מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

ראש העיר גרינברג עוד דלא היה ראש העיר כשאישרו את רמה ה' 2, ומאז שהוא נהיה ראש העיר לא היה דיונים על רמה ה' שגרינברג היה יכול להשפיע עליו לטובה ולרעה.
אם רה"ע לא היה נבחר, אז או שהיו מחזירים את התב"ע של ה'2 לתב"ע הקודמת (או חדשה) של המגדלים, או שהיו משווקים עם התב"ע הזו אבל בלי "צביון חרדי", או שפשוט היו ממסמסים את זה ולא יוצאים לשיווק.

אם רה"ע לא היה נבחר, אז או שהיו מחזירים את התב"ע של ה'2 לתב"ע הקודמת (או חדשה) של המגדלים, או שהיו משווקים עם התב"ע הזו אבל בלי "צביון חרדי", או שפשוט היו ממסמסים את זה ולא יוצאים לשיווק.
אתה יכול לסכם שפעילותו של גרינברג היא זו שגרמה שיכתבו ''צביון חרדי''??
ולסכם שהבלטה באדום- ''צביון חרדי'', היא זו שמפלסת את דרכה של שכונה אל חיק הציבור החרדי??

אתה יכול לסכם שפעילותו של גרינברג היא זו שגרמה שיכתבו ''צביון חרדי''??
ולסכם שהבלטה באדום- ''צביון חרדי'', היא זו שמפלסת את דרכה של שכונה אל חיק הציבור החרדי??
אפשר לסכם שאם ג' לא היה נבחר, רמה ה'2 הייתה דומה לרמה ה'1.
ועכשיו שג' נבחר, רמה ה'2 תהיה דומה לרמה ד'.

אפשר לסכם שאם ג' לא היה נבחר, רמה ה'2 הייתה דומה לרמה ה'1.
ועכשיו שג' נבחר, רמה ה'2 תהיה דומה לרמה ד'.
בכל אופן זה לא קשור לראש העיר ששם משפחתו מתחיל באות ג'
עדיין צורם לנו הסיפור עם הקאנטרי

אולי זה קשור לזה שעליזה לא נבחרה, בזה אני מסכים אתך. אבל לא לגמרי העובדה שעיריית בית שמש בתקופת עליזה בלוך לא התנגדה לתב"ע המעודכנת של רמה ה'2
-
מאיפה הבטיחון שלך, שרמה ה'2 תהיה חרדית יותר מרמה ה'1???

הדרישות הנ"ל צודקות לחלוטין,
אבל יש לציין שהציבור שיצא להצביע כדי להציל את רמה ה' ואת צביון השכונות החדשות וכו' וכו'
יצא בגלל סיבה אחת, להחליף את רה"ע הקודמת, לא בכדי רובם ידעו להגיד: היא לא, מי כן? מועמד חרדי,
ותזכורת קטנה, גם בימי אבוטבול היו הריסות, וזה לא מצדיק הריסה אגרסיבית, ומי שעשה כן עתיד ליתן את הדין,
וכמובן שחובת העירייה והעומד בראשה לספק במיידי בתי כנסת, מקוואות וכו' וכו'

רק דבר אחד עוד לא הצלחתי להבין, בעל השטח הסכים שיבנו את הביה"כ על השטח הנ"ל?
אם כן, למה הרסו?, ואם לא, מה העירייה יכולה לעשות (בעניין ההריסה, וזה לא פוטר אותה ממתן הקצאות)

ועוד שמעתי, שהביה"כ הנ"ל אינו מעוניין בהקצאה כלל, כי מדובר בקהילה של קנאים, (שכלל לא מצביעים בבחירות;))

צריך שמישהו יסביר מה קרה שם.
יש אי וודאות בכל הנושא: קנאים, קרקע פרטית, השכנים (בעד או נגד?) עירייה ורשות האכיפה.

אבל זה לא מצדיק את העובדה שבמקום דתי, לפני כל אכלוס חייב להיות בית כנסת ראוי, וגם מקווה מהודר ונגיש! וכל שכן במקום חרדי

אבל זה לא מצדיק את העובדה שבמקום דתי, לפני כל אכלוס חייב להיות בית כנסת ראוי, וגם מקווה מהודר ונגיש! וכל שכן במקום חרדי
נכון,
כאן זה עוד יותר גרוע,
כ"כ הרבה זמן חלף מתחילת איכלוס השכונה,
שנה חלף מאז שרה"ע החדש נכנס לתפקידו.

אני יסביר איך מזיזים דברים:
הולכים לחברי כנסת והם עושים דיון בוועדה, לשם מזמינים את כל הנוגעים בדבר עד שמוצאים פיתרון. כאן בפרוג זה לא מספיק.

כשאני אומר חברי כנסת, זה יכול להיות מכל המפלגות, מספיק שאחד מהם מבקש דיון מהיר - הוא חייב לקבל: "דיון בנושא השכונה החדשה ברמת בית שמש".

כשהייתה "הדרת נשים" שם, היו דיונים ואפילו סיור רשמי בעיר.. והופ כבר לא מדברים על זה, כי כשרוצים הכל אפשרי

תציפו את זה שהרסו בית כנסת, וזה ששכונה חדשה ללא תנאים בסיסיים, שהיו איחורים בבנייה, הצפיפות והכל.

לא רוצה להכניס פוליטיקה, בטח גורמים מש"ס כמו משה אבוטבול יכולים לעזור. גם הוועדה לפניות ציבור של פינדרוס זה יותר קל. אני לא יכול לפנות אליהם, כי מה אני יגיד אני בכלל לא בן המקום

היום בחדש.

קבצים מצורפים

• IMG-20250122-WA0181.jpg
    IMG-20250122-WA0181.jpg
    KB 622.3 · צפיות: 19
  • IMG-20250122-WA0182.jpg
    IMG-20250122-WA0182.jpg
    KB 699.7 · צפיות: 18
יח"צ או שסוף סוף הגיע הפיתרון?

בשורה גדולה: הזוכים משנת תשע"ט יוזמנו לבחירת דירה

לאחר שנים שהזוכים לא מתקרבים אל היעד הנכסף - דירה בבית שמש, בפעילות מ"מ ראש העיר יו"ר הועדה לתכנון ובניה שמעון גולדברג סוכם עם היזם אלי יוחנן מחברת אלי יוחנן מהנדסים, כי 45 הזוכים בהגרלה 996 של תוכנית מחיר למשתכן בפרויקט ברמה ה', הגרלה שהתקיימה בחורף תשע"ט, יוזמנו סוף סוף במהלך החודש הקרוב (דצמבר) לבחירת דירה.

שמעון גולדברג מ"מ וסגרה"ע אמר לאחר הסיכום עם היזם: ב"ה בשעה טובה ומוצלחת הצלחנו להגיע לסיכום מול היזם בכדי לקדם ולהביא פתרון לעשרות הזוכים שקרוב ל-6 שנים מחכים בכיליון עיניים להתקדם אל היעד הנכסף של כניסה לדירה חדשה בעיר העתיד של הציבור החרדי".
דצמבר עבר וינואר תכף עובר ובינתיים לא קיבלנו שום עדכון, יח"צ או לא?
האם יש למישהו מידע נוסף בנוגע להגרלה 996 אשמח לשמוע.
תודה!

דצמבר עבר וינואר תכף עובר ובינתיים לא קיבלנו שום עדכון, יח"צ או לא?
האם יש למישהו מידע נוסף בנוגע להגרלה 996 אשמח לשמוע.
תו
הגרלה 989 שנראה לי שהיתה באותו שלב הגרלות וגם תקועה עד עכשיו קיבלו השבוע
הודעה(כאמור בדפדוף) על הזמנה לכנס מקוון(בלי תאריך)

כמובן שכרגע אין הוצאות, ושכר טרחת עו’’ד היא על בסיס הצלחה בלבד.
אם אתם בעלי דירה באחד מהפרויקטים של אלי יוחנן ברמה ה’ נא שלחו מייל עם פרטים
לכתובת: a454511111 gmail.com
והצטרפו יחד לתביעה מרוכזת מכלל בעלי הדירות
אני שלחתי לכתובת זו פרטים ואין קול ואין עונה
מי מטפל מה הוא מטפל הכל עלום אשמח להבהרות

השבוע יתקיים ביום חמישי, וועדה בעריית בית שמש וועדת משנה לתכנון ובנייה.
בין התוכניות התוכנית החריגה שנוגד את תקנת העיר (שלכאורה חל גם על רחוב זה) יעלה לדיון בוועדה

קידום תוכנית 102-1227420 להקמת מגדלי מגורים צמוד לרמה ה' ולרמה א', בגובה של 20 קומות
שם: משקפיים דרום - מגורים מיוחד, מסחר, תעסוקה ומבנה ציבור.
עמוד 5

אתר מנהל התכנון
1738104742188.png

קבצים מצורפים

• וועדת משנה ראש חודש שבט התשפ-ה.pdf
    1.5 MB · צפיות: 50
הנה קישור לחברה הכלכלית המפעילה מעון תמ"ת בשכונה.
שימו לב. לא כל הצוות ובוודאי לא כל הילדים מבתים חרדיים.
גני אגודת ישראל, להלן פרסום
צפה בקובץ המצורף 1884883
תודה רבה על המידע
משהו יודע לגבי המעון האם הוא טוב (לאו דוקא סופר חרדי ) אלה היחס להורים ולילדים- איך אני יכולה לברר עליהם?
וגם מה הסגנון של הגנים מבחינת משפחות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה