בקשה חרגתיה מהדקות פרטנר

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות סכום של 800 ש"ח שירות לקחות טועניים שקבלתי עידכון אני טעון שלא קיבלתי שם התראה

• הוסף לסימניות
לי קרה עם סלקום חו"ל.
שלחתי המון הודעות והגעתי לחריגה אסטרונומית.
אמרתי ששאלתי בהתחלה אם ישלחו לי הודעה כאשר החבילה נגמרת ונענתי בחיוב, ובקשתי מהם לבדוק שלא קיבלתי הודעה כזו.
הם בקשו לשמוע את ההקלטה.
ואחרי כמה ימים זוכתי.

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות סכום של 800 ש"ח שירות לקחות טועניים שקבלתי עידכון אני טעון שלא קיבלתי שם התראה
לי קרה את אותו דבר
הצלחתי להוריד 100 ש"ח לא יותר
:(

• הוסף לסימניות
תפנו בכתב לפניות הציבור, ותסבירו שאתם בטוחים שלא קיבלתם הודעה.
ואתם לא רוצים לפנות לתביעה משפטית שעשויה לזכות אתכם ב10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.

• הוסף לסימניות
וואו גם לנו זה קרה החודש.
חריגה של 90 דקות לחו"ל.
יש מה לעשות? באמת לא קיבלנו על זה התראה.

מה שמוזר שהם כותבים חריגה של 90 דקות ויש לנו 500 דקות וסה"כ השתמשנו 560 דקות.

• הוסף לסימניות
למשל חיגתי לחול באמצעות 013 גם למה הם לא לא חוסמים את זה

• הוסף לסימניות
אמא שלי טסה לחול וסידרתי לה חבילה רק אחרי כמה ימים מסתבר שהיא דברה חופשי כי חשבה שסידרתי לה חבילה
בררתי ואמרו לי שעלות ללא חבילה 29 שח לדקה.
ביום שיש כל העולם מתקשר לאחל לה שבת שלום
נראה לי אני הולכת לקבל 9000 שח
למי יש נסיון לבטל את זה?
הם אמרו לי שאם ניסתי לעשות חבילה ולא הצלחתי הם יזכו
אבל לא ניסיתי וזה נראה לי שקר
מה עושים:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי הודעה לתא קולי, שהדקות הסתיימו
אממה ששמעתי את זה אחרי שכבר דיברתי חופשי בעלות של 200 ש"ח
מה יש לעשות?

• הוסף לסימניות
צריכים להודיע כשהגיעו ל75% מהחבילה וב90%/95 עוד הודעה.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תבררו אם יש אפשרות לקבל מהחברה רשימת שיחות נכנסות

• הוסף לסימניות
מה אני יכולה לעשות?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה