מה ההבדל בין מזרן רגיל לנושם?
היום ישבתי ליד בעלת חנות למוצרי תינוקות בגינה, והיא רצה לסוכן שסוף סוף הגיע עם האוריה.חיפשתי המון ולא מצאתי
ולמה באמת אין את זה בחנויות האם יש בזה משהו לא טוב?
תודה לעונים
תודה רבה הזמנתי מהם כנראה היום הגיע לכל החנויותהיום קיבלתי הודעה מבייבילנד שזה חזר למלאי אצלם
יש לי ערכת ברגים שקיבלתי שלא הבנתי למה זה שייך חוץ מהערכה שעליה כתוב בדף הוראות מישהו יודע מזהגם אני ראיתי שיש בבייבילינד
זה מוצלח מאד מנסיון אישי
הדופן הרביעית מתחברת באמצעות צירים כך שהיא יכולה להתקפל על צידהועוד שאלה לא הבנתי איך עובד מנגנון הסגירה של הדלת המתקפלת איך פותחים וסוגרים
תודה לעונים
זה דמוי ברגים, לשים את זה בחורים מתחת איפה שמחברים את הדיקט של המזרן, ליופייש לי ערכת ברגים שקיבלתי שלא הבנתי למה זה שייך חוץ מהערכה שעליה כתוב בדף הוראות מישהו יודע מזה
?
ועוד שאלה לא הבנתי איך עובד מנגנון הסגירה של הדלת המתקפלת איך פותחים וסוגרים
תודה לעונים
כן אבל רק עכשיו שמתי לב שיש שם שני לחצנים שצריך להוזיז כדי לפתוח או לסגורזה דמוי ברגים, לשים את זה בחורים מתחת איפה שמחברים את הדיקט של המזרן, ליופי
בקלות רבה מעלים את הדופן הרביעי ומצמידים חזק עד ששומעים קליק, זה החידוש באוריה פלוס לעומת אוריה הרגיל
אני מאוד נהניתי ממנה,גם אני מתענינת במיטה הזו,
עד איזה גיל היא מתאימה?
והאם אפשר להוריד את הגובה כך שיתאים לתינוק שכבר נעמד?
כןגם אני מתענינת במיטה הזו,
עד איזה גיל היא מתאימה?
והאם אפשר להוריד את הגובה כך שיתאים לתינוק שכבר נעמד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים