דו"ח חניתי באפור, וקבלתי דוח על חנית הרכב במקום שמפריע לתנועה -

• הוסף לסימניות
זה היה רחוב שקט וריק, עם מדרכה אפורה שלכל אורכה חנו רכבים, לא זכור לי שראיתי שום תמרור בתחילת הרחוב שמורה על איסור חניה.
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות העבירה? נרשמה עבירה 14, אבל לא עולה לי בדל רעיון איזה הפרעה נעשתה.
בגדול אם אבני המדרכה אפורים מותר לחנות אם אין תמרור שמורה אחרת
אל תפחד להגיש עירור תטען שלא קיבלת תמונות בנוסף לא היה תמרור ולא הפרעת ולא חסמת שום כביש, אם ידחו את העירור שלך ויביאו לך תמונות תשקול לבקש להישפט,
אני קיבלתי מעיריית ירושלים דוח על חניה על מדרכה בזמן שרואים בבירור בתמונות שאני חונה על שטח עפר ליד המדרכה לא קיבלתי עוד תשובה לעירור שלי אבל קצת הרגיש לי שיטת מצליח, אז אל תוותר.

• הוסף לסימניות
היה לי פעם דוח באתר שלהם בלי תמונה,
וכבר שמחתי שאין להם ראיות.
רק אחרי חודש התמונה הועלתה פתאום לאתר.
הגשתי ערעור, לא הגיבו עד לרגע זה. (שנה וחצי מהדו"ח).
מהה יש להם זכות ככה למשוך את זה?
מקוה שאם בסוף יחליטו לא לקבל את הערעור לא יחייבו ריביות והצמדות

• הוסף לסימניות
בגדול אם אבני המדרכה אפורים מותר לחנות אם אין תמרור שמורה אחרת
אל תפחד להגיש עירור תטען שלא קיבלת תמונות בנוסף לא היה תמרור ולא הפרעת ולא חסמת שום כביש, אם ידחו את העירור שלך ויביאו לך תמונות תשקול לבקש להישפט,
אני קיבלתי מעיריית ירושלים דוח על חניה על מדרכה בזמן שרואים בבירור בתמונות שאני חונה על שטח עפר ליד המדרכה לא קיבלתי עוד תשובה לעירור שלי אבל קצת הרגיש לי שיטת מצליח, אז אל תוותר.
תודה.
אגיש באמת
היה רשום באתר שאפשר להגיד רק לאחר שלושה ימים אז המתנתי, וממש חוצפה שהם ככה מנסים, מעוד דיבור עם אנשים אני מבינה שהם נותנים ימין על שמאל ובלי קשר, וכמו שאמרת מקסימום אנשים ישלמו.

(שילמתי לא מזמן שני דוחות שקבלתי שם באותו יום על אותה עבירה! על חניה במיקום ששייך לתושבי השכונה בלבד, בלילה מאוחר שמו ולפנות בוקר שמו דוח נוסף, כאילו מה חשבנו שבאמצע הלילה אצא אולי להזיז את הרכב..)

• הוסף לסימניות
(שילמתי לא מזמן שני דוחות שקבלתי שם באותו יום על אותה עבירה! על חניה במיקום ששייך לתושבי השכונה בלבד, בלילה מאוחר שמו ולפנות בוקר שמו דוח נוסף, כאילו מה חשבנו שבאמצע הלילה אצא אולי להזיז את הרכב..)
על זה אני ממליץ לך לנסות לערר עכשיו, אני לא יודע אם אפשר דרך האתר אחרי ששילמת תנסה דרך המייל, תנסה לפנות אולי למבקר העירייה (מניסיון בדברים אחרים זה עובד מצוין) או ליעוץ המשפטי של העירייה

• הוסף לסימניות
על זה אני ממליץ לך לנסות לערר עכשיו, אני לא יודע אם אפשר דרך האתר אחרי ששילמת תנסה דרך המייל, תנסה לפנות אולי למבקר העירייה (מניסיון בדברים אחרים זה עובד מצוין) או ליעוץ המשפטי של העירייה
מה קיים מצב לערעור לאחר תשלום?

• הוסף לסימניות
מה קיים מצב לערעור לאחר תשלום?
לא, עירור רגיל הוא על עצם ביצוע העבירה ותשלום נחשב כהודאה על ביצוע העבירה, רק תערר על זה שנתנו לך שתי דוחות על אותה עבירה,
תנסה מה תפסיד

• הוסף לסימניות
ידוע מה המקור לזה באמת?
חוק ההתיישנות?
או משהו אחר?
לי זה היה נשמע כמו חוסר משאבים
וחוסר יכולת להתמודד עם העומס.
(ורק שתבינו אחוז בודד מבין מקבלי הדוחות בישראל מערערים על הדו"ח -
רק תחשבו מה היה קורה אם 2 אחוז יעררו...)

• הוסף לסימניות
ערערתי עכשיו על הדוח שקיבלתי, ובא נראה אם תהיה בכלל תגובה לפי מה שנרשם כאן.

• הוסף לסימניות
קרה לי ברמת בית שמש,
חניתי באפור וקיבלתי דוח בשל הפרעה לתנועה.
רק אחרי ששילמתי את הדוח גיליתי דוח נוסף שניתן חצי שעה מאוחר יותר (את הראשון שמו על השמשה, השני נשלח בדואר).
טלפון למספר שהופיע בדוח, ומיד ביטלו את הדוח השני, אפילו בלי להתחנן יותר מדי. כדאי לנסות.

• הוסף לסימניות
אני חניתי בבני ברק בפינה צידית
וכמובן קבלתי דוח שזה מפריע לתנועה
המהמה יש לי תג נכה.
ובנוסף אין דרך לערער אלא רק להשפעה
מה עושים (עיריית בני ברק)

• הוסף לסימניות
בירושלים לא חונים. נקודה. אין חניות! פשוט אין!
כשאני מגיעה לירושלים, זה או ברכבת, או שאני חונה בכחול לבן ברחוב המ"ג בכניסה לעיר ומשם מתניידת רק עם אוטובוסים. זו עיר בלתי אפשרית לחנות בה ובלתי אפשרית לנהוג בה בלי לקבל קנסות על כל מיני דברים מוזרים. פעם חניתי גם באפור, בשכונה שקטה, אחרי שמונה בערב. קיבלתי דו"ח! לא מבינה, הפקחים עובדים שם במשמרות?? מסתבר שחנייה בירושלים בלי תו תושב היא עברה על החוק. מילא. שילמתי. לא חשבתי לערער. אולי כדאי לערער, להגיד שאת לא מקומית ושבכל מקום זה מותר. תבדקי.

• הוסף לסימניות
בירושלים לא חונים. נקודה. אין חניות! פשוט אין!
כשאני מגיעה לירושלים, זה או ברכבת, או שאני חונה בכחול לבן ברחוב המ"ג בכניסה לעיר ומשם מתניידת רק עם אוטובוסים. זו עיר בלתי אפשרית לחנות בה ובלתי אפשרית לנהוג בה בלי לקבל קנסות על כל מיני דברים מוזרים. פעם חניתי גם באפור, בשכונה שקטה, אחרי שמונה בערב. קיבלתי דו"ח! לא מבינה, הפקחים עובדים שם במשמרות?? מסתבר שחנייה בירושלים בלי תו תושב היא עברה על החוק. מילא. שילמתי. לא חשבתי לערער. אולי כדאי לערער, להגיד שאת לא מקומית ושבכל מקום זה מותר. תבדקי.
נכון
זה בהחלט שיקול, הבעיה עכשיו כשאין רכבות, גם התחבורה ציבורית בעייתית
ומה הכוונה חניה בלי תו תושב, איפה זה רשום?? יש מקומות כחול לבן שרשום בפירוש שמיועד לתושבי האיזור בשעות מסוימות, זה יש גם בבני ברק
אבל שבשום מצב אסור לאורחים לחנות? לא הגיוני שזה חוקי

• הוסף לסימניות
נכון
זה בהחלט שיקול, הבעיה עכשיו כשאין רכבות, גם התחבורה ציבורית בעייתית
ומה הכוונה חניה בלי תו תושב, איפה זה רשום?? יש מקומות כחול לבן שרשום בפירוש שמיועד לתושבי האיזור בשעות מסוימות, זה יש גם בבני ברק
אבל שבשום מצב אסור לאורחים לחנות? לא הגיוני שזה חוקי
לא יודעת. חניתי באפור בשכונת מגורים שקטה ומנומנמת אחרי שמונה בערב. לא חלמתי שאסור לי לחנות שם. אני מאמינה שזה מקום שמיועד לתושבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה