דרוש מידע חנות שיש לה במלאי אוריה פלוס

• הוסף לסימניות
חיפשתי המון ולא מצאתי
ולמה באמת אין את זה בחנויות האם יש בזה משהו לא טוב?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניינת במיטה הזו,
אולי יש למישהי למכור יד שניה?
תודה,

• הוסף לסימניות
חיפשתי המון ולא מצאתי
ולמה באמת אין את זה בחנויות האם יש בזה משהו לא טוב?
תודה לעונים
היום ישבתי ליד בעלת חנות למוצרי תינוקות בגינה, והיא רצה לסוכן שסוף סוף הגיע עם האוריה.
היא בירושלים - תינוקיו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני ראיתי שיש בבייבילינד
זה מוצלח מאד מנסיון אישי
יש לי ערכת ברגים שקיבלתי שלא הבנתי למה זה שייך חוץ מהערכה שעליה כתוב בדף הוראות מישהו יודע מזה
?
ועוד שאלה לא הבנתי איך עובד מנגנון הסגירה של הדלת המתקפלת איך פותחים וסוגרים
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
יש לי ערכת ברגים שקיבלתי שלא הבנתי למה זה שייך חוץ מהערכה שעליה כתוב בדף הוראות מישהו יודע מזה
?
ועוד שאלה לא הבנתי איך עובד מנגנון הסגירה של הדלת המתקפלת איך פותחים וסוגרים
תודה לעונים
זה דמוי ברגים, לשים את זה בחורים מתחת איפה שמחברים את הדיקט של המזרן, ליופי
בקלות רבה מעלים את הדופן הרביעי ומצמידים חזק עד ששומעים קליק, זה החידוש באוריה פלוס לעומת אוריה הרגיל

• הוסף לסימניות
זה דמוי ברגים, לשים את זה בחורים מתחת איפה שמחברים את הדיקט של המזרן, ליופי
בקלות רבה מעלים את הדופן הרביעי ומצמידים חזק עד ששומעים קליק, זה החידוש באוריה פלוס לעומת אוריה הרגיל
כן אבל רק עכשיו שמתי לב שיש שם שני לחצנים שצריך להוזיז כדי לפתוח או לסגור

• הוסף לסימניות
גם אני מתענינת במיטה הזו,
עד איזה גיל היא מתאימה?
והאם אפשר להוריד את הגובה כך שיתאים לתינוק שכבר נעמד?

• הוסף לסימניות
עד איזה גיל היא מתאימה?
אני מאוד נהניתי ממנה,
היא קצת קטנה, אבל בכל זאת השתמשתי עד גיל שנה,
ואפשר להוריד את הגובה

• הוסף לסימניות
עד איזה גיל היא מתאימה?
כן
מתאימה עד גיל שנה ואפילו שנה וקצת (רשמית עד גיל 3 חודשים)
הבת שלי שובבת על, מטפסת על כל דבר, אבל מהמיטה הזו בגובה הנמוך היא לא יצאה)
זה היתרון בעריסה הזו לעומת מתחברות אחרות, שיש 6 גבהים והנמוך זה כמו מיטת תינוק רגילה

• הוסף לסימניות
היי
מעוניינת לקנות אוריה פלוס, אשמח לדעת אם היא נצמדת ממש בלי רווח למיטה ההורים ? לא מפריע שהיא קטנה מהסטנדרט- רוחב 48 ס"מ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה