נכתב ע"י sivan22;1173885:יצרתי משתמש מוגבל עם בקרת הורים,
רציתי לדעת איך אפשר לגרום למדיה פלייר לא לנגן סרטים אלא רק מוזיקה.
נכתב ע"י david48483;1173926:לזה כבר יעזור מחיקת קודקים כי בלי הרשאות ניהול לא יכלו להחזיר אותם
נכתב ע"י אליהו פריד;1176187:אני יכול לכתוב תוכנה פצפונית ששוכנת ברקע ועוקבת אחרי התוכנות הפועלות, ואיך שעולה נגן ווידאו התוכנה מיד תסגור אותה.
הם השיקו החודש תוכנה חדשה (אני בכל מקרה לא סומך אלא סוגר אם בקרת משתמש + נעילת BIOS אם סיסמה שלא יכלו להעלות וינדוס מדיסק וכד')נכתב ע"י משיקו;1180497:מישהו יודע איך הם חוסמים?
והאם החסימה הרמטית?
זה לא משנה מה האפליקציה, אני בודק איזה תוכנות מפעילות קבצי מדיה ואת אותה התוכנה אני סוגרנכתב ע"י asterisk;1183743:יש מאות אפליקציות של נגני וידאו , השאלה אם תוכל לכסות את כולם...
ואם יסגרו את התוכנה הזו, דרך מנהל המשימות וכדו'?נכתב ע"י אליהו פריד;1183764:זה לא משנה מה האפליקציה, אני בודק איזה תוכנות מפעילות קבצי מדיה ואת אותה התוכנה אני סוגר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים