דרוש מידע חצבת- היית מחסנת?

מצב
הנושא נעול.
אני לא מבין דבר אחד,
למה כשזה מגיע לטיפולים רפואיים שצריכים לעבור לפעמים, האנשים הכי קיצוניים נגד חיסונים סומכים על הרופאים בעיניים עצומות (ולפעמים יש גם סיכונים שצריכים לקחת בחשבון ועכ"ז יש עדיפויות ולא אומרים "שב ואל תעשה עדיף") וכשזה מגיע לחיסונים שרוב הרופאים מכל העולם אומרים להתחסן, פתאום נהיה כל אחד ה"מבין" והוא יודע שכל המחלות באים מזה וכל המקרי מוות ואוטיזם באים מזה,
שניה, אתה יודע מה זה? אתה יודע איך זה עובד? אתה יודע מה היתרונות מול הסיכונים? אתה יודע מה יש בזה?
כל השטויות שיש פה אינטרסים שיהיה פחות אנשים בעולם, וזה, הכל קונספירציות חסרי כל בסיס, יש כבר עשרות שנים חיסונים ואלפי מיליוני אנשים שהתחסנו ומתחסנים עם כל החיסונים (כן, גם קורונה) חיים שלוים ובריאים ולהיפך רואים שתוחלת החיים רק עולה, ואל תהיו מהאנשים שיש להם נטיה להאמין כל מיני תיאוריות וקונספירציות חסרי כל בסיס.
בנוגע לנושא החיסונים בקהילות הקנאיות, שנים רבות שרובם אינם נוהגים להתחסן, אם כי לאחרונה ישנה עלייה מסוימת במספר שכן מתחסנים. עם זאת, עדיין הרוב נמנע מכך. חשוב להבין, שבתחום הרפואה, אין אצלם גישה של 'סומכים על הרפואה' באופן אוטומטי. כל טיפול או החלטה רפואית נעשית תוך ליווי והשגחה, ולאחר היוועצות עם העסקנים והגורמים הקהילתיים הרלוונטיים. לדוגמה, כמו שיעדיפו 'ביות מלא' בבתי החולים, וזה חלק מגישה עקבית של שנים.
ועוד נקודה חשובה להבהרה (שכמה רמזו עליה) אין לבלבל בין הקהילות הקנאיות לבין קבוצות שוליים שמפיצות קונספירציות על חיסונים או 'דילול אוכלוסין'. הקנאים הם ציבור נורמטיבי לחלוטין, אידיאולוגי, שסיבותיו לאי ההתחסנות לא קשור לקונפירציות. גם בזמן הקורונה, ההתנגדות שלהם להנחיות לא נבעה מתיאוריות קונספירציה.

אני אישית נגד חיסונים מכל סוג שהוא אבל אני יכולה לומר שיש הרבה תגובות אלרגיות/ המון ילדים עם בעיות קש"ר ואוטיזם וכו' שיש מצב שזה בגלל חיסונים!!
כמה ילדים אלרגיים היו פעם? כמה ילדים אלרגיים בדרגות חומרה גבוהות היו בעבר? כמה אוטיזם וקש"ר?
ברור שהיום יש יותר, וזה לא קשור רק למודעות!!
ברור שלא כל המקרים, אבל בכל זאת.

אני בעצמי אלרגית (לא ברמה מסכנת חיים אבל ברמה גבוהה) וזה כנראה כתוצאה מחיסון.

נשמע לא הכי מקצועי (מבחינתם. לא מבחינתך) אבל תודה על התשובה
למה?
זה הכי טוב שהם יכולים לעשות. ואת זה הם עושים.
שב ואל תעשה עדיף מבחינתך?
מבחינתם לא. כי אין נזק לחיסון לטענתם. והסיכוי שיהיה תועלת הוא מספיק כדי לבזבז עליו כמה מליונים.
אני אישית נגד חיסונים מכל סוג שהוא אבל אני יכולה לומר שיש הרבה תגובות אלרגיות/ המון ילדים עם בעיות קש"ר ואוטיזם וכו' שיש מצב שזה בגלל חיסונים!!
כמה ילדים אלרגיים היו פעם? כמה ילדים אלרגיים בדרגות חומרה גבוהות היו בעבר? כמה אוטיזם וקש"ר?
ברור שהיום יש יותר, וזה לא קשור רק למודעות!!
ברור שלא כל המקרים, אבל בכל זאת.

אני בעצמי אלרגית (לא ברמה מסכנת חיים אבל ברמה גבוהה) וזה כנראה כתוצאה מחיסון.
ערכת מחקר. בודדת את כל המשתנים כולל חשיפה למסכים, קרינה בהריון וקרינה בילדות, הגיינת יתר, אכילת ג'אנק פוד של הילד או של האמא, חשיפה לחומרי צבע טעם וריח במזון, הנקה, מיקרוביום, אופן הלידה, רמת הph ב5 הדקות הראשונות לחיו, מצבים נפשיים, גיל ההורים, חשיפה לזיהומים שונים בהריון, חוסר בויטמינים או תזונה של האמא בזמן הריון ועוד ועוד
ואחרי שבודדת את כל המשתנים האלו, הגעת למסקנה שהאטיזם/קש"ר/אלרגיה זה בגלל החיסונים?
לכל הפחות ערכת מחקר ווידאת שאין אף אוטיזם או קש"ר או אלרגיה בקרב לא מחוסנים?

מה שאני מנסה לומר. שמה שכתבת זה כמו להגיד שכל מי שנחשף לשמש חלה בסרטן. לכן המסקנה: לא להחשף לשמש!
יגול להיות שאת צודקת! עד שלא תבודדי את שאר הגורמים האפשריים לסרטן לא תדעי אם ההנחת יסוד שלך נכונה.
או לכל הפחות תוודאי שבקרב אוכלוסיה שלא נחשפת לשמש אין שום מקרה סרטן. זה אפשרי. אבל צריך לבדוק את זה.
בקיצור. יכול להיות שאת צודקת. אבל תוכיחי. ככה לא מסיקים מסקנות.

נערך לאחרונה ב:
אשכול של חסרי אחריות שמפיצים קונספירציות מסכנות חיים.
הנושא נבדק ע''י אלפי מחקרים והתוצאות הינם חד משמעיות, הסיכוי למחלות ולסיבוכים בהיעדר חיסון גדול עשרות מונים מאשר כשיש חיסון. [המחקרים נעשו על מיליוני נבדקים]. כמו''כ הוכח מעל לכל ספק שאין שום קשר בין חיסונים לאלרגיה, וכן לאוטיזם.
אחוזי המתחסנים בישראל לפוליו חצבת וכו עומד על כ95 עד 98 אחוז.

ערכת מחקר. בודדת את כל המשתנים כולל חשיפה למסכים, קרינה בהריון וקרינה בילדות, הגיינת יתר, אכילת ג'אנק פוד של הילד או של האמא, חשיפה לחומרי צבע טעם וריח במזון, הנקה, מיקרוביום, אופן הלידה, רמת הph ב5 הדקות הראשונות לחיו, מצבים נפשיים, גיל ההורים, חשיפה לזיהומים שונים בהריון, חוסר בויטמינים או תזונה של האמא בזמן הריון ועוד ועוד
ואחרי שבודדת את כל המשתנים האלו, הגעת למסקנה שהאטיזם/קש"ר/אלרגיה זה בגלל החיסונים?
לכל הפחות ערכת מחקר ווידאת שאין אף אוטיזם או קש"ר או אלרגיה בקרב לא מחוסנים?
אם לדבר על עצמי, שיש לי אלרגיה לבוטנים/ קשיו/ אגוזים (ועוד כמה ברמה נמוכה מאוד) אז אני יכולה לומר שלפי ההורים שלי הם אכלו את מה שמניתי למעלה בלי שום בעיה ואז בשלב כלשהו בגן, בתחילת שנה (שעדיין לא הייתי אפילו בת 3) כשאכלתי במבה פעם ראשונה והתחילו לי תופעות אלרגיות ההורים שלי ידעו שאני אלרגית וביצעו לי את כל הבדיקות הרלוונטיות.
היה שם משהו בין לבין, מהו? כנראה חיסון. אחרת מה זה יכול להיות?
מסכים? לא היו כמעט...
הנקה? קצת מוגזם...
חומרי טעם וריח? ג'אנק וכאלה לא אכלתי בכלל עד הגן.
וכו'.....

יכולות להיות שלל סיבות אבל גם את זה צריך לקחת בחשבון ולא לזלזל במי שחושב אחרת!!!!!!!

אשכול של חסרי אחריות שמפיצים קונספירציות מסכנות חיים.
הנושא נבדק ע''י אלפי מחקרים והתוצאות הינם חד משמעיות, הסיכוי למחלות ולסיבוכים בהיעדר חיסון גדול עשרות מונים מאשר כשיש חיסון. [המחקרים נעשו על מיליוני נבדקים]. כמו''כ הוכח מעל לכל ספק שאין שום קשר בין חיסונים לאלרגיה, וכן לאוטיזם.
אחוזי המתחסנים בישראל לפוליו חצבת וכו עומד על כ95 עד 98 אחוז.
אולי למי שערכו את המחקרים היו אינטרסים??
למה לא לחשוב גם על זה?

ולהביע דעה תמיד אפשר.
מי שבעד חיסון מאוד קשה יהיה לשנות לו את הדעה, וכן להיפך...

זה גובל בקונספירציות מטורפות,[המוסד הוריד את מגדלי התאומים... אולי... אף פעם לא נדע]
מהדיון הזה לא נצא.
ולקינוח, מגדלי התאומים קרסו ולא מסיבה הגיונית. זה לא קשור לאשכול בשום צורה ולכן לא אפרט. ומי שרוצה מוזמן לשים אימוג'י צוחק, זה ממש לא מפריע לי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה