התייעצות חרדי? אז תגור בזבל!

מצב
הנושא נעול.
הנסיעה מממומנת גם מכספי העירייה
הנסיעה מוגדרת כנסיעת עבודה, כלומר מקבלים תשלום בזמן הנסיעה, שגם מימון לא קטן
ולא אומרים שנוסעים לחופשה, את זה אני אמרתי.
זה קיים בכל רשות עירונית
קוראים לזה שחר און
זה קורסים והשתלמויות בארץ ובחול
וזה בהחלט נחשב ימי עבודה
ומשולם מרווחת העובד-ועד העובדים או איך שתרצה
לא הבנתי מה מפריע לך.

ואני לא עובדת שם אם חשדת

אם אתם מדברים בשבח העיר אל תשכחו העיר החרדית ואולי בכלל עם גן חיות ענק מושקע במיליוני שקלים
ו...בחינם!!! לא ידוע לי על משהו דומה בערים אחרות...
לפעמים אפשר להסיק מהתגובות, שראש העיר מימן את פינת החי, והגינות, מכיסו
אז רק להזכיר, הוא אפילו לא הלך להשיג להם תרומות, כמו ראשי עיר אחרים
ומי שמשתלט בכח על הכסף שלי, לא נהיה צדיק אם חצי מזה הוא מחזיר אלינו

זה קיים בכל רשות עירונית
קוראים לזה שחר און
זה קורסים והשתלמויות בארץ ובחול
וזה בהחלט נחשב ימי עבודה
ומשולם מרווחת העובד-ועד העובדים או איך שתרצה
לא הבנתי מה מפריע לך.

ואני לא עובדת שם אם חשדת
לא מפריע לי בכלל
הפריע לי שדווקא כשזה קשור לעיריית בני ברק, זה הפך להיות נושא של שחיתות.

אל תגזים.
אומנם אני לא מתגורר בעיר, ולא מונח מה הולך בעבודה השוטפת בעירייה.
אבל המציאות בשטח היא שההזנחה של תחזוקת העיר רק הולכת ומגברת מאז הבחירות האחרונות.
יצא לי השבוע להיות בפארק העירוני, מתקנים שבורים, חשוך, מלוכלך, ומוזנח מכל כיוון.
ככרות לא מטופחות, ועוד ועוד.
ראית את העיר לפני שנתיים?
יש הרבה מה לשפר אבל ברור שזה בכיוון של שיפור מיום ליום!

יש לי גם את התלונות שלי אבל זה ממש לא נכון.
הגינות בבני ברק משודרגות ברמות.
כולם עברו שיפוץ בשנים האחרונות.
מתקנים חדשים ומאתגרים.
הן באמת לא מספיק נקיות וכו..
גינה שממש מוזנחת - יכול להיות שהיא לא של העיריה כמו גינת אוסם(אולי אליה התכוונת)
הגינות בבני ברק
עוברות שיפוץ יסודי גינה אחרי גינה
ומגיעה מילה טובה לראשי העיר על כך
מנקים אותם כל בוקר יסודי
אולם חסר מבצע הסברה ופיקוח על נקיון
תוך כמה שעות הם נראות כמו אחרי מלחמה
וזה באחריותנו ההורים לחנך את ילדנו לנקיון ואין על זה שום תירוץ
אם היו מסתובבים פקחים כמו בגבעת שמואל ומצלמים ונותנים קנסות של 500 ש"ח
כבר היינו רואים שינוי

לדעתי הכל פה עניין של סדר עדיפויות של הציבור אצליהם איכות חיים במקום הראשון ואצלינו סליחה אבל להביא ילדים זה במקום הראשון (לא לקחת קשה) וזה מתנגש עם סדר וניקיון כי גם אם תביא 1000 פועלים שזה לא הגיוני משום כיוון לנקות את העיר אחרי כל צהריים הגינות ייראו כמו מזבלה וכמובן גם המדרכות, ולכן גם אם היינו שמים במקום הראשון רצון לעיר יפה זה היה מצריך משאבים שכל עיר אחרת לא נצרכת לה אין מה לעשות זאת המציאות ותראו גם למשל שכונות של אנשים מבוגרים חוץ מהבניינים הישנים יותר נקי עד מתי? עד שבת כי ברגע שמגיעים הנכדים הם דואגים לעשות את כל המקום מזבלה (רמת אלחנן של לפני כמה שנים וגם רמת אהרון קצת)
אז בגלל זה לא לנקות כמה שאפשר?! ?! ?!
וגם ברור שאפשר לנקות באופן שלא ייראה מזבלה, אל תגזים,
בפרט שהתקציב של העירייה על השנים 2025 2026 היא 2 מ י ל י א ר ד שקל! מישהו פה יודע איפה הולך 2 מיליארד שקל אם לא משתמשים עם זה לשיפור חזות העיר?! ?! ?!
כמה כבר עולה 'טיסת המגלשות' שלהם?

השאלה אם אתה היית רה"ע של ב"ב, עם התקציב היחסית קטן, עם ההוצאות המחויבות הגדולות שלה שאין בכל עיר (מסיבות שונות), עם הצפיפות ריבוי הילודה התשתיות והתנאים המקוריים שלה, ועם עוד שלל סיבות, האם העיר הייתה במצב שונה.
כן ברור, בסייעתא דשמיא כמובן.

אני לא יודעת, אולי באמת מנהיגי העיר מזניחים מעצלות וחוסר דאגה, אבל אולי יש אילוצים.
יש אילוצים כמו לנסות לדחוף כמה שיותר פרויקטים ובניות חדשות המעשירים את אלו שדואגים לאשר את זה,
לטוס לאמריקה לבחור מגלשות (כתוב איפה שהוא שאסור בדרך להתאוורר קצת?),
ועוד כגון אלו מה שלא משאיר מקום פנוי בלו"ז המלא עד אפס מקום לדברים הפחות חשובים דהיינו צרכי התושבים, (שאגב נראה לי שהצורך הכי דחוף של התושבים הוא לא לאפשר יותר להוסיף בניה בבני ברק מחוסר מקום ופחים).

הגינות בבני ברק
עוברות שיפוץ יסודי גינה אחרי גינה
ומגיעה מילה טובה לראשי העיר על כך
מנקים אותם כל בוקר יסודי
אולם חסר מבצע הסברה ופיקוח על נקיון
תוך כמה שעות הם נראות כמו אחרי מלחמה
וזה באחריותנו ההורים לחנך את ילדנו לנקיון ואין על זה שום תירוץ
אם היו מסתובבים פקחים כמו בגבעת שמואל ומצלמים ונותנים קנסות של 500 ש"ח
כבר היינו רואים שינוי
נקיון???
גן העיר השביל לא ראה מטאטא או משהו דומה לו כבר כמה שנים יש שם אריזות דהויות שכבר לא ניתנות לזהוי.
בחלק העליון אין השקיה משנת שמיטה (תחשבי כמה שנים)
הכל גדל פרא כי גם גיזום אין בחלק העליון
יש בריכה שמתמלא מים מכל גשם ואין לה ניקוז ולכן אחרי כל גשם האזור סובל מיתושים

וראיתם את המדרגות מהר שלום לרחוב רבי טרפון אי אפשר לעבור מהצמחיה הפראית שלא גוזמים אותה, כשיש השקיה אי אפשר לעבור במדרגות כי זה משפריץ.
יש שם גרוטאות כבר כמה שנים ולא מפנים ( בלי גוזמא)

נערך לאחרונה ב:
ומה עם יללות התנים בלילות, כאילו אנחנו גרים באיזה מושב פסטורלי? ברררררר
כנראה התכוונת לומר שמילא אם היינו מרגישים כמו ביישוב פסטורלי היינו נהנים מהילליות אבל ההזנחה מפריעה לנו להנות מזה ;)

אגב, לפי ששמעתי בני ברק היא ה5 ברשימת הערים הכי צפופות בעולם כשלפניה 4 ערים בפיליפינים (עושה הרגשה טובה?) שגם ה4 ערים האלו כנראה אין שם כ"כ שטחי מסחר כמו פה (הרי החישוב הוא לפי כמה אנשים נכנסים בכל קמ"ר) מה שאומר שאולי אנחנו במקום הראשון בעולם.............. :confused:

אפשר אולי הסבר למה הכוונה?
מחויבות לחצרות?
אמרו שהתקציב תרבות הולך לבתי כנסת לארועי חול המועד...
די עם זה!
עיר מוזנחת
שלא מספקת כמעט שום שירות
למה אין ספריה עירונית נורמלית?
למה המקוואות בעיר הכי יקרות בארץ?
(ועוד שנים אמרו שאין בריכה ותקציב הבריכה הולך למקוואות..)
למה כל משהו שהעיריה רק מתכננת לעשות כל העיר גרפיקה?
ומודעות ענק בעלות מטורפת
ושלטי הכוונה לגינות (אולי בעצם טוב שיש שלט כי באמת קשה לזהותש לכל הדברים האלו קוראים גינה)
ומשרדי יחצ ופרסום
תשקיעו כסף בלעשות
פשוט מעשים פשוטים
נכון, יכול להיות שיש ערים שהתושבים בהן יותר אכפתיים
אבל איך אפשר לפתח אכפתיות בתנאים הנוכחיים?
אולי כשהעיריה תראה קצת נכונות ומאמץ לעשות מהשו חוץ מיחצנות
התושבים ישתפו פעולה, לא ההפך
(ודי די דדי עם היחידות והתוספות בניה. אין פה מקום לסיכה בבקשה אל תייצרו בעיר הזו מקום מגורים לעוד תושבים
זה פשוט פשע כלפי אנשים שבאו לגור כאן פעם ועכשיו הם מבוגרים ואין להם כח נפשי לעבור אבל התנאי מגורים נהיו בלתי אפשריים)
שלא לדבר על הפקקים והחניה זה פשוט נוראי

אם אתם מדברים בשבח העיר אל תשכחו העיר החרדית ואולי בכלל עם גן חיות ענק מושקע במיליוני שקלים
ו...בחינם!!! לא ידוע לי על משהו דומה בערים אחרות...
ענק?
הייתם שם פעם?

לא ברור מי תיכנן את המקום המוזר הזה....
כל הכלובים של הזוחלים, יונקים, דגים בגובה שילד לא יכול לראות מה יש בכלוב בלי שירימו אותו.

אני מגיעה עם כמה ילדים וליד כל כלוב צריכה להרים את כולם אחד אחרי השני כדי לראות את זנב הלטאה שמתחבאת מאחורי האבן...

החיות הגדולות כן מוצלחות שם.

אגב, לפי ששמעתי בני ברק היא ה5 ברשימת הערים הכי צפופות בעולם כשלפניה 4 ערים בפיליפינים (עושה הרגשה טובה?) שגם ה4 ערים האלו כנראה אין שם כ"כ שטחי מסחר כמו פה (הרי החישוב הוא לפי כמה אנשים נכנסים בכל קמ"ר) מה שאומר שאולי אנחנו במקום הראשון בעולם.............. :confused:
אין מצב..
בטוח שיש מקומות בהודו שעולים על בני ברק, ולוקחים בכבוד גדול את הכתר של 'העיר הכי צפופה בעולם'.

אגב אם תגגלו 'קאולון', תגיעו למסקנה שאולי בני ברק היא לא עיר כל כך צפופה ונוראית...

אין מצב..
בטוח שיש מקומות בהודו שעולים על בני ברק, ולוקחים בכבוד גדול את הכתר של 'העיר הכי צפופה בעולם'.

אגב אם תגגלו 'קאולון', תגיעו למסקנה שאולי בני ברק היא לא עיר כל כך צפופה ונוראית...
לפי ויקי בני ברק במקום השישי בעולם, כשלפניה מנילה בירת הפיליפינים, עוד שתי ערים מפיליפינים, בגדד ומומבאי.
לפחות בחלק מהערים האלו יש איזורי משרדים כמו בבני ברק.
העיר הישראלית הבאה ברשימה היא גבעתיים במקום ה52 בעולם
(למי שמכיר, העיר כולה בניה של מגורים ואין בה כמעט בנייני משרדים או פארקים. הבניה עצמה לא צפופה במיוחד אבל יש גם הרבה מגדלי מגורים)
ואחריה מודיעין עילית במקום ה58

אין מצב..

ערים לפי צפיפות אוכלוסייה​

זו רשימה של ערים ברחבי העולם לפי צפיפות אוכלוסייתן. האוכלוסייה, צפיפות האוכלוסין ושטח הקרקע של הערים המוצגות, מבוססות על נתוני העיר עצמה, והגבולות המוגדרים שלה. צפיפות האוכלוסין ברשימה מבוססת על המספר הממוצע של אנשים החיים בקילומטר רבוע. רשימה זו אינה מתייחסת לאוכלוסייה, צפיפות האוכלוסין או שטח הקרקע של המטרופולין או האזור העירוני שמסביב לעיר, וגם לא למחוזות מסוימים באף אחת מהערים המפורטות.

דירוג(קמ"ר)(נפש לקמ"ר)
עיראוכלוסייהשטחצפיפותמדינה
1מנילה1,780,148 [1]42.88[2]41,515הפיליפינים
2פטרוס (אנ')63,840 [1]1.76[3]36,447הפיליפינים
3מנדלויונג (אנ')386,276 [1]11.06[3]34,925הפיליפינים
4בגדאד6,719,500204.432,874עיראק
5מומבאי12,478,447[4]60332,303הודו
6בני ברק212,646 [5]7.088[6]30,000ישראל
7דאקה8,906,136306.3829,069בנגלדש
8קלואוקן1,583,978 [1]53.20[3]27,989הפיליפינים
9פורט-או-פראנס987,310[7]36.0427,395האיטי
10לואליוס-פרט (אנ')64,3792.4126,713צרפת