מנסיון בדוק של ידידים וחברים מרמה ד' , הקבלן אולי אוכף את זה , כל זמן שהוא נמצא בשטח , ע"מ לשמוע שאין תלונות על הדירות והבנין ( וע"מ לשמוע מחמאות... ) אולם אחרי שהוא מסתלק משם בערך חצי שנה אחרי האיכלוס הסופי , הוא מסתלק משם , ולא רוצה לשמוע לא תלונות ולא מחמאות... , וכ"ש שלא אכפת לו שהוציאו מזגנים החוצה , מכיון שהוא יודע שזה ממילא יקרה בסוף.
לעירייה אין מספיק פקחים וזמן לאכוף מזגנים...
יש מספיק עברות בנייה שיהיה להם זמן להתעסק עם זוטות
ואם כמה יעשו את זה ביחד אז קל וחומר שזה יכנס וכולם יעשו אחריהם.
מזגן מיני מרכזי זה לא אותו אפקט של מזגן בכל חדר בלי קשר להפרשי העלויות
מנסיון בכמה דירות עם מזגנים לסוגיהם
ולגבי ההחתמה של הקבלן לא כתוב בשום מקום שאנחנו חייבים לחתום לו על זה
זה לא בתוך החוזה אז ש...
זה גם תלוי מאוד בתושבים, אם לכל התושבים לא אכפת, אז נכון, כנראה שכולם יעשו את זה.
אבל בנווה שמיר נראה שיש הרבה מאוד תושבים שאכפת להם (במיוחד מהשוק החופשי שם שילמו הרבה יותר על הדירות, אבל גם הרבה ממחיר למשתכן), התושבים הללו כנראה ידווחו לעירייה על הפרות בניה והוצאת מזגנים, במקרים כאלו לא צריך אפילו פקחים, העירייה מקבלת את כל המיקומים שם ההתקנות.
אני אישית גם מתכוון לתלות רק בתוך המסתור, כנראה שילוב של מיני מרכזי למטבח+סלון, ומזגנים מפוצלים עם צינור למסתור משאר החדרים (אני עוד ארצה לבדוק את זה עם מהנדס מיזוג אוויר, אם כל המנועים ייכנסו למסתור ככה, אם לא, נצטרך לחשוב על פיתרון אחר).
מה שלא יהיה, אני לא מתכוון להזיק את הממון של שאר הדיירים, זה פוגע בשווי של הדירה שלהם, תירוצים כמו "כולם עושים את זה" לא מתקבלים בשמיים.