מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

מה זה אומר?
השינוי בשמות הרחובות הוא עובדה מוגמרת?
אלא אם 'נציגי' התושבים יגישו שוב עתירה חובבנית ויגלגלו אותם שוב מכל המדרגות...

את מי זה מעניין בכלל??? ריבון כל העולמים!
רחוב אבא אבן או סבא מספריים

תכלית - מה שמות הרחובות באופן סופי של רחוב העונות ,- אלול - רימון. ?

בויקיפדיה לא כתוב שהיא הייתה חרדית... רק שהיא מסרה את נפשה על קדושת השם
שאלה טובה:rolleyes:
הסיבה שהוא מסרה נפשה לא אומר כן חרדית או לא חרדית...
שכן אדמוה"ז הבעל התניא הקדוש נבג"מ כותב בספרו בתניא " שאפילו קל שבקלים מוסר נפשו בשעת נסיון על קדושת שמו יתברך". על כל פנים יהודיה הוא היתה וחשובה מאוד , והוא לוודאי נמצאת בעולמות העליונים של מקדשי ה' ואכמ"ל.

נחנכה שכונת נווה שמיר ונחשף רחוב השלושה
היום (רביעי) התקיים טקס מיוחד לחניכת השכונה החדשה נווה שמיר לצד חשיפת רחוב השלושה על שם שלושת הנערים נפתלי פרנקל, גלעד שער ואייל יפרח הי"ד.

יש אפשרות להעלות את הכתבה ?

תודה, אני פשוט חסום לה.

שכן אדמוה"ז הבעל התניא הקדוש נבג"מ כותב בספרו בתניא " שאפילו קל שבקלים מוסר נפשו בשעת נסיון על קדושת שמו יתברך". על כל פנים יהודיה הוא היתה וחשובה מאוד , והוא לוודאי נמצאת בעולמות העליונים של מקדשי ה' ואכמ"ל.
הייתי ציני

כתבה זו מובא מאתר העירייה.
בשעה טובה: חנוכת שכונת נווה שמיר וחשיפת רחוב השלושה

פורסם בתאריך 10/11/2021 17:00
הדפס עמוד שתף ב-Whatsapp שתף בפייסבוק שתף בטוויטר שתף באימייל
היום (רביעי) התקיים טקס מיוחד לחניכת השכונה החדשה נווה שמיר לצד חשיפת רחוב השלושה על שם שלושת הנערים נפתלי פרנקל, גלעד שער ואייל יפרח הי"ד. במעמד נכחו ראש העיר ד"ר עליזה בלוך, מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון אביעד פרידמן, בת-גלים שער, רחלי ואברהם פרנקל, אורי ואיריס יפרח וגורמים נוספים. בת-גלים שער שיתפה על המורכבות וההתרגשות מהמעמד גם יחד.
ראש העיר ד"ר עליזה בלוך: "היום אנחנו עומדים בפתחה של היסטוריה: חונכים את הרחוב הראשון- רח' השלושה על שם שלושת הגיבורים – גלעד שער , איל יפרח ונפתלי פרנקל בשכונת "נווה שמיר". אני חושבת שאין מי שלא זוכר את תחושת החיבור והאחדות שהייתה בחברה הישראלית בימים שבין היעלמות איל, גלעד ונפתלי. האחדות הייתה ממש באוויר. אני מבקשת לשאול מדוע אנחנו צריכים להתרפק על תחושת אחדות דווקא סביב אירועי אסון. אני מציעה שכולנו נתחבר ונתאחד דרך אירועים חיוביים, מרגשים ומשני מציאות. אנחנו כאן משנים מציאות. שכונה חדשה - עוד ירוצו ילדים וילדות ברחובות נווה שמיר ויבנו כאן עתיד משותף. אנחנו בתחילת המסע ולא ירחק היום ונראה כאן ביניים רבים מאוכלסים, מוסדות חינוך, קאנטרי והרבה הרבה בית ושמש לכולם".
מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון אביעד פרידמן: "אני גאה ושמח להיות נוכח במעמד זה, בו שכונה חדשה בישראל קורמת עור וגידים. משרד הבינוי והשיכון השקיע רבות בקידום ופיתוח 'נווה שמיר' והשכונה החדשה צפויה לאכלס מעל ל- 5,000 משפחות בשנים הקרובות. 'נווה שמיר' תיתן מענה לציבור המעוניין להתגורר באחד מהאזורים המרהיבים בישראל המשקיף על עמק האלה. קידום העיר בית שמש הינה מטרה מרכזית בפעילות המשרד ואנו משתמשים בכל הכלים הקיימים לרשותנו לבנייתה תוך שיתוף פעולה עם גורמים מקומיים, מתוך ההבנה כי חיזוק העיר משמעותי לפיתוח האזור כולו."

חנוכת שכונת נווה שמיר וחשיפת רחוב השלושה (5).jpeg

מבין המילים והשורות מבינים שהם הפנימו ששכונה זו חילונית הוא לא תהיה אולי דת"ל.

אפילו יותר מזה, גדולי הדור של אותו הזמן התירו לה "להודות" שהיא התאסלמה, למראית עין, אבל היא התעקשה להשאר ביהדותה למרות הכל.
(המוסלמים טענו שראו אותה מתאסלמת והיא כמובן הכחישה מכל וכל, מה שהמוסלמים רצו זה שהיא תודה שהיא אכן התאסלמה, היא אפילו לא הייתה צריכה להתאסלם שוב).
אני חושב שדווקא טוב מאוד שהשאירו את הרחוב על שמה, ככה הרבה אנשים (כולל אותי) שמעו לראשונה על מסירות הנפש שלה למרות שהייתה בגיל צעיר מאוד.

בעצם, כמו שכל בית שמש החרדית הוקמה באופן ניסית גלויה לעין,
כך עכשיו גם התור של רמה ה' לבוא בעקבות הניסים.
ולדוגמה: אם החנוכת הבית של השכונה היתה בזמן שהיתה ממשלת נתניהו עדיין קיימת,
אז ללא ספק הוא היה מגיע לחנוך את ספינת הדגל וגולת הכותרת של בית שמש - שכונת רמה ה',
וכל חברי העיריה כולל החרדים, היו באים להשתתף ולהראות לתקשורת שהם הולכים עם זה שנוה שמיר היא שכונה כללית.
אבל במצב הנוכחי שהחרדים וחברי הליכוד באופוזיציה הממשלתית,
אז את מי היא תביא? את בנט שבגד בה לפני כעשור, ועכשיו כל חברי העיריה נגדו בגלל השטויות שעושה בממשלה...
וככה נחנכה השכונה של בית שמש מתחת לרדאר, וזה לא מעניין את אף אחד מלבד התושבים האמיתיים שכולנו יודעים על מי נמנים על רוב בניה ובוניה...
להיפגש בנס הבא...

מישהו יודע לגבי מועד איכלוס בעיר דוד?

מישהו יודע מה קורה עם מספר הגרלה של 995 של מרדכי אביב, זכינו כבר ב2019 ומאז לא שומעים שום התקדמות , מאד אשמח לאיזה מידע או מישהו שגם זכה בפרוייקט הזה

עיריית בית שמש פירסמה, אולי זה יועיל....
אולי לא....

לשיקולכם.....

שלום לכולם
עם קבלת טופס 4 ראשון לשכונה, מצורף שאלון לתושבי נווה שמיר במטרה להכיר אתכם, התושבים ולהתאים את המענים בשכונה עבורכם.
בברכת ישוב טוב בבוא העת,
עיריית בית שמש

מישהו יודע מה קורה עם מספר הגרלה של 995 של מרדכי אביב, זכינו כבר ב2019 ומאז לא שומעים שום התקדמות , מאד אשמח לאיזה מידע או מישהו שגם זכה בפרוייקט הזה
באמצע בניית קומת ראשונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה