום המצב שבד"כ אין מזומן בקופה,
רוב הלקוחות משלמים באשראי, מיעוט בהמחאה,
בכל סיום יום עסקים מרוקנים קופה ממזומנים וצ'קים,
המצב הוא שאם לקוח מחזיר מוצר ששילם עליו במזומן, לרוב אין מזומן בקופה לתת לו,
חייבים לתאם מראש.
אני מבינה את התסכול של הסחבת בהחזרת המזומן, אבל תביני מאיפה זה מתחיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה