דרוש מידע חנות לולו (LULU) אאוטלט בישראל

WhatsApp Image 2025-09-29 at 09.18.01.jpeg

הבגדים של העונה יקרים, אז זה לא יוצא שווה, אין משלוח על האוטלט? האם יש עלות במשלוח על אאןטלט, את יודעת כמה?

מה אפשר לעשות כדי שלא יעלה מכס?

מישהי ניסה כבר להזמין והגיע
ויכולה להסביר התהליך איך אפשר לקבל אותו בישראל

מעניין אותי אם מישהי הזמינה, כמה עלה מכס

בדיוק שמתי לי בסל כמה דברים, בלי לדעת שיש להם משלוח חינם לארץ..
השאלה אם שווה מבחינת המכס

כותבת כאן כדי למנוע את ההפתעה מהאנשים הבאים-
משלוח עולה תמיד 125 ש״ח - לא משנה גודל החבילה
א-ב-ל..
זה מגיע עם ups
ואם הסה"כ של הרכישה מעל 75 דולר
הם גובים בתהליך המיון בארץ ״עמלת שחרור״ (חירטוט כלשהו כדי לפצות את עצמם על החוק החדש כנראה)
לא זוכרת בדיוק- אזור ה 60-70 שח נוספים, ואם לא- החבילה תחזור חזרה לשולח
(מעניין באמת אם המשלוח חוזר גם הוא בתשלום נוסף..)
ואז יוצא ביחד עלות משלוח של כ 200 לחבילה

אישית שילמתי בלית ברירה בעיקר כי לא ידעתי אם החבילה תוחזר- אם אקבל החזר על הפריטים
מכעיס מאד שלא מיידעים במהלך הרכישה (אם הייתי יודעת כנראה לא הייתי קונה)
מעניין אם זה חוקי להוסיף עמלה בהפתעה ככה.
ואולי יש מה לעשות? אולי לא כל החברות שילוח מוסיפות עמלות בארץ

(באמת מעניין אותי.. עלויות השילוח באמת עד כדי כך יקרות?
איך אמזון עושים משלוח חינם לגמרי?)

פה כתוב משלחים חינם
ודיברתי איתם אתמול וגם אמרו כך

WhatsApp Image 2025-09-29 at 09.18.01.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה