חסימת מחשב לצפיה בסרטים

• הוסף לסימניות
למי יש רעיון לחסימת המחשב לצפיה בסרטים ועדיין לאפשר שמיעת מוזיקה,
עדיף כמובן שלא צריך בשביל זה להשתמש בחשבון מוגבל בוונדוס, (בקרת הורים)
חשבתי על כיוון אולי למחוק את הקודקים של הסרטים ולהשאיר את של המוזיקה.
אשמח לפתרון!

• הוסף לסימניות
קודקים.
אבל כל אחד שמבין יוכל להחזיר.
כמו"כ, גם קודקים זה סיפור.
הכי טוב, זה למחוק את כל תוכנות הצפייהף, או לחסום ע"י סיסמה.
ולהתקין תוכנה שיודעת רק לנגן שמע ולא מוזיקה, כמו למשל, תוכנת עריכת שמע (audacity וכדו').

• הוסף לסימניות
אין פתרון... הסרת קודקים הסרת תוכנות צפייה זה פתרון אולי לילדים.

• הוסף לסימניות
יצרתי משתמש מוגבל עם בקרת הורים,
רציתי לדעת איך אפשר לגרום למדיה פלייר לא לנגן סרטים אלא רק מוזיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sivan22;1173885:
יצרתי משתמש מוגבל עם בקרת הורים,
רציתי לדעת איך אפשר לגרום למדיה פלייר לא לנגן סרטים אלא רק מוזיקה.

לזה כבר יעזור מחיקת קודקים כי בלי הרשאות ניהול לא יכלו להחזיר אותם

• הוסף לסימניות
יש פתרון במיוחד לצורך זה אבל לא תוכלו ליישם אותו בעצמכם, פנו לנציג גמ"ח OUTNET באיזור מגוריכם 072-2613613.

• הוסף לסימניות
אני יכול לכתוב תוכנה פצפונית ששוכנת ברקע ועוקבת אחרי התוכנות הפועלות, ואיך שעולה נגן ווידאו התוכנה מיד תסגור אותה.

• הוסף לסימניות
אכן ניתן כבר לחסום סרטים אצל נציגי אאוטנט.
0722-613-613

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך הם חוסמים?
והאם החסימה הרמטית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1173926:
לזה כבר יעזור מחיקת קודקים כי בלי הרשאות ניהול לא יכלו להחזיר אותם

תוכל אולי להסביר איך אני מוחק את כל הקודקים של הסרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1176187:
אני יכול לכתוב תוכנה פצפונית ששוכנת ברקע ועוקבת אחרי התוכנות הפועלות, ואיך שעולה נגן ווידאו התוכנה מיד תסגור אותה.

יש מאות אפליקציות של נגני וידאו , השאלה אם תוכל לכסות את כולם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1180497:
מישהו יודע איך הם חוסמים?
והאם החסימה הרמטית?
הם השיקו החודש תוכנה חדשה (אני בכל מקרה לא סומך אלא סוגר אם בקרת משתמש + נעילת BIOS אם סיסמה שלא יכלו להעלות וינדוס מדיסק וכד')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1183743:
יש מאות אפליקציות של נגני וידאו , השאלה אם תוכל לכסות את כולם...
זה לא משנה מה האפליקציה, אני בודק איזה תוכנות מפעילות קבצי מדיה ואת אותה התוכנה אני סוגר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1183764:
זה לא משנה מה האפליקציה, אני בודק איזה תוכנות מפעילות קבצי מדיה ואת אותה התוכנה אני סוגר
ואם יסגרו את התוכנה הזו, דרך מנהל המשימות וכדו'?

.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה